Skip to content

Ukeshoroskop

UKE 5

Mandag 30. januar – søndag 5. februar

 

 

Væren            

 

En sosial periode hvor ditt nettverk viser vei. Du treffer interessante nye mennesker som kan bli viktige for deg fremover. Dette gjelder også innen veldedige saker. Du involverer deg også i dine barns sosiale og sportslige aktiviteter og bidrar der du kan. Organisere nabolagets mini-skirenn?

 

Motto: Lagfølelse!

 

 

Tyren

 

Følg godt med denne uken. Du kan høre noe fra en venn, din partner eller ditt nettverk som kan gi deg uventede fordeler. Hva du først tror er sladder, kan være noe helt annet. Jobben er hektisk, men familien bakker deg opp og bidrar der de kan. Kjærligheten opptar også dine tanker, single kan bli forelsket.

 

Motto: Ryktebørsen!

 

Tvillingene    

 

En periode med fremgang for dine planer. Det meste legger seg til rette for deg. Stol på din intuisjon. Si ja takk til alle invitasjoner du får, spennende nye bekjentskap kan oppstå. Dette gjelder også innen romantikken. Har du fast partner, øker harmonien. Gjør noe hyggelig sammen i helgen!

 

Motto: Inspirasjon!

 

 

Krepsen

 

Du er spesielt sensitiv nå. Det er nesten som om du har radarsyn, og ser hva som foregår i det skjulte. En nyttig egenskap men tenk godt gjennom hvis du må velge a eller b. Midtukes lønner det seg å være morgenfugl. Da får du viktig informasjon som kan gi deg fordeler før alle andre.

 

Motto: Intuisjon!

 

 

Løven            

 

Trenden med fokus på romantikk og det sosiale fortsetter. Har du fast partner er harmonien stor. Single er aktive på fest og på byen med venner, enkelte kan sverme for en kollega, eller være i et skjult forhold på jobben. Din sjarme åpner nye dører for deg og livet er gøy! Har du tid til jobb da?

 

Motto: Lettvint!

 

 

Jomfruen

 

Du har masse å si til dine omgivelser ukestart. Ordene nesten triller ut av deg. Dette skaper selvsagt interesse og nye planer kan raskt komme i gang. Gruppearbeid er inne i en fin trend, både på jobb og i den private sfære. Meditasjon, mantra og bønner bidrar også til å styrke helsen din.

 

Motto: Ordrik!

 

 

Vekten

 

Enkelt er best ukestart. Ingen grunn til å lage kompliserte planer når du får like bra resultat av noe mye enklere. Venner kan gi deg nyttig informasjon. Barna i livet ditt kan også bidra på uventet vis. Samtidig er du opptatt av romantikk, du kan være på kjærlighetsreise eller forelsket i en utlending. 

 

Motto: Reiselyst!  

 

 

Skorpionen

 

Ukestart gjør du best i å holde deg til kjente og kjære stier. Satse på det du allerede vet fungerer. Senere i uken kan en venn hviske deg informasjon. Nærmere helgen kan du delta på en sosial samling hvor denne informasjonen plutselig slår til. En høytstående kollega kan åpne dører for deg.

 

Motto: Vennetjeneste!

 

 

Skytten                     

 

Dersom du festet i helgen, kan du ta ukestart med ro. Unngå helst å ta noen viktige avgjørelser, din dømmekraft er ikke helt på topp. Senere i uken løsner det og du får fin flyt i planene. Energien øker og spesielt gruppearbeid blir vellykket. De rundt deg er også med på notene og bidrar med kule innspill.

 

Motto: Samarbeid! 

 

 

Steinbukken             

 

De første dagene av uken går best hvis du jobber metodisk og strukturert. Ikke ta noen snarveier eller utbrodere fakta. Samtidig er du opptatt av dine penger. Økonomien er riktig bra. Det kan også komme penger til deg fra utlandet, eller en arv. Nye sjanser kan også dukke opp på jobben.

 

Motto: Målrettet!

 

 

Vannmannen

 

Hurrah for de som har bursdag denne uken! Du bestemmer nå hvilken retning livet ditt skal ta. Enkelte kan feire dagen i fjerne land, så gøy! Andre kan bestille en super ferie litt lenger frem i tid. Jobbmessig kan en høytstående kollega gi deg skjulte fordeler. Vurder mulige ringvirkninger før du sier ja takk. 

 

Motto: Gavmild!

 

 

Fiskene

 

De av dere som har spirituelle interesser er inne i en fin tid. Dine synske evner styrkes. Stol på din intuisjon. Du er også opptatt av å jobbe med veldedige organisasjoner og legger ned en ekstra innsats. En topp tid for å ta kurs i meditasjon og spirituelle terapier som Reiki og krystall-lære.

 

Motto: Indre lys!