Skip to content

Ukeshoroskop

UKE 13

Mandag 27. mars – søndag 2. april

 

 

Væren            

 

Gratulerer til de som feirer bursdag denne uken! Du har mye kraft i livet ditt nå. Andre kan oppleve deg som mer sjefete enn vanlig. Du bestemmer i livet ditt, ja, men sørg for at du respekterer de rundt deg. Du koser deg hjemme nå og bruker også penger på vakker interiør til hjemmet.

 

Motto: Egenrådig!

 

Tyren

 

En tid hvor du er aktiv utad i eget liv. Samtidig er du engasjert i en intens indre dialog med deg selv. Du er opptatt av spirituelle funderinger, og kan få beskjeder fra det hinsidige. Din personlige tiltrekningskraft er også stor nå. Enkelte kan treffe en ny kollega på jobben og falle pladask for ham eller henne. 

 

Motto: Klarsyn!

 

Tvillingene    

 

Ukestart blir riktig bra for dine karriereambisjoner. Du kan få en sjanse til å nå dine mål samtidig som du får støtte fra en høytstående kollega. Du er også svært aktiv innen grupper og foreninger du er medlem av. Romantikken er også fin. Du og din kjære partner opplever mye gøy sammen.

 

Motto: Vendepunkt!

 

 

Krepsen

 

Din innflytelse er sterk nå. Du har ordete i din makt og muligheten til å påvirke hva som skjer på jobben. Sjefen setter pris på dine gode ideer. På det personlige planet kan enkelte sverme for en potensiell kjæreste fra en annen kultur. Han eller hun kan være en stabil person litt eldre enn deg selv.

 

Motto: Vårflørt!

 

 

Løven            

 

Dine ambisjoner vokser. Du ser veien klarere til å nå dine mål. Dette kan også involvere å ta etter- eller høyere utdanning og skaffe deg flere kvalifikasjoner. Samtidig lar du aldri en sjanse gå fra deg til litt flørt og svermeri. Din sjarme overbeviser. Du kan treffe noen som blir viktig for deg fremover.

 

Motto: Planlegging!

 

 

Jomfruen

 

Du er opptatt med indre refleksjoner over din plass i verden og hva du har oppnådd. Dette kan også gjelde ditt forhold til din partner. Barn kan være involvert i vurderingen. Enkelte aspekter av hjem og familie kan være inne i en transformasjonsperiode. En jobbreise til utlandet kan bli aktuelt.

 

Motto: Klarsyn!

 

 

Vekten

 

En topp tid for kjærligheten og sosiale forhold. Du er i ditt ess, og sjarmerer dine omgivelser i senk. Dine mellommenneskelige ferdigheter fungerer også svært bra nå. Dine evner til å skape fred og fordragelighet imponerer. Dette er selvsagt bra for yrkesliv også. Din kreativitet har ekstra dybde.  

 

Motto: Overbevisende!  

 

 

Skorpionen

 

Du er nokså opptatt av jobb og karriere nå. Heldige sjanser kan komme din vei. Samarbeid med andre gir best resultater. Pass på å ikke forbruke penger unødvendig på dyre impulskjøp. Ellers er økonomien din bra. Helse og energi er også bra. Innen romantikk skjer det overraskende ting. 

 

Motto: Besettelse!

 

 

Skytten                     

 

Ukestart kan bli litt treg hvis du har festet i helgen. Ta det med ro, så går det over. Du kan høre noe svært overraskende. Dette kan involvere vennene dine og ditt nettverk, enkelte kollegaer på jobben, eller en helsesak. Sannsynligheten er størst for gode nyheter, men vokt deg likevel for å bli revet med av sladder.

 

Motto: Kan det stemme?! 

 

 

Steinbukken             

 

Du har mange jern i ilden nå. Midtukes kan du mangle litt energi, skru ned tempoet og stell pent med deg selv. Du har også et dypt indre blikk på dine drømmer og lengsler. Barna i livet ditt er viktige nå. De kan overraske deg på sett og vis, eller stille uventede spørsmål. Ta deg tid til det de har på hjertet.

 

Motto: Indre lys!

 

 

Vannmannen

 

Du har mye du skulle ha sagt nå og vil dele dette med mange. Sosiale forhold går bra. Du finner de rette ordene for enhver anledning. Enkelte kan være forelsket og overøser sin utvalgte med kjærlige ord. Invitere hjem til romantisk middag med stearinlys blir vellykket. Kos deg!

 

Motto: Ordrik!

 

 

Fiskene

 

En uke hvor du har fokus på dine finanser. Økonomien er inne i en positiv periode. Dette er også knyttet opp til yrkesliv og den gode jobben du gjør. En flott tid for å opprette en spareplan, hvis du ikke allerede har dette. Du kan også gi bort penger nå til veldedige formål og organisasjoner.

 

Motto: Sjenerøs!