Skip to content

Ukeshoroskop

Uke 20

Mandag 13. mai – søndag 19. mai      

Væren            

Fokus er på dine finanser. Hvis du er involvert i forhandlinger av noe slag, går dette bra. Dette kan involvere kjøp eller salg av eiendom. Din partner kan også bidra til familieøkonomien. Innen yrkesliv støtter du og dine kollegaer veldedige organisasjoner som bidrar til et bedre samfunn.

Motto: Forhandlinger!

Tyren

Gratulerer til uken bursdagsbarn! En fin uke hvor naturen blomstrer rundt deg og du nyter tilværelsen. Du kan høre fra familie eller venner som bor langt borte, du er også aktiv på sosiale media og online samfunn. Helse er bra, og du har mer enn nok energi til både jobb og gøy.

Motto: Feiring!

Tvillingene    

Du må balansere dine yrkesforpliktelser med dine forskjellige prosjekter du er opptatt av. Med litt planlegging for du plass til alt. Du har også hellet med deg innen romantikk. Du er både populær og får spennende invitasjoner. Helse og energi er bra men unngå overdrivelser, spesielt hvis du er på reise.

Motto: Balansegang!

Krepsen

Tempo innen yrkesliv er travel men du finner likevel tid til dine venner og grupper du er medlem av. Vennene dine bidrar også med gode forslag for fremgang. Forbedre dine IT kunnskaper slår aldri feil. Du kan også spandere noen nye elektroniske dingser som du får god nytte av.

Motto: Venners gunst!

Løven            

Først i uken er trenden heldig. Et prosjekt du igangsatte for en tid siden kan få et vellykket resultat nå. Dette kan godt gjelde innen yrkesliv. Du får sjansen til å skape deg selv fremtiden du vil ha. Dine drømmer kan være nærmere enn du tror. Dine nærmeste får også nyte godt av fremgangen.  

Motto: Suksess!

Jomfruen

En av dine positive egenskaper er at du aller oftest er realistisk. At du også har en praktisk tilnærming til en gitt situasjon, vil føre til at du når ditt mål. Der du kan avslutte ett prosjekt, er du så klar til å sette i gang med din nye plan. Det meste legger seg til rette nå for at også dette går bra.

Motto: Realistisk!

Vekten

Din kjære partner kan gjøre det bra nå og gi et fint bidrag til fellesfinansene. I den grad du selv håndterer midler på vegne av andre, er du travel nå. Du må kanskje skaffe mer informasjon hvis noe er litt tåkelagt. På det personlige planet er utforskende elskov i fokus for både single og de med partner.

Motto: Nøyaktig! 

Skorpionen

Noe kan skje på jobben som resulterer i at du får en bonus eller forfremmelse. Der du har jobbet målrettet er dette også vel fortjent. Det skjer flere sosiale arrangement i jobbsammenheng, du er selvfølgelig med. Romantikk kan skje med en uventet person. Hvor eventyrlysten er du?

Motto: Vellykket!                                                                

Skytten                     

Ikke neglisjer å fortelle dine nærmeste hvor glad du er i dem! Dere kan godt vite det uten at noe sies men ord er også gull verdt. Finn den riktige kommunikasjonen nå og noe supert kan skje. Du kan treffe en ny person fra en annen kultur som blir en viktig venn fremover. La deg overraske.

Motto: Si det!

Steinbukken             

Du er opptatt av livets lettere side nå. En tid for gøy og tull sammen med barna i livet ditt, enten egne eller andres. Du bruker også penger på de små. Enkelte kan være involvert i et veldedig prosjekt med tilknytning til jobben. Tar du noen fridager og pusser opp hjemme går det bra.

Motto: Moro!

Vannmannen

Ukestart kan du gjerne ta det med ro. Hadde du en heftig helg kan du føle deg litt sliten nå. Det går raskt over. Romantikk skjer hjemme, både for de med partner og single. Inviter hjem til romantisk middag da. Venner kan komme med gode forslag, men velg selv om du vil ta de i bruk.

Motto: Hjemmekjær!

Fiskene

En plan kan vise seg å bli annerledes enn forventet. Tenk godt igjennom og lag en ny plan som omfatter denne erfaringen. Ikke forvent at hva som funket tidligere skal funke i fremtiden også. Du kan søke råd hvis du vil, du har tilgang på en stor informasjonsflyt. Men ikke stol på alt du hører.

Motto: Planlegging!