Skip to content

Ukeshoroskop

Uke40

Mandag 2. oktober – søndag 8. oktober                

 

 

Væren            

 

Den sosiale trenden er het. Du vet hva du vil ha og du går for det. Her setter du deg selv først, men det er kanskje ikke så populært hos din partner? Single er ute på byen med vennegjengen. Du har også tid til barna i livet ditt. Penger er bra, og du bruker penger nettopp på underholdning.

 

Motto: Party!

 

 

Tyren

 

Du får grønt lys nå til å være mer aktiv. Dette gjelder både personlig og på jobben. Du har mye energi, og finner på utradisjonelle løsninger som imponerer andre. Noen i familien din kan komme med et forslag som du etterpå skjønner er nokså genial. Din talent til å forhandle blir nyttig nå.

 

Motto: Grønt lys!

 

Tvillingene    

 

Først i uken bør du ikke stole på alt du hører. Du bør heller ikke ta noen viktige avgjørelser på noe en venn fortellere deg før du selv har satt deg inn i saken. Du kan også gjøre noen fordelaktige endringer i rutinene dine. Du er inne i en kreativ fase, og kan komme up med en topp idé.

 

Motto: Ryktebørsen!

 

 

Krepsen

 

Du er opptatt av finansene dine denne uken. Økonomien er ganske bra, men du er innstilt på å gjøre den enda bedre. Er du engasjert med et oppussingsprosjekt hjemme, kan du sette opp budsjett for hvor mye du har tenkt å bruke på det. Husk at det alltid er verdt investeringen å få det fint hjemme.

 

Motto: Budsjettering!

 

 

Løven            

 

Dine kreative evner kommer til fore. Har du bestemt deg for å avslutte et kapittel i livet ditt, har du allerede en finfin erstatning planlagt. Du kan komme langt nå med å organisere planene dine. Du kan også bli overrasket over hvilke av dine venner tilbyr seg å hjelpe til med prosjektet.

 

Motto: Vennetjeneste!

 

 

Jomfruen

 

Først sår man, så høster man resultatene senere. Dette er noe som kommer ganske naturlig til deg. Det arbeidet du har lagt ned tidligere gir heder og ære nå. Forfremmelse eller lønnsøkning kan godt skje. Sjefen er fornøyd, og du har dratt nytte av innsatsen du la ned i å ta kurs og utdanning.

 

Motto: Suksess!

 

 

Vekten

 

Til lykke med dagen til alle de som feirer bursdag denne uken! Klart du har råd til det fine antrekket du så forrige uke! Du er også klar til å utforske en idé som du har lekt med. Hva ville skje, hvis? Nå er en fin tid for å prøve det ut. Til helgen blir det feiring med din kjære og spesielle venner.

 

Motto: Utforskende! 

 

 

Skorpionen

 

Trenden nå er at du har mer makt i eget liv. Du bestemmer hva du vil satse på. Enkelte av dere kan vurdere å ta videreutdanning for å nå nye mål som er viktige for deg. På et indre plan er du opptatt av skjulte mysterier. Dette kan gjelde noe som har skjedd i livet ditt eller innen egen trosretning.

 

Motto: Du bestemmer!

 

 

Skytten                     

 

Først i uken er du inne i en heldig trend. Du kan plutselig bestemme deg for å prøve noe helt nytt som du ikke ville vurdert tidligere. Du bruker også nettverket ditt for å få mer informasjon. Du kan plutselig bli klar over at en venn kan ønske om å bli noe mer enn det. Føler du likedan?

 

Motto: Innovasjon!

 

 

Steinbukken             

 

Den travle trenden på jobb fortsetter. Sørg for å få nok ro og hvile hvis du blir sliten. Overdriver du er du ikke god for noen. Du kan treffe en interessant ny person som blir viktig for deg fremover. Hvilket nivå dette gjelder finner du ut av. Har du investeringer i utlandet kan du få et fint resultat.

 

Motto: Gevinst!

 

 

Vannmannen

 

Enkelte av dere kan være på kjærlighetsreise nå. Du har også fokus på utland og spennende ting som skjer langt borte. Ditt intellekt er del av dette. Du kan aldri få nok lærdom og nye impulser. Andre kan reise for å sjekke ut interessante lærersteder med utdannelser du vil ha.

 

Motto: Søkende!

 

 

Fiskene

 

Du får varm respons fra din partner denne uken. Han eller hun er opptatt av å være der for deg. På jobben kan du få noen spesielle oppgaver som involverer litt hemmelighold. Du merker også fremgang innen et prosjekt du har på det personlige plan. Det lønner seg alltid å investere i deg selv.

 

Motto: Samhold!