Skip to content

Ukeshoroskop

Uke 25

Mandag 17. juni – søndag 23. juni      

Væren            

Ble helgen litt heftig kan du godt merke det ukestart. Det går raskt over. Forhandlinger og god kommunikasjon er i fokus. Du kan høre nyheter som du raskt skjønner kan gi deg en fordel. Hvordan skal du bruke dette? Senere i uken er du klar til å nyte heimen sammen med dine nærmeste.

Motto: Informasjonsflyt!

Tyren

En plan kan vise seg å bli noe annerledes enn du hadde tenkt. Vurdere om du skal legge den ifra deg og tenke nytt. Midtukes merker du at du er populær. Du må ha gjort noe riktig, ikke sant? Økonomi er inne i en bra trend. Skal du investere et større beløp, er det viktig å få kyndig rådgivning først.

Motto: Planlegging!

Tvillingene    

Hurrah for de som feirer bursdagen sin frem til den 20.! Nyt både party, presanger og deilige velværebehandlinger. Du er ekstra kreativ for tiden, noe som også er bra for dine bankkonti. Flørt og romantikk gir deg glede. Både de med fast partner og single merker den gode harmonien.   

Motto: Kreativitet!

Krepsen

Familien er viktig i livet ditt nå. Du nyter kvalitetstid sammen med dine nærmeste. Samle storfamilien til treff betyr noe for deg. Det bare viser at det finnes ingen situasjoner som ikke kan løses bare man snakker om det. Gratulerer så masse til de Krepser som feirer bursdag fra 20. mai!

Motto: Sammensveiset!

Løven            

Du kan ha noen sannhetens ord å si til noen denne uken. Din empati er ikke til å ta feil av. Han eller hun setter pris på det du sier. Midtukes får du noen gode ideer som kan sette deg i rampelyset. De rundt deg blir imponert av din entusiasme. En tid hvor du kan snu situasjon til din fordel.

Motto: Sjarmtroll!

Jomfruen

En ny æra er på trappene for yrkesliv. Du er inne i en flyt som åpner nye dører for deg. Hvis noen har tvilt på dine talenter har du overbevist de nå. Romantikken er fin og flørtende. Noen av dere kan søke kjærligheten i fjerne land. Andre kan vurdere jobbtilbud i utlandet. Sats på drømmen din!

Motto: Optimistisk!

Vekten

Ukestart er du i ditt ess. Det er ingenting du liker bedre enn å være sosial og samarbeide med andre mennesker. Du kan høre nyheter som inspirerer deg. Når ideene har festet seg, ser du også hvordan du kan bruke dette til å nå egne mål. Til helgen kan en venn gjøre deg en stor tjeneste. Vær takknemlig.

Motto: Samspill! 

Skorpionen

Først i uken kan du godt være litt ensporet. Fokuser på et mål som er viktig for deg, og så har du gode sjanser til å nå det. En tid hvor dine sterke emosjoner er litt ekstra følsomme. På dette temaet så er det din mening som gjelder. Du kan også være på en kjærlighetsreise i utlandet. Kos deg!

Motto: Følsom!                                                                    

Skytten                     

Først i uken finner du de rette ordene. Du kan overtale andre til å se din vinkling i saken. Din sjarme hjelper også. Du er åpen for å prøve nye tilnærminger. Denne løsningen kan gi deg fordeler som gir deg uante nye muligheter. Hva dette gjelder kommer an på din personlige situasjon.

Motto: Åpent sinn!

Steinbukken             

En tid hvor du er aktiv sosialt. Dette kan fungere på mange plan, fra ren underholdning til viktige drøftelser og møter. Helse og energi er bra, og du kan få tips fra venner om nye helsekurer du er interessert i. Du er også ute med barna i livet ditt på morsomme arrangementer. Ha det gøy!

Motto: Velvillig!

Vannmannen

Din kreativitet når nye høyder. Dette kan involvere IT og data, og forskjellig elektronisk utstyr du er interessert i. Du har naturlig talent for slike ting. Romantikken er fin og flørtende. Du har også mye energi for tiden som du bruker hjemme. Få familien med på ryddedugnad innen ferien.

Motto: Oppfinnsom!

Fiskene

De første dagene kan føles litt hektiske. Du har mye å henge fingrene i. Hjemmet er viktig for deg, og du merker økende harmoni blant familien. Single gjør det fint i heimen for invitere potensielle kjærester. De med fast partner merker at han eller hun er ekstra oppmerksom og kjærlig.

Motto: Hjemmebase!