Skip to content

Ukeshoroskop

Uke 26

mandag 27. juni – søndag 03. juli

 

Væren            

 

Hjem kjære hjem og din familie er ditt fokus nå. Dine egne indre rom og gjemte avkroker trenger litt kjærlig pleie. Også en fin tid for å ta kurs i noe som interesserer deg. Snart er sommerferien et faktum, enten du og dine skal på hytta i hjemlandet eller dra til fjerne verdensdeler. Nyt solen!

 

Motto: Husk solkrem!

 

 

Tyren

 

Andre legger merke til deg nå. Dine fine egenskaper blir godt mottatt. Du er også opptatt av dine ressurser. Være dette seg penger på bok eller evner du er født med. En topp tid for å satse på kurs innen noe du er interessert i. Morsomme aktiviteter sammen med barn i nærmiljøet blir vellykket.

 

Motto: Lærdom!

 

 

Tvillingene    

 

Du har mye du skulle ha sagt nå. Du finner også alltid de rette ordene og imponerer de rundt deg. Romantikken er inne i en fin periode. Energier fra Venus gjør deg ekstra tiltrekkende. En venn kan ønske å bli noe langt mer. Økonomien går fortsatt bra. Legg det du ikke trenger til sommerferien i sparekonto.

 

Motto Gylne ord!

 

 

Krepsen

 

Flere Krepser feirer bursdag denne uken, gratulerer! Du er inne i en positiv fase hvor det meste går din vei. På jobben har du nok å gjøre innen sommeren tar deg. Trenden er fortsatt hektisk. Helse og energi er også bra. En tid hvor din intuisjon er skjerpet. Du bare vet hva som skjer uten at noen sier noe.

 

Motto: Intuisjon!

 

 

Løven            

 

Du er inne i en sosial fase. Bra for å bygge dine nettverk, både på det private feltet som de du kjenner på jobben. Du sjarmerer omgivelsene dine og nyter oppmerksomheten. Samtidig legger du mer merke til de utalte strømningene rundt deg. Det folk ikke sier er like viktig som det de sier.

 

Motto: Vennetreff!

 

 

Jomfruen

 

Du får god bruk for intellektet ditt på jobben. Du har masse å gjøre innen sommerferien kaller. Du tjener også bra fra yrkesliv. Spar litt også. Enkelte kan kombinere jobb med reiser til fjerne strøk. Kjærligheten er lidenskapelig. Har du fast partner utforsker dere nye horisonter. Kos deg!

 

Motto: Planlegging!

 

 

Vekten

 

Den gode innsatsen du har lagt ned tidligere får du betalt for nå. Du har lykkes innen et prosjekt som andre beundrer deg for. Trenden viser også en reise til utlandet eller kontakt med fjerne strøk. Romantikken er bra og du er inne i en heldig trend. Både de med partner og single er omsvermet.

 

Motto: Suksess!

 

 

Skorpionen

 

Ukestart er sosial. Du er med der det skjer og lar ikke noe gå fra deg. Du er også opptatt av hva som skjer i fjerne land. Har du slekt eller nære relasjoner i utlandet er kommunikasjonen het. Romantikk går bra enten du er singel på leting etter en partner, eller har kjæreste. Graden av lidenskap tar av.

 

Motto: Utforskende!

 

Skytten                     

 

Overdrev du i helgen, kan ukestart føles litt tregt. Men det var jo så gøy! Flørt, svermeri og det sosiale opptar deg nå. Har du fast partner er temperaturen het på godt og vondt. Pass opp for sjalusi, du som selv er opptatt av frihet, vet jo godt at ingen kan eie et annet menneske. Ellers, kos deg!

 

Motto: Glede!

 

 

Steinbukken             

 

Du er i det sosiale hjørnet nå. Samtidig er du mer emosjonell enn vanlig tidlig i uken. Dersom du har en uavklart problemstilling, ta deg god tid til å vurdere alle sidene av saken. Senere i uken skjer det noe gøy på jobben. Du er selvsagt med her og husk at man får ikke mer moro enn man lager selv.

 

Motto: Vurderinger!

 

 

Vannmannen

 

Den sosiale trenden fortsetter. Skal du snart dra på ferie med dine er vel det meste klart. Fokus er også på barna i livet ditt og alle gleder seg masse. Dersom du er en av de som venter med ferien, har du nok å gjøre. Helse og energi er inne i en topp periode. Kom deg ut i naturen blir den enda bedre.

 

Motto: Ferieplaner!

 

 

Fiskene

                                                                                                                     

Din indre stemme har mye å fortelle deg nå. Gamle minner fra barndommen kan dukke opp med helt nye budskap. Samtidig er du opptatt av barna i livet ditt, enten egne eller andres. Så mye morsomt dere kan finne på sammen! Finanser er bra og til helgen bruker du penger på byen.

 

Motto: Intuisjon!