Skip to content

Ukeshoroskop

Uke 39

Mandag 26. september – søndag 2. oktober

 

 

Væren            

 

Ukestart kan føles litt tung. Du ser ikke situasjonen rundt deg helt klart. Unngå helst å inngå eller signere noen viktige avtaler de første to dagene. Etterpå får du bedre flyt i oppgavene. Vær likevel skeptisk til hva du hører fra de rundt deg. Noen kan prøve å forlede deg, eller de har selv feil informasjon.

 

Motto: Vaktsom!

 

 

Tyren

 

Først i uken kan du ta en gjennomgang av dine planer. Vær realistisk og gi slipp på det som åpenbart ikke vill føre frem. Midtukes kan litt kjipe måneenergier slite på deg. Fint å legge planer men ikke ta noen avgjørelser før neste uke. Da endrer trendene seg. Slappe av med høsttur i skogen til helgen.

 

Motto: Avventende!

 

 

Tvillingene    

 

Du er mer opptatt av livets lettere side. Gøy med venner, nyte den fine høsten. Du kan høre noe interessant fra en venn. Vær likevel litt skeptisk. Hvis noen vil tilby deg noe, eller du skal signere noen avtaler, vær nøye med å lese gjennom den lille skriften. Til helgen kan du hjem til høstkos.

 

Motto: Skeptisk!

 

 

Krepsen

 

Vær forsiktig med hva du sier denne uken. Ikke la noen misforstå deg, og være litt skeptisk til hva du hører. Sjekk det ut før du stoler på det. Økonomen er bra, og du bruker penger på å kjøpe fine ting til hjemmet. Du kan møte en ny person som vil gi deg mye glede og begeistring fremover.

 

Motto: Ryktebørsen!

 

 

Løven            

 

Du tjener godt fra jobben nå. En tid hvor du også kan ta kurs i en hobby eller tema som du liker. Du kan også holde kurs for andre. Midtukes trives du best hjemme. Der kan du utfolde deg og være i sentrum for alt som skjer. Dine nærmeste synes alltid det er gøy å være publikum!

 

Motto: Utforskende!

 

 

Jomfruen

 

Bruk litt tid nå på å gå gjennom finansene dine. Potensialet er der for at du kan øke dine verdier. Du er flink med små detaljer. Enkelte kan være på jobbreise til utlandet. Endringer og forsinkelser kan skje, legg inn ekstra tid. Til helgen kan noen i familien komme med en nyhet som er positiv for din karriere.

 

Motto: Heldig!

 

 

Vekten

 

Gratulerer til de som feirer bursdag denne uken! Spander en deilig velværebehandling på deg selv, det fortjener du. Først i uken kan du overtale de rundt deg til nesten hva som helst. Senere i uken kan du bli fristet til å starte på et nytt prosjekt, det bestemmer du selv. Til helgen er det party!

 

Motto: Oppstart!

 

 

Skorpionen

 

Ukestart kan du være opptatt av å være til tjeneste innen en veldedig sak. Du kan overraske andre med ditt engasjement. Midtukes kan du ta en sjanse. Det er en god mulighet for at resultatet blir vellykket. Ikke strekk deg lenger enn du er komfortabel med, da kan du heller angre deg.

 

Motto: Gode gjerninger!

 

 

Skytten                     

 

En uke hvor du kan få fart på sakene. Nye muligheter åpner seg for deg, spesielt innen reiser, kulturell utfoldelse og intellektet. Du har nesten fritt valg hva du vil satse på. Innen romantikken er det best å satse på uforpliktende flørt og svermeri. Ikke love mere enn du kan holde.  

 

Motto: Planlegging!

 

Steinbukken             

 

Du har nok å gjøre på jobben, og lykkes med det. Midtukes kan du slå deg løs med planene dine. Desto mer oppfinnsom du er, desto bedre blir sluttresultatet. Stol på deg selv og det du vil med drømmene dine. Til helgen kan du være riktig heldig, se ikke bort ifra at du blir kjendis!

 

Motto: Selvtillit!

 

 

Vannmannen

 

Ukestart kan du ta det litt rolig, så kommer energien snart tilbake. Det skjer mye på den sosiale arena. Du kan treffe nye mennesker fra andre kulturer som kan vise deg noe spennende. Det sier du ja takk til! Du kan også planlegge en reise til utlandet. Er du på reise, kan forsinkelser skje.

 

Motto: Utadvendt!

 

 

Fiskene

 

Ukestart bør du velge dine ord med omhu. Tenk deg om innen du lover for mye. Sjekk små detaljer. Det kan gjelde en forretningspartner som er litt for pågående. Eller en potensiell kjæreste. Ikke bestem deg for noe og se det hele an til neste uke. I helgen kan du roe ned med meditasjon.

 

Motto: Vent og se!