Skip to content

Ukeshoroskop

Uke 43

mandag 25. oktober – søndag 31. oktober

 

 

Væren            

 

Noen av dere kan være på utenlandsreise nå. Kjærligheten er involvert. Single kan sverme for en spennende utlending. Lidenskapen er het. Perioden er også sosial, på jobben så vel som med venner på byen. Du er mottakelig for nye ideer, nye konsepter og nye innputt som kan vise deg ny vei i livet.

 

Motto: Inspirasjon!

 

 

Tyren

 

Nye bekjentskaper som kommer nå kan bli viktig for deg fremover. Du sjarmerer de rundt deg på sosiale samlinger. Også en topp tid for romantikk og svermeri. Har du fast partner er lidenskapen het. Helse og energi er riktig bra, og du gjør godt inntrykk på jobben. Sjefen sier ja hvis du spør.

 

Motto: Høstfest!

 

 

Tvillingene    

 

Jobben får mer oppmerksomhet. Fremdriften øker og du får oppgavene unna. Helse og energi er bra. Du er mer obs på egen helse, og investerer i velværebehandlinger. Penger vel brukt. Du er kreativ og dine ideer kan gi deg fordeler. Romantikken er også mer harmonisk, planlegg en overraskelse til din kjære.

 

Motto: Skaperkraft!

 

 

Krepsen

 

Trenden rundt deg er heldig nå. Du er mer utadvendt og pågående. Tid for moro med venner og familie. Du er oppfinnsom og finner spennende inspirasjon på uventede steder. Nærmere helgen koser du deg hjemme med dine nærmeste. Du kan også invitere hjem til hjemmelaget mat og hygge.

 

Motto: Høstkos!

 

 

Løven            

Denne uken er du opptatt med både indre og ytre anliggende. På jobben er du sosial, samtidig som du gjerne trekker deg tilbake senere hjemme hos familien. En god tid for å ta en gjennomgang av dine bortgjemte indre psykologiske rom du ikke besøker så ofte. Til helgen er du optimistisk.

 

Motto: Indre lys!

 

 

Jomfruen

 

Ukestart er du i ditt ess når du samarbeider med andre mennesker. Oppgavene flyter unna og du får visst deg frem. En god tid på jobben hvor spennende muligheter kan dukke opp. Du tjener også bra fra din innsats. Er du på spirituelt kurs, kan du treffe en person som gjør inntrykk på deg.

 

Motto: Fremgang!

 

 

Vekten

 

Du er full av planer om hvordan øke dine konti. De ser bra ut, men alltid fint med en økning. Drøfte med finansielle eksperter, så lykkes du. Den gode trenden innen kjærlighet fortsetter. Du kan få en fin gave. Utlandet er også i fokus, du kan reise nå eller planlegge en reise i fremtiden. Kos deg!

 

Motto: Stjernedryss!

 

 

Skorpionen

 

En sosial uke hvor du viser deg frem. Det er absolutt lov, mange av dere har jo bursdag! Du gjør jo også godt inntrykk, så det er bra. Romantikken er fin, din lidenskapelige aura tiltrekker beundrere. Til helgen kan energier fra Mars gjøre at du er mindre tålmodig med de du synes er for trege. Ikke overreager!

 

Motto: Bursdagsfeiring!

 

Skytten                     

 

Du liker å filosofere over det ene og det andre. Nå er det universets uendelige mysterier som opptar deg. Selv er du snakkesalig, og kan diskutere dine teorier med både kollegaer og venner. Helgen passer fint for en dyp samtale med en du stoler på. Dine indre emosjoner er viktige, så si det.

 

Motto: Tillit!

 

 

Steinbukken             

 

 

 

En tid hvor du lykkes bra når du bruker ditt nettverk. Tempo er også litt roligere slik at du kan ta deg tid til venner. Hvem du kjenner betyr noe. Midtukes kan energier fra Månen føles litt laber, det går raskt over. Til helgen er din overtalelsesevne stor, enten det gjelder karriere eller romantikk.

 

Motto: Vennskap!

 

 

Vannmannen

 

Yrkesliv blir mer hektisk. Du er høyt og lavt, men får også oppgavene unna. Midtukes kan du føle deg litt skuffet over noe det er vanskelig å sette fingeren på. Urealistiske forventninger? Til helgen får du masse ekstra energi fra Mars. Likevel er det best å bli ferdig med en jobb innen du starter noe nytt.

 

Motto: Energibombe!

 

 

Fiskene

                                                                                                                     

Ukestart blir best hvis du prøver deg på noe helt nytt. Inspirasjon kommer til deg som gir deg ny giv og positivitet. Helse og energi er bra. Du kan være på jobbreise eller planlegge en reise til fjerne strøk senere. Til helgen finner du deg selv i begivenhetenes sentrum, og du sjarmerer alle rundt deg.

 

Motto: Inspirasjon!