Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 7

 

Væren            

 

Fine dager: 13. 17.

Forsiktige dager: 12. 15.

 

Viktig begivenhet. Din rådende planet, aktive Mars, går sammen med superimpulsive Uranus denne uken. Din frihetstrang øker. Nå ønsker du å være deg selv, samtidig som du får mange spennende overraskelser. Du er også svært impulsiv, så vokt deg for å ikke gjøre noe dumdristig.

 

Motto: Gledesspreder!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 13. 17.

Forsiktige dager: 14.

 

Du føler deg tilfreds med deg selv. Av og til tenker du at Solen skinner nesten kun for deg. Det gjør den også sikkert. Andre ser opp til deg for hva du gjør, og får til for tiden. En romantisk reise til det store utland lover spesielt godt. Aktivitet og entusiasme er på stigende front.

 

Motto: Ja, sånn skal det være!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 17.

Forsiktige dager: 13. 16.

 

Alle dine planeter står høyt oppe i ditt horoskop. Dette inviterer deg til å se ut mot verdenen. Om du gjør dette fysisk, eller i overført betydning, spiller ingen rolle. Gjør det som passer deg best. Lykken står deg også bi med å få til ting slik som du gjerne vil ha det.

 

Motto: Hele verden er din!

 

Krepsen

 

Fine dager: 11. 15.

Forsiktige dager: 12.

 

Innenfor alle former for kjærlighet og parforhold er det sterke og mange fine planetariske energier for tiden. Er det noe spesielt du ønsker, eller har du noen spennende planer i så måte, er dette tidspunktet å gjøre det på. Hva med å ta med deg din kjære på en hyggelig utenlandsreise?

 

Motto: Ønskedrøm!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 13. 17.

Forsiktige dager: 11. 14.

 

Dette er en tid der du kan oppleve noe spennende. Tenk stort og la deg inspirere av gedigne ideer. En periode i livet ditt hvor lykken står deg mer bi enn ellers. En hyggelig overraskelse kan komme til deg. Men vær likevel jordnær selv om du setter dine ønskedrømmer høyt.

 

Motto: Smil til livet!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 11. 15.

Forsiktige dager: 13. 16.

 

Du er fortsatt inne i en sterk tid for relasjoner til andre mennesker. I hvert fall er det nettopp her du nå bør legge mesteparten av din prioritering. For de som er i et parforhold eller søker en kjæreste, er dette tiden hvor forhold både forbedrer seg, og at det ligger godt til rette for å treffe din utsøkte.

 

Motto: Mulighetenes marked!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 13. 17.

Forsiktige dager: 15.

 

Er det ting du spesielt vil gjøre eller oppnå i flørt og romantikk, som for eksempel det å fortelle at du er kult forelsket i noen, er dette uken du bør gjøre det. Du har stor karisma og sjarm samtidig som du viser deg fra en selvsikker og tillitsvekkende side.

 

Motto: Trå til!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 15.

Forsiktige dager: 11. 17.

 

Når du våkner om morgenen tenker du at dette vil bli en flott dag. Du har både et åpent og freidig sinn for tiden. Derfor gjør du det meste ut av enhver situasjon som dukker opp. Du er svært kreativ, og har full tiltro til dine meninger og overbevisninger. Det fine er at disse som oftest stemmer.

 

Motto: Lykke til!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 17.

Forsiktige dager: 13.

 

Du er full av meninger og gode ideer for tiden. Nå bør du sette noen av disse ut i livet. Du har en spesiell evne til å få til det du vil. Universet støtter også opp om deg. Lykke og hell står deg bi i dette. Økonomien ser bra ut og det samme gjør romantikk, flørt og forelskelse.

 

Motto: Virkeliggjøring!

 

 

 

Steinbukken             

 

Fine dager: 11.

Forsiktige dager: 15.

 

Er det noe helt spesielt du ønsker å foreta deg når det gjelder dine penger og dine eiendeler, kan dette være en gunstig uke for å gjøre det på. Energiske og selvsikre Solen står på din side i dette akkurat nå. I hjemmet kan det oppstå uventede situasjoner, eller en overraskelse dukker opp.

 

Motto: Gå for det beste!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 13.

Forsiktige dager: 11. 17.

 

Selvstendige Mars går sammen med din individualistiske Uranus. Dett er en to-årlig begivenhet som burde bygge opp om ditt energinivå og din entusiasme. Begge planetene har en trang til å gjøre sine ting på sin egen måte. Sørg for at du bruker all din iver og kraft konstruktivt til det beste for alle.

 

Motto: Frihet under ansvar!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 11. 15.

Forsiktige dager: 13.

 

Du er svært så sosial av deg. Sammenkomster med venner, kollegaer og bekjente er noe du setter stor pris på. Det gjør du med rette fordi om du søker en kjæreste eller romantiske opplevelser, er det nettopp i slik sammenheng dette kan skje. Viktig er det også at du vise ansvar og respekt for andre.

 

Motto: Slippe seg løs!