Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 34

 

 

 

Væren           

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 24. 27.

 

Du er sterkt fokusert for tiden. Bare sørg for at ikke alt dreier seg om deg selv og ditt. Konsentrer deg om de viktige tingene. Da vil se at du lykkes i det meste du gjør. Dette dreier seg i hovedsak om jobb og romantikk. I tillegg er du også meget kreativ.

 

Motto: Lykken smiler til meg!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 21.

Forsiktige dager: 26.

 

Du kommer inn i en sterk og vital tid for flørt og romantikk. Du er selvsikker, og viser deg fra en sjarmerende side. Så det er slettes ikke vanskelig for deg å oppleve de store svermeriene når du er på byen. Men vær forberedt på at en forelskelse ikke skjer like fort som du ville ønske.

 

Motto: Ting trenger tid!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 24.

Forsiktige dager: 21.

 

Vennskap og personlige relasjoner er der du finner den største tilfredsstillelse for tiden. På den annen side har du heller ikke noe imot å være litt alene. Gamle minner opptar deg. Økonomien ser bra ut. Her har du litt ekstra hell og lykke. Men ikke overdriv i hva du enn gjør.

 

Motto: Smil til verdenen og den smiler til deg.

 

Krepsen

 

Fine dager: 22. 26.

Forsiktige dager: 21. 24.

 

Din ledende planet, emosjonelle Månen, er alltid en aktiv medspiller i en solformørkelse. Så skjer også denne uken. Hold følelsene i sjakk. Særlig om det er ting som dreier seg om din økonomi. Har du vært uforsiktig i de siste, får du en påminnelse om det. Men det kan også være at du får en gevinst.

 

 

Motto: Ta det som det kommer!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 23. 26.

Forsiktige dager: 21. 24.

 

Dette blir en intens tid. Finne fred og ro blir viktig. Solformørkelsen denne uken skjer nemlig i ditt eget stjernetegn. Deg som person, satt i relasjon til andre mennesker, kommer i fokus. Ditt eget selvbilde kan bli revurdert. Men også en fin tid for å starte på nye prosjekter.

 

Motto: Avstand og perspektiv.

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 22. 24. 26.

Forsiktige dager: 25.

 

Dette er en super tid til ettertanke, refleksjoner og planlegging. Jo mer du gjør av det akkurat nå, dess mer suksess bringer du med deg inn i fremtiden. Du kommer snart inn i en tid med maksimal energi. Da blir du også den fulle og hele sjef i ditt eget liv.

 

Motto:  Gode ting i vente.

 

 

Vekten

 

Fine dager: 22. 24. 26.

Forsiktige dager: 21. 27.

 

Din intuisjon er sterk. Lytter du til den, har du fine sjanser til å realisere dine håp og drømmer. Sett dem høyt fordi det betaler seg. Foruten dette, kan det hende du opplever en utskifting i venn- og bekjentskapskretsen din. Men tenk deg om før du gjør noe overilt.

 

Motto: Lytt til din indre stemme.

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 22. 24. 26.

Forsiktige dager: 23.

 

Du er inne i en fin og positiv tid. Dette gjelder mange felter i livet ditt, men kanskje mest innen yrke og karriere. Er det noe helt spesielt du vil gjøre på dette området, er dette en super tid for det. Din selvtillit er sterk. Du er et godt eksempel for andre.

 

Motto: Vær deg selv!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 24. 26.

Forsiktige dager: 22. 25.

 

Det ligger suksess og fremgang i kortene for yrke og karriere. Ikke bare det, men din sosiale stilling i samfunnet, samme hva den enn måtte være, får fin anerkjennelse av andre. Nå har tiden kommet til å du bør tørre å satse, selv om du helst ikke ser hva sluttresultatet blir.

 

Motto: Gi alt!

 

 

 

Steinbukken              

 

Fine dager: 22. 26.

Forsiktige dager:  24.

 

Om du tenker på å inngå noen finansielle samarbeidsavtaler, trå litt forsiktig. Tenk deg godt om.

Har du og din elskede noen økonomiske uklarheter dere imellom, kan dette bli et hett tema.

Men er kjærligheten mellom dere god, blir den enda bedre nå.

 

Motto: Oppgjørets time!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 24.

Forsiktige dager: 26.

 

Kjærlighetslivet ditt blir endret på en eller annen måte. Det går i hvert fall gjennom en prosess. Har du og din elskede det bra sammen, blir forholdet styrket. Er det motsatte tilfellet, ja da kommer det et oppgjør. Hva som da skjer, er opp til dere selv. Ikke gjør noe overilt, men ta deg tid.

 

Motto: Kjærlighet eller krigserklæring!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 26.

Forsiktige dager: 22.

 

Det kan skje noen uforutsette endringer i den jobben du gjør til daglig. Om dette ikke gjelder deg selv direkte, kan det være noen av dine arbeidskollegaer som går gjennom en omstillingsprosess. I romantikken gjør du det bra. En liten flørt kan føre til noe mer enn et tilfeldig treff.

 

Motto: Ta det som det kommer!