Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

 

Uke 43

mandag 19. oktober – søndag 25. oktober

Væren            

 

Du har fortsatt fokus på det sosiale. Ta deg også tid til å være sammen med dine nære og kjære. Kvalitetstid sammen med dem er verdt mer enn gull og diamanter. Stell pent med helsa, du har ikke så mye energi som du skulle like. Du blir mer opptatt av jobben. Til helgen kan du og familien dra på hyttetur.

 

Motto: Takknemlighet!

 

 

Tyren 

 

Du har fokus på utlandet nå. Dine kontakter i fjerne land kan gi deg interessant informasjon. Du koser deg også med barn nå, enten egne eller andres. Romantikk står sterkt. Single har mye moro på sosiale samlinger. Til helgen kan du ha noe å feire. Ta familien med på kino eller konsert.

 

Motto: Svermeri!

 

 

Tvillingene    

 

En fin tid for å kjøpe noe fint til hjemmet. Et flott bilde eller annen ny innredning du får glede av. Du inviterer også hjem til deg for kos og hygge. Ta deg samtidig tid til meditasjon og indre ro. Har du fast partner er kjærligheten lidenskapelig nå. Single kan møte noen som gjør dypt inntrykk.

 

Motto: Lidenskap!

 

 

Krepsen

 

Sosiale forhold så vel som romantikk står i sentrum. Du er også selskapelig på jobben sammen med kollegaer. Fortsatt viktig å være nøye med detaljer. Sjekk gjerne regnestykker flere ganger. Til helgen blir du mere utadvendt. Barn og kreativitet betyr noe. Du bruker også penger på barn.

 

Motto: Tid for lek!

 

 

Løven            

 

Du blir mer opptatt med hjemmet og familie. Du kan høre noe fra en venn, som viser seg ikke å stemme. Vær avventende, det var nok bare en misforståelse. På jobben er du ganske travel, men du får oppgavene unna. Kjærligheten er inne i en litt treg fase. Helt ok med uforpliktende svermeri.

 

Motto: Sladder!

 

 

Jomfruen      

 

Fokus på finanser fortsetter. Du gjør det absolutt bra. Midtukes kommer du inn i en topp tid for alle former for kommunikasjon og intellekt. Perfekt for deg og dine talenter. Helse og energi er bra. På jobben har du fått ny informasjon til din fordel. Stol på din intuisjon, så får du det som du vil.

 

Motto: Velvære!

 

 

Vekten

 

Ukestart hygger du deg sammen med venner. Du er også på vei inn i en fin finansiell trend. Du søker, og finner intellektuelt påfyll fra fjerne kulturer og høyere studier. Å planlegge en reise er også et hyggelig gjøremål. Juleferie kanskje? Du bruker også penger på hjemmet og familien. Kos deg!

 

Motto: Tid for tur!

 

 

Skorpionen

 

Denne uken har noen av dere grunn til feiring. Bursdag? gratulerer! Romantikk er lykkelig, du har det gøy med venner. En du anså som en venn kan bli noe mer. Helse og energi er bra, og du utstråler selvtillit. Fine sjanser kommer også til deg på jobben. Til helgen blir det moro med party.

 

Motto: Din tid!

 

 

Skytten

 

Ukestart er du full av energi. Du liker å være i sentrum av begivenhetene. Romantikk skjer også på jobben, du kan flørte med en kollega du liker. Interessant informasjon kommer din vei. Til helgen blir det spirituelle viktig i livet ditt. Å studere din egen religiøse tradisjon engasjerer deg. Meditasjon gir ro.

 

Motto: Åpenbaringer!

 

 

Steinbukken             

 

Du er inne i en heldig trend nå. Venner hjelper deg med stort og smått. Dette gjelder også på jobben. Hvis du føler deg litt sliten, blir helse og energi bedre nærmere helgen. Pusser du opp hjemme, kan det skje forsinkelser. Vær tålmodig, så ordner det seg. Romantikken en stabil.

 

Motto: Vennetjeneste!

 

 

Vannmannen

 

 

 

Du kommer inn i en travel tid for karriere nå. Kjærligheten er også viktig i livet ditt, og du prioriterer dette. Enkelte av dere kan bli involvert i et forhold på jobben. Fortsatt viktig å være klar i din kommunikasjon. Potensiale for misforståelser er til stede. Stol på din intuisjon.

 

Motto: Forelskelse!

 

 

Fiskene

 

En bra tid for høstrengjøring. Rydd ut fra skuffer og skap. Gi bort eller selg det du ikke trenger. Dette gjelder også mentalt. Fra midtukes får du større kontakt med utland, kanskje planlegger du en reise. Romantikk er lidenskapelig, men ikke bestem deg for noe. Et godt forhold er mer enn erotikk, ikke sant?

 

Motto: Valgets kvaler!