Skip to content

Ukeshoroskop

Uke 23

Mandag 5. juni – søndag 11. juni                 

 

 

Væren            

 

Den heldige trenden fortsetter inn i denne uken. Når har du sjansen til å trekke i trådene på jobben og få gjennomslag for dine ambisjoner. Utlandet kan være involvert på sett og vis. En venn kan også bidra til din suksess. Deltar du på underholdningsarrangementer kan du utvide ditt nettverk.

 

Motto: Ja takk!

 

 

Tyren

 

Kjærlighet, romantikk og lidenskap står i søkelyset nå. Du har fokus her. For enkelte kan det bli så fokusert at det nærmer seg besettelse. Der dette også involverer en kollega på jobben, gå varsomt frem og ikke gjør noe overilt. Samtidig er du populær og mottar mange invitasjoner. Ha det gøy!

 

Motto: Wow!

 

Tvillingene    

 

Gratulerer til ukens bursdagsbarn! Nå er det din tur til å feire med party, fine gaver, deilige velværebehandlinger, ny stil og antrekk! Er du på reise i utlandet kan du bli svært opptatt av spennende ny teknologi som fenger deg. Ditt intellekt slår gnister, du har så mye du vil dele med de rundt deg!

 

Motto: Genistrek!

 

 

Krepsen

 

Trenden nå er fremoverlent og du føler at du har hellet med deg. Dersom du blir klar over at en interessant sjanse dukker opp i jobbsammenheng, følg opp dette. Lenger frem i tid kan det føre til lønnsforhøyelse. Du kan også få mer ansvar, men det takler du fint. Helt klart har du fortjent det.

 

Motto: Oppsving!

 

 

Løven            

 

En periode hvor du har ordet i din makt. Du har mye å si til de rundt deg, og de hører velvillig på. Du er også opptatt av hva som skjer på jobben. Dette kan gjelde både en flott sjanse som daler ned på deg så vel som at du svermer for en fin kollega. Kanskje det er gjensidig?

 

Motto: Ordspill!

 

 

Jomfruen

 

Ditt talent for å samarbeide med andre mennesker kommer til fore på jobben. Du er den sjefen går til for å løse de fleste flokene. Nærmere helgen kan du investere tid i helse og velværebehandlinger. Roe ned og stelle pent med deg selv. Yoga, massasje, aromaterapi, du fortjener det!

 

Motto: Samarbeid!

 

 

Vekten

 

Du er opptatt av idealer. Dette kan være både spirituelle idealer så vel som mellommenneskelig samhandling. En venn kan imponere deg med noe han eller hun har oppnådd. Dette fyrer deg enda mer til å strekke deg selv høyere for å nå egne idealer. Vær åpen for nye tanker og opplevelser.

 

Motto: Stjerneskudd!

 

 

Skorpionen

 

En aktiv tid på den sosiale fronten. Du bruker også penger på fine antrekk. Det er viktig at du føler du tar deg godt ut. Romantikken er spennende. Du har mange baller i luften nå og trives med det. Stol på din intuisjon nærmere helgen. Hvis du tror at noen prøver å lure deg, kan det godt stemme.

 

Motto: Klarsyn!

 

 

Skytten                     

 

Du er travel på jobben men også heldig. En sjanse kan dukke opp fra ingensteds. Følg med på jungeltelegrafen og sjekk fakta. Du kan høre gode nyheter fra utlandet. Dette kan også gjelde videre- eller høyere utdanning, som du aldri får nok av. Til helgen råder svermeri på byen!

 

Motto: Multikunstner!

 

 

Steinbukken             

 

Ukestart må du belage deg på å ta hensyn til andre rundt deg. Det burde ikke være så vanskelig å gjøre de til lags. Også en tid hvor du er mer opptatt av det store bildet enn grasrota. Senere i uken kan det dukke opp en spennende mulighet på jobben. Tenk over om det er noe for deg eller ikke.

 

Motto: Storsinn!

 

 

Vannmannen

 

Livets lettere side er viktig nå. Husk at tull og moro i hverdagen er bedre medisin enn den de selger på apoteket. Glede bringer helse. En positiv uke hvor trenden gir deg fordeler. Du er snakkesalig og kan overbevise andre om det aller meste. Romantikken skjer hjemme for både single og de med partner.

 

Motto: Heldig!

 

 

Fiskene

 

Din utadvendte side kommer til fore først i uken. Når det passer deg liker du godt å stå i rampelyset. Nå kan du også sjarmere alle rundt deg. Jobben går bra og samarbeid med kollegaer funker fint. Til helgen kan du ta deg en tur ut i naturen. Du har masse energi og løpetur i skogen blir perfekt!

 

Motto: Rampelyset!