Skip to content

Referanser

Omtaler og artikler

Referanser for horoskop

 

Hei Tore
Tusen takk for solid gjennomgang av horoskopet mitt😁
Det var mye kjent her,- samtidig som det må grubles litt gjennom🤓
Kunne vel trengt deg som mentor,- men jeg får vel prøve å finne ut av det selv🧐
Igjen tusen takk!
Mvh HG

Hei Tore 🙂

Vi bestilte Gudinnehoroskop av deg. Tusen takk for jobben du har gjort. Vi har lyttet sammen til begge lydfilene. Kunnskapen du formidler er veldig gjenkjennbar. I tillegg har det vært berikende å bli bedre kjent med hverandre gjennom horoskopene, og det har ført til refleksjoner og gode samtaler. Interessant å høre deg og dine tolkninger. Setter stor pris på at du valgte lydfiler fremfor en skriftlig rapport.

Vennlig hilsen, OI

Hei Tore,
Tusen takk for veldig interessant horoskop. Kjenner meg igjen i mye..
MVH
SL
Hei Tore
Da er jeg klar for å bestille nytt årshoroskop . Forrige horosko var meget treffsikkert . Tusen takk for det!
Gleder meg til horoskop🙂. Godt Nytt år til deg🙂
Mvh
GH
Hei Tore,
Da er jeg klar for å bestille nytt årshoroskop . Forrige horosko var meget treffsikkert . Tusen takk for det!
Gleder meg til horoskop🙂. Godt Nytt år til deg🙂
Mvh
GH

Hei Tore,

Takk for horoskopet. Jeg fikk frysninger fra start til slutt. Du beskriver mitt liv og meg identisk med hvordan det har vært og er. Jeg vet nå at jeg er på rett vei. Takk 🙂 Har aldri blitt lest så korrekt!

MVH

DM

Hei Tore
Jeg har så mye å takke deg for. Du har virkelig åpnet  min interesse for astrologi og spirituell utvikling. Det er en stor del av mitt liv nå.
MVH
ME
Hei Tore
Tusen hjertelig takk for at du kunne tilby denne lesningen/horoskopet.  Det var lett gjenkjennelig og kunne absolutt si litt om den situasjonen jeg står i.  Som du sa så har jeg en evne til å vite sannhet.
MVH GH
Hei Tore,
😊 Tusen takk for et innholdsrikt horoskop. Jeg hører du er godt inne i min relasjon.  Kommer til å sende en bestilling /gave til et familiemedlem som absolutt vil kunne ha nytte av et horoskop fra deg.
Tusen takk og en fin dag til deg.
Mvh
GH

Hei Tore.

Jeg har bestilt årshoroskop hos deg tidligere. I fjor sa du at en stor forandring kom til å skje i starten på sommeren. Det gjorde det, da jeg kom meg inn på boligmarkedet og fikk kjøpt min egen leilighet. Ellers sa du at det var mulighet for å møte en kjærest. Noe jeg kunne ha gjort, da alt lå til rette for det, men jeg trakk meg ut. Du sa også noe om at livet ble litt lettere fra høsten og en tung periode var over. Det er 100% rett.

MVH, SW

Hei Tore,
Bestiller herved årshoroskop for 2023. Ellers så vil jeg si at i horoskopet for 2022 nevnte du flytting, og til min store forundring så ble det det,…
MVH
LE
Hei Tore
Tusen takk for det spirituelle horoskopet. Det var ganske mye der jeg opplever stemmer for mitt liv. Ganske magisk faktisk. Og det at sjelen vår erfarer mange liv osv det er en veldig naturlig tanke for meg. Jeg svelger ikke alt som blir servert og jeg setter frihet veldig høyt. Så veldig mange spot on.  Det jeg er veldig nysgjerrig på og om ett horoskop om yrke, karriere og økonomi  kan vise vei eller hjelpe meg litt inn i neste del av livet.
MvH,
KH

Hei Tore

Tusen takk for horoskopet!

Jeg har hørt gjennom det og kjente meg igjen i mye 🙂 Jeg synes at det meste stemte utrolig bra med tanke på at du ikke kjenner meg, men det er jo som du sier mange mulige tolkninger som går an. Jeg har lyst til å notere litt og komme tilbake til deg om en stund for å få et horoskop som tar opp noen av trådene. Du hadde noen interessante synspunkter som jeg absolutt vil ta med meg videre og finne ut av.

Vennlig hilsen

TJ

Hei Tore,
Mange takk, dette var spennende og med mange bekreftelser. Utrolig hvor godt du treffer.
Jeg tar med meg alt som lærerik kunnskap.
Det er mye som skal synke inn og absorberes. Bare det å se alt i en sammenheng med mange levde liv er et interessant perspektiv.
Alt godt og god helg 😊
Beste hilsen,
AO
Hei Tore
Akkurat gått meg tur og hørt på horoskopet. 

Jeg må si at jeg svevde, mens jeg hørte på.
Jeg må også si at du leste det inn med fine pauser, akkurat passe til å tenke litt på det du nettop hadde sagt. Veldig interresant og bekrefter mye at det jeg har kjent på at det skjer med meg. Jeg skulle egentlig veldig gjerne tatt en prat med deg☺️
Det er en grunn at jeg har bestilt horoskopet, for å forstå litt mer av det som skjer med meg.
Jeg må høre mer på deg i disse dagene som kommer, og de gode rådene dine, som stemte veldig. Jeg vil også takke deg for den jobben/lidenskap du gjør. Det er helt utrolig hva du kan se og lese ut i fra posisjonene til stjernene. Jeg er imponert!
Hilsen
BS

Mange takk, Tore

Det var en fin opplevelse å høre fødselshoroskopet mitt på din lydfil.

Takk igjen og god påske til deg.

MVH,
SB

Hei Tore,

Fikk horoskopet i dag, høres ut til å bli et spennende år. Ha en fortsatt fin dag.
Mvh E.L.

Hei Tore.

Har lyttet på horoskopet fra 2021 og igjen så var det utrolig hvor mye som stemte. Blir spennende å høre hva 2022 bringer.

Mvh L.E.

Hei tore,
Tusen takk for veldig gode ukeshoroskop i hele 2021. Ønsker deg et godt nytt år! 🎆☀️🛸
Mvh. Johanne
Hei Tore,
Har bestilt årshroskop for 2022. Tusen takk for det forrige horoskopet jeg fikk av deg, det var utrolig bra😊👍
God jul🤶🏻
Mvh, LH

Hei Tore,

Jeg bestilte også fødselshoroskop i høst. Der jeg fikk litt forklaring på hvordan stjernen stod i forhold til hverandre når jeg ble født. Noen som gav en forklaring på hvorfor livet føles mer vanskelig enn positivt til tider. Hvorfor jeg har tatt dumme/vanskelig valg for min egen del.
Snart er det 2022 og ønsker å bestillet et årshoroskop. Kanskje det er noen positivt som venter i det nye året. Eller ting jeg bør være obs på.
MVH
SV

Hei Tore,

Takk for fødselshoroskop. Det var interessant og veldig mye stemte ift hvem jeg er og hva jeg har gjort med mitt liv. Jeg fikk også noen nye perspektiv på meg selv som nok stemmer, men som jeg ikke har vært så bevisst på. I tillegg vurderer jeg å bestille en eller flere av de andre horoskopene du tilbyr.

MVH, KV

Hei Tore,

Jeg fikk et årshoroskop av deg tidligere i år. I denne forbindelse sa du noe om kjærlighet via jobb, som jeg da tenkte ikke kunne stemme. Siden da har det imidlertid skjedd helt uventede ting nettopp i jobbsammenheng, så jeg ønsker et horoskop som ser nærmere på nettopp jobb/kjærlighet.

MVH, K.P.

Hei Tore,

Tusen takk for din karmiske tolkning 🙂 Den gir mening og jeg legger den til i «verktøykassen» min.

MVH, Aud

Hei og takk for horoskop. Det var interessant med et slikt perspektiv. Mye gjenkjennelig. Det er flere ting jeg kunne tenkt meg å grave mer i. Du foreslo et årshoroskop, og det tenker jeg at jeg ønsker.

MVH, BR.

Kjære Tore.

Jeg må takke deg for et utrolig opplysende og spennende Gudinne horoskop. Det stemte så altfor godt og i tillegg fikk jeg en ny kraft av å høre om de gudinner som jeg står i link med og som er fremtredende i mitt horoskop. Det lærte jeg mye av. Jeg setter ekstra pris på din uendelige kunnskap, din behagelig stemme og det at du bruker navnet mitt så ofte når du leser inn horoskopet mitt. Dette horoskopet skal jeg anbefale videre.

Jeg er veldig takknemlig for hva du tilfører meg.

 Beste hilsen, BH

Hei Tore,
Jeg var så heldig å få en lydfil tilsendt av deg i mai 2017. Primært ønsket jeg et stedsvalg horoskop men du var klok nok til å gi vinkle det litt bredere. Nå vil jeg gjerne først og fremst bestille et ÅRSHOROSKOP  fra deg. Jeg står i et stort skifte i livet mitt.  Jeg er spent på hva mitt årshoroskop vil vise og er glad for å få hjelp av deg. …………………… Ja, nå har jeg lyttet til din lydfil og den var veldig treffende og det passet så godt for dette kommende året. Vennlig hilsen, J.B.

Hei Tore?

Måtte bare sende deg en oppdatering på horoskopet du sendte meg, har akkurat sittet å hørt det på nytt nå. Må bare si wow, for det var så spot on, og det ga meg så mange bekreftelser.Du sa at jeg begynte i 2019, 2018 og kunne også ha startet i 2017 at jeg begynte å tenke over min retning i livet og i august 2017 og startet med en helt ny utdannelse. Så nå jobber jeg innen institusjon som du nevnte kan tiltrekke meg.  Må si at visst jeg skal ha en «normal» jobb så er jeg på rett plass for jeg elsker å hjelpe andre, men jeg brenner for det alternative, spirituelle. Dette har jo også med å hjelpe andre.

En annen ting som du sa er at jeg liker å jobbe i grupper, men trenger også alene tid og det stemmer. Du sa også at jeg kanskje hadde opplevd og ha en far som var fraværende fra hjemmet og det stemmer da mine foreldre skilte seg da jeg var fire år.  Det skjedde så brått at det var nok et savn og en vanskelig ting for et lite barn og fordøye. Du sa også at jeg har hatt en sterk mor og det stemmer ?.

Det var bare så utrolig mye som stemte og jeg ble så utrolig glad for å få bekreftet en del ting som jeg selv har følt, men kanskje ikke vært sikker på. Dette horoskopet betyr så mye for meg, setter utrolig pris på det, så tusen takk???. Kommer nok snart tilbake for et års horoskop ?.

Ha en fantastisk fin dag.

Mvh, PA ?

Hei Tore,

Jeg bestilte årshoroskop fra deg i fjor 2020. Det var endel ting der som var konkrete, og som jeg ikke kjente meg helt igjen i. I løpet av året skjedde det. Jeg er imponert over at det går an å treffe så godt. Det eneste du visste om meg var navn og fødselsdato, likevel kunne du fortelle meg ting om mitt liv som ikke engang jeg kunne forutsett. Livet mitt har de siste årene bydd på flere tøffe situasjoner. De to horoskopene du har laget til meg har vært til god hjelp for å kunne takle dem på en konstruktiv måte, istedenfor å grave meg ned i problemene. Tusen takk.

MVH, VL

Hei Tore,

Som du vet så har jeg bestilt årshoroskop siden 2009 og det er forbløffende hvor mye som har stemt, ser frem til å motta horoskop for 2021. Ha en god helg.

Vh, EL

Hei  ?

Det har skjedd litt av hvert ? Ser ut til at du traff angående kjærligheten… Kom en  snill og god mann ut av det «blå» ?

Masse gode tanker til deg ??? VB

Hei Tore,

Tusen takk for horoskopet !!!!

Det var veldig fint å høre alt du sier  og viktig for meg  i livet fremover. Takk!

Hilsen MG

Hei.
Har du mulighet til å sende meg stjernetegn som du hadde i Byavisa (Drammen) i mai måned som gjaldt for juni? Jeg leste den og nå i ettertid så stemte så mye av det du skrev.
vh fast leser
Hei Tore,
Mange takk for din tolkning av årshoroskopet.
Jeg føler allerede at ting er i bevegelse på en ny måte!
Kjerneverdiene du nevner fra perioden 2009-15; familie og tilhørighet stemmer godt.
MVH
K.O.
Hei Tore,
For 2019 så du flytting.☺ Jeg flyttet tilbake til Norge i slutten av september og stortrives med det, må bare vende meg til norske priser.
Du har tolket horoskopet for meg i 10 år, og det er utrolig hvor treffsikker du er, blir like overrasket.hvert år.
Ønsker deg en god jul.

VH E.L.

Hei Tore,

Tusen takk for månedshoroskopet for desember!

Det er kjempeflott at det er tilbake!

Jeg leser horoskopene dine hver uke, og du har i tillegg det aller beste ukeshoroskopet!
Ha en riktig god jul! ?
Med vennlig hilsen

Johanne A.

Hei Tore,

Tusen takk. Det forklarte mykje, er følsom i desse dagar. Ja riktig, leita litt i mitt indre etter svar.  Stemmer at det er nok litt turbulent blandt desse kvinnene som du nevner.Kjenner allereide at dette blir et år på litt det indre plan ja…Kjem nok til å ta kontakt igjen ved seinare høve. Har funne mykje svar i astrologien 🙂

Tusen takk. Mvh, SM

Hei,Tusen takk, dette gleder jeg meg til å høre på, lastet det ned? Alltid like spennende, og det er alltid så mye som stemmer når jeg hører tilbake på de jeg har bestilt av deg tidligere år.

MVH, GI

Hei Tore,

Jeg har bestilt og betalt for horoskopet i dag. Som vanlig er det generelt, økonomi og kjærlighet det går i.

Ser veldig fram til å motta horoskopet. Som du vet har jeg bestilt horoskop fra 2009, og for alle disse årene har du vært veldig treffsikker så det skal bli spennende å høre hva 2019 bringer.

MVH

EL

Hei Tore,

Nå venter jeg spent på å høre hvordan 2019 blir.  Horoskopet for 2018 stemte bra…:-))

Vh,

VB

Hei, Tore

Jeg vil bare fortelle deg at jeg liker veldig godt nettsiden din. Oversiktlig, informativ, moderne og anvendelig. Takk for tjenestene du tilbyr som hjelper mennesker til å finne potensialet sitt.

Takk og takk. Evig takk.

MVH, SW

Hei Tore

No har jeg fått lydfilen. Tusen hjertelig takk!!! Det du sier passer veldig i den livsfasen jeg er i no. TAKK !!!

MVH, VS

Hei Tore.

Takk for sist, du tolket mitt horoskop i året som var og nå har jeg veldig lyst på et nytt?

Har mye tanker om hva jeg skal/ønsker å gjøre.

Med god hilsen

RH

Hei Tore,

Takk for et fantastisk grundig, gjennomarbeidet og detaljert horoskop.

Jeg har hørt på det en gang og må høre det igjen i morgen da det var masse informasjon.

Det ga meg større klarhet på områder som jeg sliter med å se. Jeg fikk også bekreftelser på mye som jeg egentlig visste, men det er godt da det hjelper meg til å stole på min indre stemme og at det den forteller meg er riktig.

Tusen tusen takk, utrolig spennende og fascinerende, og jeg blir veldig fascinert av deg og din kunnskap og din unike formidlingsevne.

Tusen, tusen takk.

Tusen takk igjen for din hjelp.

Beste hilsen,

Kristin

Hei Tore,

Sitter og kikker igjennom saker og ord du har gitt meg i tidligere år.

Kan bare si WOW!

Ønsker å bestille ytterligere to horoskop; Spirituelt og Gudinne.

Takk skal du ha.

MVH, Elisabeth

Dette var svaret jeg fikk etter at Elisabeth fikk horoskopene av meg:

Hei Tore.
Spirituelt horoskop & Gudinne horoskop.
Balansen de skaper sammen blir en helhet når begges utrykksform kommer frem, og gir
meg en læring, inspirasjon og motivasjon som er helt unik.
Hånd i hånd formidler de det samme vakre budskapet av verdier og stor visdom for livet,
til nytte i lang lang tid fremover….
Tusen hjertelig takk igjen Tore.

MVH, Eilsabeth

Hei,

Du laget årshoroskop for meg i fjor og bestiller herved også et for 2018.

Jeg for min del har både blitt mer åpen og troende til ting etter disse opplesningene. Ettersom jeg følte det stemte så ekstremt.

Jeg hører i fra deg når du har tid.

Ha en flott dag, Tore:)

Vh, Arild

Hei Tore.

Har bestilt og betalt for års horoskop 2018. Vil som vanlig at du ser på generelt kjærlighet og økonomi.
Som du vet har jeg bestilt horoskop siden 2009 og tør slettes ikke slutte ,du er bare så  treffsikker. ?Ser frem til å motta horoskopet,  Ha en god helg og forstatt fin adventstid.
Med hilsen
EL

Hei Tore,

Så spennende ?✨

Tusen takk, hørte av det før jeg sovnet. Skal fordype meg og la det synke mere inn nå?

Jeg likte også at horoskopet og du tolker at jeg bør tilhøre en gruppe. Og at jeg må sette vi foran jeg . Det skal jobbes med bevist framover.

Tusen takk

MVH

Kvinne Trøndelag

Hei Tore,

Tusen takk for et treffende og interessant horoskop. Jeg kjenner meg veldig igjen i alt dette.

Kvinne, Vestlandet

Hei Tore.

Takk for horoskop. Får bekreftet lys i tunnel.

vh, JH

Kjære Tore.

Tusen takk for alt arbeidet du har gjordt for meg. Jeg har nesten ikke ord for hvor nyttig dette var for meg. Det var godt å lytte til din behagelige stemme og jeg lærte så mye av dette. Det er jo utrolig godt å oppleve hvor mye som stemmer. Jeg gleder meg til å høre alt en gang til senere i dag.

Hjerteligst,Kvinne, Sørlandet

Hei igjen!

Tusen takk! Dette var spennende! Kjenner igjen sønnen min i det du forteller.

Jeg kommer nok tilbake med flere bestillinger etter hvert. Ha en god dag!

hilsen CB

Hei,

Takk for horoskoptolkinga eg fekk i november.

Det var meiningsfult og avklarande for meg i forhold til dei spørsmål eg hadde då eg bad om det.

Eg har sendt ei ny bestilling på spirituelt horoskop.

Helsing, AA

Hei,
Jeg pleier å følge siden din , og ser at du har lagt ut uke 6 i dag .
Takk for dine gode horoskop hver uke .
vh,

Hei Tore.

Jeg har bestilt og betalt for horoskopet i dag. Som vanlig var horoskopet for 2016 treffsikkert, utrolig hvor godt du treffer, ser frem til horoskopet for 2017. Igjen vil jeg du skal se på generelt, parforhold og økonomi.

Vh fra Spania

Hei Tore,

Ja, nå er det noen år siden jeg fikk fødsels og spirituell horoskop fra deg. Siden den gang så har jeg med små skritt startet en transformasjons prossess. Mye positivt har skjedd på reisen (som ennå pågår) og jeg må si at jeg spiller om igjen og om igjen lydfiler fra deg og tar til meg noe nytt for hver gang jeg hører på. Ja, siden det er mange avgjørende livs-omveltende situasjoner livet handler om til tider, så tenkte jeg at du er den beste for å komme med årshoroskop til meg.

Tusen Takk Tore og jeg vil gjerne at du skal vite om at Du har forsterket og bidratt til min spirituell interesse og reise!

Det Takker jeg deg for av hele mitt hjerte!

Vennlig hilsen,

Kvinne, Oslo

Hei Tore,

Når jeg leste artikkelen din om Pluto og underverdenen som du foreslo. Jeg ble varm om hjertet.

Horoskopet stemte veldig godt.

Hele horoskopet opplevdes som en healning.

Vh,

Fra en som driver med healing.

Hei Tore,

Gudinne horoskop.

Tusen takk.  Mye spennende og interessant, gleder meg til å høre igjen.  Facinerende det du driver meg, utrolig spennende og facinerende  med gudinner. Det er også skikkelser som jeg ønsker liker å assosiere meg med.

Tusen tusen takk for din kunnskap, som jeg er en stor beundrer av.

Kvinne, Oslo.

Hei Tore,

Tusen takk for en interessant reading. Ga meg veldig mye å tenke på, og noen overraskelser…

Vennlig hilsen

Anny, Oslo

Hei Tore,

Ønsker deg en fin dag og takk igjen for fantastisk hjelp, jeg er så glad for at jeg fant deg- du har åpnet opp en helt ny verden for meg.

Kvinne Østlandet

Hei Tore,

Takk for Mail og takk for det siste relasjonshoroskopet.

Det er utrolig fascinerende og mye stemmer veldig godt. Det arbeidet du gjør er så grundig med så mye innhold, filosofisk og analytisk, at jeg må høre på det mange ganger for å se sammenhengene. Tusen, tusen takk. Du er en utrolig dyktig astrolog. Du ser og beskriver min karakter veldig likt slik jeg opplever den og livet.

Ønsker deg en fin ettermiddag Tore,  og takk igjen. Du er helt unik i måten du beskriver, forstår og analyserer livet med den vakreste stemme. Mye tyngde, erfaring, varme ,forståelse og kunnskap.

Beste hilsen

MK

Hei Tore.

Det må jeg si!

Satt igjen med en følelse på at du hadde snakket med både min samboer og mine foreldre.

Helt vilt!!!

Hva kan gjøres videre. Du snakket om ett neste steg i horoskopet. Det vil jeg gjerne ha.

Mann fra Haugesund.

Hei Tore,

Tusen takk for utrolig spennende og interessant horoskop. Det er utrolig masse som stemmer, men også veldig mye informasjon så jeg hører det om og om igjen. Er utrolig takknemlig for din hjelp og kunne tenke meg flere horoskop stilt.

Kvinne, Oslo

Hei, Tore.

Jeg har de 2 siste årene lest horoskopet mitt på feelings.no

Dette har til tider stemt ekstremt bra, og spesielt fjordårests årshoroskop. Jeg leser ukentlig horoskopet, og selvfølgelig månedshoroskopet.

Jeg ønsker og få dette litt mer personlig, og håpet du hadde tid siden de har stemt så bra det på feelings.no

vh,

Mann, Bergen

Hei igjen,

Nå har jeg bestilt horoskoptolkning siden 2009 og tør ikke la være å stoppe. Er veldig imponert hvor treffsikker du er. Gleder meg til å motta horoskopet for 2016.

Elsa

Hei Tore,

Jeg kunne faktisk  trenge veiledning videre. Etter forrige tolkning har alt stemt både om at jeg  har en alternativ side i stor utvikling, penger inn, tilbaketrekking og sorg/ensomhet dog  mye etter at min mamma døde uventa.

Vh, AK

Hei Tore,
Du stilte et horoskop for meg i månedsskiftet mai/juni og jeg må bare fortelle at det du forteller i dette horoskopet er utrolig to-the-point!
Det er nesten skremmende!
Alt omkring mitt følelsesliv stemmer og jeg har nå gått til psykolog for å få hjelp til «opprydding». Forelskelsen min har vist seg til fulle – og jeg hadde en mistanke – å være med en notorisk forfører og jeg må bare være glad at det ikke ble noe av.
Jeg kan absolutt anbefale deg til andre som trenger litt rettledning!
Jeg kommer til å bestille et annet horoksop hos deg.
MVH
Kvinne, Nordnorge


Hei!
Jeg hørte årshoroskop filen og det stemte veldig mye. Tusen takk!!!
Snakes neste år
MVH
Mikela


Hei og takk for horoskoptolkning! Du har belyst sider jeg ikke har hørt tolket eller sett selv, men det er veldig mye info så jeg får sende en mail når alt er hørt mange nok ganger, absorbert og forstått. Ellers er det veldig spesifikt og treffsikkert,
Takk og ha en fin dag!
Kristine


En seriøs astrolog.. kan lese mye ut av fødselshoroskopet, vegen vi har fått å gå ligger streket opp.. Horoskopene jeg har fått astrolog Tore Lomsdalen til å lage til meg, har hjulpet meg mange ganger… er forbrett på det som skjer på godt og vondt ….. Jeg anbefaler Tore på det sterkeste..
vh, Marie


Hei Tore,
Har nå hørt på dette og er meget takknemlig! Også satt ut littegranne?
Jeg er i den fasen du beskriver med rydding psykisk fysisk og mentalt. Og ordet tilgivelse er nok det jeg faktisk har jobbet mest med siste mnd,for hele livets hendelser.?og følelsen av at dette året er meget viktig har ulmet lenge. Jaja tusen takk! Du er god på dette og jeg har fått mer trygghet på at veien jeg går er hva jeg bør og at det er litt jobbing. Men det er jo vekst og innsikt når man bretter ermer opp og trør t. Takk for denne gang.
Mvh Anne


Hei igjen.
Erik fikk sitt horoskop i bursdagsgave. Det har nok gitt ham noen aha-opplevelser og nye perspektiv, han kjente seg godt igjen og kommer til å lytte på cd-en mange ganger, han takket meg og jeg takker deg! Vil gjerne at du lager et nytt horoskop til meg også.
På forhånd takk
Hilsen Kirsten


Hei og godt nytt år,
Takker for både årshoroskop og det som går mer på personlighet.
Føles veldig treffende, måtte flire flere ganger, interessant og artig!
vh
Anne


Hei Tore.
Jeg bestilte og betalte horoskop for 2015 i går. I horoskopet for 2014 så du flytting enten før mai eller etter midten av oktober. Det var ikke i mine tanker eller ønske om å flytte i det hele tatt, men ting skjer så 15.okt signerte jeg kontrakt og flyttet to hus lenger ned i gaten 1.nov!!!

Jeg vil som vanlig at du ser på generelt, økonomi og parforhold. Jeg har samme kjæreste fra 2009. Vi trives godt i sammen, og som du sa for 2014 så ville forholdet forsterke seg og det har det. Så atter en gang så har du vært utrolig treffsikker. Spennende å høre hva 2015 blir for meg.

Ønsker deg en riktig god jul
Hilsen Marie


Hei,
Tusen Takk for en givende tolkning!
Jeg tar til meg ,bl.annet, rådet ditt om healing.
vh
lm


Hei!
Jeg vil bare takke for horoskopet. Jeg blir litt ydmyk over hvor mye som kan tolkes inn i et horoskop. Har hørt på horoskopet flere ganger og det stemmer veldig,- i fortid med også i forhold til fremtidig arbeide,-som jeg er godt i gang med.Så derfor tusen takk! Jeg ser på dette som en god motivasjon i videre arbeid og utvikling av meg selv!
med ønske om en fin dag!
Line


Hei Tore, Tusen takk for jobben, jeg er allerede begynt. Jeg skjønner at dette ikke er en eksakt vitenskap men jeg kjenner en sterk åndelig tilknytning. Jobben skal gjøres. Litt ekstra takk for dempende råd.
Kjersti


Kære Tore,
jeg har fulgt dine horoskoper længe og synes at det er meget spændende.
vh,
Mette, Danmark


Hei Tore,
Må bare få si at den tolkninga jeg fikk i fjor, har truffet mye i meg. Takk
vh
RM


Hei Tore,
Det var en fantastisk tolkning av vårt parhoroskop! Alt stemte så bra
vh
H&P


Hei Tore,
Tusen takk for et kjempefint horoskop. Her er det masse jeg kan ta tak i.
vh,
TK


Hei Tore.
Jeg har alltid vært interessert i astrologi og setter opp kart selv. Men
det fins veldig få dyktige som kan tolke horoskop.
Du er den eneste treffsikre jeg har lest. Hver uke stemmer skremmende godt,
så jeg har begynt å «gruglede» meg til onsdager når Byavisen kommer.
Tar du imot timebestillinger for personlig veiledning?
Med vennlig hilsen HS


Hei Tore
Tenker på deg, å håper du har det bra? Du er en fantastisk astrolog… et godt menneske.. Horoskopet jeg fikk av deg i Julegave har stemt så langt… alt stemmer… Godt å vite hva som kan skje… Har det ikke så enkelt om dagen … Å kan vel si jeg har blitt «utnyttet» som du sa i horoskopet. .. Har en «jobb» å gjøre, lære å ikke være så «dumsnill» Takk for du er min astrolog og venn Klem fra V.


Hei Tore,
har med interesse lest ukeshoroskopene dine i en av lokalavisene og synes du skriver godt og forbausende treffsikkert. Jeg vil derfor gjerne får bestille et årshoroskop……
vh Rob


Hei Tore,
Vil bare takke deg så mye for årshoroskopet mitt. Har hørt gjennom det noen ganger nå, og har litt å tenke på. Du forteller på en utrolig behagelig måte, og jeg tok meg selv i å le av at dømmekraften min i kjærligheten nok ikke er helt skarp for tiden. Du treffer utrolig godt angående at jeg er et sterkt følelsesmenneske som har lett for å leve etter hva andre forventer av meg. (I stedet for å tenke hva jeg selv vil bruke min tid på). Ha en fin helg. Og tusen takk for fin lesing.
MVH
Monika


Takk for horoskopet! Kan bare si ; fantastisk! Dette var bekreftelsen på mine energier som jeg har ønsket.
Kun meg selv som har sett dette i mitt horoskop. Og du nå…
Jeg må si ;Tusen takk, dette blir mye å fordøye.
Vi snakkes, Tore!
Mvh
Astrologikollega


Hei og takk igjen for svar!
Joda, eg veit jo at eg er en sterk person og liker godt å bestemme, så da er et slikt horoskop greit å bli påminnet at en kan «roe» ned innimellom 🙂
Så nå har eg lært min lekse og tror ikkje eg gjør samme feil/velger feil forhold.
Så takk igjen for grundig og flott horoskop, så nå gleder eg meg til hele 2014.
Lykke til til deg også 🙂


Tusen takk for horoskop, mye interresant og lærerikt.
Skal ta med meg mye videre og bruke til videreutvikling.
Vil følge ditt råd å tilgi og gå videre og tenke på min fremtid.
vh, Trondheim


Hei Tore.
Nå har jeg hørt på horoskopet ett par ganger og jeg må si meg imponert over hva du har å si. Tusen takk.
Jeg kjenner igjen en mengde ting du snakker om. Meget interessant det du har å fortelle må jeg si. Du har helt rett i at noe skjedde i de månedene du nevner i fjor.
Hilsen fra Kristiansund


Glimrende
takk skal du ha.
Mvh
Lars


Hei
Takk for års horoskopet enda en gang Har hørt det mange ganger nå… Blir spennende å se… men det høres så riktig ut…
Ønsker å bestille et årshoroskop 2014 fra deg. Fikk et i fjor. Må igjen si at ganske mye i det forrige horoskopet har vært riktig.
Vh,
SP