Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 42

 

Væren           

 

Fine dager: 22.

Forsiktige dager: 17.

 

Nymånen denne uken gir både de som er i et forhold, som den single, kjempemuligheter til å ta nye initiativ i kjærlighet. Dette er også en bra tid for å flytte sammen med kjæresten og danne et samboerforhold. Den beste økonomien kommer gjennom det å dele og samarbeide.

 

Motto: Kjærlighet på et høyt plan!

 

 

Tyren 

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 16. 20.

 

Dette er en fin tid for å sette i gang med nye prosjekter på jobben. Fremgang og vekst ligger i kortene. Økonomisk sett kan dette også bli meget interessant. Ting du har jobbet med i lengre tid kommer til å bære flotte frukter. I romantikken er du også dynamisk.

 

Motto: Jobb og romantikk!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 17

Forsiktige dager: 22.

 

Mange har vært inne i en kjempekul tid for flørt, forelskelser og romantikk. Nå har tiden kommet til virkelig gjøre det store spranget. Har du inntil nå vært i tvil og ikke visst hvem du skal velge som din fremtidige kjæreste, er det nå du skal ta den avgjørelsen.

 

Motto: Lykke til!

 

Krepsen

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 18. 22.

 

For en Kreps er alltid hus og hjem viktig. I så hensende er denne uken helt perfekt for å sette i gang med tiltak som du lenge har gått og grublet over. Ikke bare det, men ikke mindre enn nymånen denne uken faller i ditt eget hus eller område i horoskopet ditt. Dette kan bli en kjempeuke.

 

Motto: Hipp, hipp – hurra!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 17. 22.

Forsiktige dager: 20.

 

Kommunikasjon blir viktig denne uken. Dette gjelder alt fra reiser, skolegang til det skrevne og verbale ord. Er det ting du vil gjøre i den hensende, ikke sitt lenger på gjerdet å vent. Hopp i det, og du vil se at fremgang, vekst og suksess kommer til deg.

 

Motto: Ta spranget fullt ut!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 17. 20.

Forsiktige dager: 22.

 

Foruten at mange av dere har vært inne i en god tid for penger og økonomi, ligger denne uken an til å bli svært så interessant. Særlig om du setter i gang med nye og spennende pengeprosjekter. De små frø du nå sår, kan vokse og bli til et stort pengetre.

 

Motto: La det skje!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 17. 20. 22.

Forsiktige dager: 21.

 

Dette ligger an til å bli en kjempekul uke for deg. Ikke bare at du har mange flotte planeter i ditt eget stjernetegn for tiden, men også initiativrike nymånen inntreffer også i Vekten. Nå er det du og deg alt dreier seg om. Benytt denne uken til å skape noe fremtidsmessig konstruktivt i ditt liv.

 

Motto: Hva mer kan man ønske seg!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 17. 20. 22.

Forsiktige dager: 16.

 

Lykkebringeren Jupiter står meget sterkt i horoskopet ditt. Du vil se at dette hjelper deg til fremgang og vekst i tiden som kommer. Men i økonomien bør du fortsatt gå litt langsomt. Eller for å si det slik; ikke bruk mer enn du har, og du kommer også til å gjøre det bra her.

 

Motto: Mot lysere tider!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 17. 20. 22.

Forsiktige dager: 19.

 

En stor uke for sosialt samvær. Da kommer du til å treffe mange nye og spennende mennesker som kommer til å bli betydningsfulle for deg videre fremover. Dette gjelder så vel rent vennskap, som jobbrelatert, eller at du rett og slett går hen og forelsker deg i noen på en hyggelig fest.

 

Motto: Mange muligheter!

 

 

 

Steinbukken              

 

Fine dager: 20. 22.

Forsiktige dager: 17. 21.

 

For den ambisiøse Steinbukken blir dette kanskje årets beste uke for alt som dreier seg om karriere og din posisjon i samfunnet, hva den enn måtte være. Tiden har nå kommet for å ta et skikkelig tak og å gjøre noe kjempespennende, for å bygge et skikkelig fundament for fremtiden.

 

Motto: Valget er ditt!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 18. 22.

Forsiktige dager: 20.

 

Optimismen er økende. Du ser nå ut mot verdenen med løftet blikk. Er du involvert i utdanning, enten som lærer eller elev, blir dette en meget spennende uke for deg. Det samme kan vi også si om reiser, og spesielt de som er knyttet opp til kulturelle opplevelser.

 

Motto: Kunnskap er ikke tung å bære.

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 22.

 

Forandring fryder er et utrykk som du burde holde tett til ditt hjerte denne uken. Du er i hvert fall inne i en tid hvor endringer i livet ditt skjer. Om dette ligger mer på et indre enn på et ytre plan, er avhengig av din egen situasjon. Men det er også en sterk tid for å bygge ut den dypere kjærligheten.

 

Motto: Alt til sin tid!