Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 26

 

 

 

Væren           

 

Fine dager: 26.

Forsiktige dager: 30.

 

Uken starter kjempebra for deg. Særlig hvis du legger mer vekt på den spirituelle og åndelige siden av livet, enn den materielle. Mange vil fornemme en form for synskhet. Derimot til helgen bør du unngå stridigheter og krangel, både i hjemmet og i forbindelse med karrieren.

 

Motto: Livets større mening!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 28.

Forsiktige dager: 26. 2.

 

Med din egen planet, verdiskaperen Venus, sterkt plassert i ditt eget stjernetegn, sier det seg selv at du burde være i perlehumør for tiden. Nå har du også en flott anledning til å få innfridd alle dine visjoner om fremtiden så lenge du legger vekt på kreativitet og menneskeverd.

 

Motto: Vær deg selv!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 26. 30.

Forsiktige dager: 28. 1.

 

En fin tid for å prøve ut nye ideer. Nå har du støtte både fra dine arbeidskollegaer, og ikke minst sjefen din. I økonomien burde du gjøre det kjempebra for tiden. På dette har du mange flotte planeter som støtter opp om deg og dine materielle goder.

 

Motto: Kosestund!

 

Krepsen

 

Fine dager: 26.  28. 2.

Forsiktige dager: 27. 30.

 

Nå kan du kose deg skikkelig om du vil. Om dette blir dit livs største sommeropplevelse vet jeg ikke, men at du kommer til å få en herlig tid fremover er det liten tvil om. I alle fall horoskopet ditt indikerer en fantastisk sommer. Uken starter kjempebra for penger og økonomi.

 

Motto: Hva mer ønsker man seg?

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 26. 28. 30.

Forsiktige dager: 29. 2.

 

Du har en egen evne til å takle eventuelle endringer som måtte oppstå. Kanskje er det noe som oppstår når du er på en reise, eller noe som har med din skolegang eller utdannelse å gjøre. Økonomien fra karrieren ser bra ut, men ikke overdriv i pengebruken.

 

Motto: Forandring fryder!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 26. 28. 2.

Forsiktige dager: 1.

 

Dette blir en svært aktiv uke. Det skjer masse spennende i horoskopet ditt. Det eneste du bør passe på, er at du ikke overdriver i det du vil gjøre eller oppnå. En fin tid for å satse på å realisere dine største håp og drømmer. Du møter nye og interessante bekjente.

 

Motto: Det perfekte øyeblikk!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 26. 30. 2.

Forsiktige dager: 27.

 

Du kommer inn i en meget ambisiøs tid for yrke og karriere. Du skal slettes ikke se bort ifra at saker og ting går din vei. Til helgen går emosjonelle Månen gjennom ditt eget stjernetegn. At noen fortrengte følelser kommer frem er slettes ikke umulig.

 

Motto: Gledes tårer!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 28. 30. 2.

Forsiktige dager: 26. 29.

 

Generelt er du inne i en kjempe kul tid for alle former for reiser, om det være jobb eller ferie. Men når det er sagt, bør du også passe litt på at du ikke utsetter deg for unødige farer, eller gjør noe dumdristig. Også en tid hvor misforståelser lett kan oppstå.

 

Motto: Alt med måte!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 26. 30. 2.

Forsiktige dager: 28. 1.

 

Det blir viktig at du kan stå for alt du sier. Dette gjelder både til din elskede, så vel som til banken om du tenker på å ta opp et lån. I jobben bør du unngå å krangle med sjefen. Har du alt dette under kontroll, kommer du til å få en rykende flott uke.

 

Motto: Sunnhetens skjønnhet!

 

 

 

Steinbukken              

 

Fine dager: 28. 2.

Forsiktige dager: 30.

 

Litt småknurring i romantikken kan oppstå. Men det er ikke verre enn at med litt takt og tone greier du fint og ordne opp i det. Generelt er du inne i en spennende tid for romantikk, svermeri og flørt. Dette er jo slettes ikke så dumt nå når det er herlig sommer og glede.

 

Motto: Med friskt mot!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 30.

Forsiktige dager: 26.

 

Dine dagligdagse ting og saker krever mer oppmerksomhet enn hva du forestiller deg. I jobben er du svært aktiv for tiden. Derfor blir det viktig å sette av tid til stille ettertanke. Helsen din virker også sterk og vital. En fin tid for å legge om ernærings og treningsprogram om du tenker på det.

 

Motto: Avstand og perspektiv!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 2.

Forsiktige dager: 28.

 

Du har et overskudd av energi og tiltakslyst for tiden. Det er kjempebra, men ikke la dette drive deg til å gjøre noe dumdristig. Du har også stor tro på deg selv, men også her bør du ikke overdrive. Derimot i romantikken ser det ikke ut som det finnes noen begrensninger som helst.

 

Motto: I kjærlighetens navn.