Skip to content

Ukeshoroskop

Uke 4

mandag 24. januar – søndag 30. januar

 

Væren            

 

Ukestart kan føles litt treg. Overdrev du i helgen? Det går raskt over. Du får også flere spennende invitasjoner nå. Uante muligheter dukker opp. Dette gjelder både jobben og blant vennene dine. Nærmere helgen kommer din økonomi inn i en raskere trend. Romantikken blir mer harmonisk.

 

Motto: Muligheter!

 

 

Tyren

 

Noen kjipe energier fra Månen kan ta litt krefter ukestart. Det bedrer seg raskt og du får oppgavene unna på jobben. Samtidig kan du være opptatt av noe som skjedde for lenge siden. Bedre å ha fokus på fremtidige mål. Nærere helgen kommer økonomien din inn i et oppsving. Du tjener godt fra jobben.

 

Motto: Målrettet!

 

 

Tvillingene    

 

Du er opptatt av fjerne horisonter. Planlegge en reise til fjerne strøk. Fordype deg i litteratur du alltid har villet lese. Til tross for alle dine påfunn, går jobben også bra. Romantikk er viktig i livet ditt. Harmonien mellom deg og din kjære er fin, dere inspirerer hverandre. Kos deg!

 

Motto: Idealer!

 

 

Krepsen

 

Du kan få nyheter om en forsikringssak nå. Sjekk detaljene. Penger kan komme fra overraskende kant. Til helgen blir uklarhetene borte. Du er opptatt av å stille opp for andre nå. Trenden med å samarbeide er sterk. Det sosiale er viktig, både i jobbsammenheng og på det romantiske plan.

 

Motto: Samarbeid!

 

 

Løven            

 

Du er med der det skjer. Ingenting slipper under din radar. Midtukes kan du få høre nyttig informasjon. Dette kan du bruke til å styrke karrieren din. En ny dør kan åpne seg som gir fine muligheter. Trenden er også sosial med flørt og svermeri. Har du en helsetilstand, går dette bedre nå.

 

Motto: Lydhør!

 

 

Jomfruen

 

Økonomien din er inne i en positiv trend. Du får mulighet til å styrke finansene dine. Tenk gjennom planene dine innen du bestemmer deg for noe. Helse og energi er bra. Du er også inne i litt feststemt humør og du har det gøy der sjansen byr seg. Barna i livet ditt bringer glede. Romantikken er fin. 

 

Motto: Planlegg!    

 

 

Vekten

 

Du er inne i en periode med fin indre balanse. Harmonien råder de fleste stedene i livet ditt. Der du fordyper deg i din indre verden kan du også lege gamle sår ved å tilgi. En flott tid for samarbeid både innad i familien samt med arbeidskollegaer. Nærmere helgen starter en ny positiv periode.

 

Motto: Balanse!

 

 

Skorpionen

 

Først i uken får du et fint resultat hvis du handler raskt. Du er på rett sted til rett tid. Hvordan du ordlegger deg er også viktig. I heimen må du kanskje legge ut penger for oppgraderinger som skjer i hjemmet. Det kan også involvere familiens barn. Økonomien er inne i en heldig trend.

 

Motto: Muligheter!

 

Skytten                     

 

Du er opptatt av kommunikasjon med fjerne land. Du har jo et globalt kontaktnett av venner og bekjentskaper til glede og nytte. Mulig du kjøper deg noen nye elektroniske dingser. Senere i uken er tiden inne for å sette i gang med et nytt prosjekt du har planlagt. Dette bør gå riktig så bra.

 

Motto: Vennegjengen!

 

 

Steinbukken             

 

Du har stått på den siste tiden og tatt i et tak. Samtidig er du engasjert i hva som skjer hjemme og blant familien. Senere i uken stiger din popularitet. Sosiale samlinger og gruppearbeid går bra. Barn er viktige for deg nå, enten det gjelder egne eller andres. Helgen blir gøy sammen med venner.

 

Motto: Innsats!

 

 

Vannmannen

 

Gratulerer til de som har bursdag denne uken! Den gode økonomiske trenden fortsetter. Du er alltid altruistisk innstilt, og deler sjenerøst av dine midler. Du har god dreis på gleden ved å gi til andre. Nærmere helgen har du masse energi. Du kan også få en gladnyhet fra utlandet. Planlegge reise?

 

Motto: Bursdag!

 

 

Fiskene

                                                                                                                     

Du er inne i en spirituell periode hvor du balanserer dagliglivet med din indre verden. Dine synske og mediumistiske evner styrkes. Stol på din intuisjon. Romantikken er gøy men uforpliktende. En tid hvor du også er nostalgisk og blar gjennom gamle fotoalbum sammen med familien. Kos deg!

 

Motto: Synskhet!