Skip to content

Ukeshoroskop

Uke 10

Mandag 4. mars – søndag 10. mars      

Væren            

Der du støtter veldedige formål og organisasjoner, gir det også ny energi til yrkesliv. Du kan sette i gang en innsamlingsaksjon på arbeidsplassen. Du kan møte en spennende person på en sosial samling. Han eller hun er ulik noen du har truffet tidligere. En venn kan gi deg et godt pengetips.

Motto: Overraskelse!

Tyren

Ukestart kan du føle at det er tid til å unne deg selv noe ekstra. Du har selvtillit nok til å konkludere at ja, du har råd til det. En i familien kan si noe eller komme med en idé som er genial for jobben din. Enkelte kan sverme for en kollega på jobben. Se det litt an og hva som utvikler seg.

Motto: Selvtillit!

Tvillingene    

Ukestart kan du få mere ansvar på jobben. Det klarer du selvsagt fint. En topp tid for å legge ned en ekstra innsats. Det lønner seg litt lenger frem i tid. Ekstra penger kan også komme din vei. Vær smart og legg litt i sparekonto også. Du finner inspirasjon til nye helsekurer i utlandet.

Motto: Innsats!

Krepsen

Først i uken mangler du kanskje litt energi. Ikke press på for hardt, trenden går over. Mulig du må støtte et familiemedlem i en litt trøblete periode. En venn kan gi gode råd som du setter pris på. Som våren nærmer seg er du både ambisiøs og utadvendt. Legg planer nå for hva du vil oppnå.

Motto: Støttespiller!

Løven            

Et prosjekt som er viktig for deg kommer tilbake i fokus. Noe skjer så du må kanskje endre litt på den originale planen. Hvis du synes du møter motstand, går det raskt over. Du ser også hvor du kan gjøre forbedringer slik at prosjektet ditt blir enda bedre. Du kan få støtte fra et uventet sted.

Motto: Justeringer!

Jomfruen

Hvis du først synes det går litt tregt, endrer trenden seg og fremgang skjer raskere enn du aner. Din smarte hjerne ser straks en mulighet andre har oversett. Du har mange baller i luften samtidig. På jobben kan du få innblikk i en prosess dine kollegaer ikke får vite om. Takk for tilliten. 

Motto: Initiativ!

Vekten

En topp tid for å delta på sosiale samlinger både yrkesmessig og med venner og familie. Også bra for kursvirksomhet, møter og gruppearbeid. Her skinner dine mellommenneskelige ferdigheter. Du får alle til å føle at de blir både hørt og sett. Pass bare på at døgnet ikke plutselig får 25 timer!

Motto: Samarbeid! 

Skorpionen

En tid hvor du har fokus på livets lettere side. Dette gjelder også på jobben din, hvor det hersker en positiv tone. Sosiale samlinger skjer også på jobb, du kan møte en ny kollega du er på bølgelengde med. Romantikken er spennende enten du er singel eller har fast partner. Hvem tar initiativet?

Motto: Utadvendt!                                                                

Skytten                     

Heimen og familien står i fokus. Du koser deg hjemme med stort og smått. Noen kan ha prosjekt på gang for å pusse opp eller ominnrede. Familie som bor langt borte kan også komme på besøk. Du og familien kan planlegge en spennende reise lenger frem i tid. Single inviterer hjem til romantikk.

Motto: Hjemmekjær!

Steinbukken             

Først i uken lykkes du bra når du jobber med nye ideer og initiativ. Du er åpen for artige forslag. Din kreativitet er også økende. På jobben imponerer du en viktig person. Du kan også plutselig få en innskytelse som gir deg en unik idé. Tenk godt gjennom før du deler dette med andre.

Motto: Kreativ!

Vannmannen

Du kan merke klar fremgang denne uken. Dette gjelder også om enn du gjerne skulle ha gjort det enda bedre. Vær fornøyd med egen innsats. Resultatene kommer litt lenger frem i tid. Til helgen kan du og din kjære partner nyte litt kvalitetstid sammen. Middag på favorittrestauranten?

Motto: Fremgang!

Fiskene

Enda flere feirer bursdag denne uken, gratulerer! Enkelte kan få en spennende overraskelse, hva er hemmeligheten? Du har uansett både tid og penger til å feire dagen din. Du legger også planer for fremtiden. Du kan få uventet drahjelp med planene dine fra en du ikke hadde trodd var interessert.

Motto: Positiv!