Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 46

 

Væren            

 

Fine dager: 13. 16. 18

Forsiktige dager: 15.

 

Optimismen er på topp. Nå ser du ut i den store verden for nye spennende muligheter. En sådan reise lover spesielt bra. Å jobbe i team blir viktig. Spesielt om du tenker å gjøre noe med dine finanser. Om økonomien har gått litt tregt, tar den seg nå opp.

 

Motto: Gode ting i vente!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 16. 18.

Forsiktige dager: 13. 17.

 

Det kommer en interessant periode for deg når det gjelder økonomisk samarbeid med andre. Dette kan være din elskede, eller en profesjonell partner. Du kan nå også oppnå fordelaktige avtaler med banker og finansinstitusjoner. Men vær realistisk. Ikke tro at alle trær vokser inn i himmelen.

 

Motto: Ja de penga!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 13. 18.

Forsiktige dager: 12. 16.

 

Optimismen stiger mot nye høyder. Det kommer nytt initiativ og engasjement i yrke og karriere. Dette bringer også med seg sterke emosjoner. Eller så kan det være at det oppstår en eller annen følelsesmessig situasjon med noen gode venner eller bekjente du har.

 

Motto: Bruk dine instinkter!

 

Krepsen

 

Fine dager: 16.

Forsiktige dager: 15. 18.

 

Fra og ha vært inne i en svært god og ekspansiv periode i romantikk, flørt og lek, kommer nå en spennende tid for jobben du gjør til daglig. Her har du masse nye ideer og artige påfunn om hvordan du kan forbedre din hverdag, både på et personlig som på et yrkesmessig plan. Hell har du med deg.

 

Motto: Mye i beveglese!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 18.

Forsiktige dager: 13. 16.

 

Om du har hatt noen uventede overraskelser i forbindelse med karrieren, gode eller av den mer utfordrende arten, i yrke og karrieresammenheng, vil dette nå endre seg. For å si det slik, det blir litt mer rolig og forutsigbart på den fronten videre fremover.

 

Motto: Ta det som det kommer!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 12. 16.

 

Selv om penger er bra for tiden, bør du likevel ikke overforbruke. Ikke kjøp noe om du ikke er helt sikker i din sak. Hvis du gjør det, kan du faktisk ende opp med katta i sekken. Hjem og familie er meget viktig for tiden. Bruk heller noen ekstra kroner på dine kjære. Hva med en reise?

 

Motto: Gledesspreder!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 13.

Forsiktige dager: 18.

 

Du har hatt en tid hvor hell og lykke har stått deg bi. Det er ikke sikkert du har vunnet i lotto, men optimismen rundt pengesaker har stort sett vært strålende. Dette kommer til å avta noe. Men det betyr ikke at økonomien blir dårlig. Du må bare jobbe mer for å oppnå det samme.

 

Motto: Trå til!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 16.

Forsiktige dager: 13.

 

Gled deg kjære Skorpion. Vår alles store lykkeplanet Jupiter går inn i det området i horoskopet ditt som har å gjøre med penger og økonomi. Om du blir Norges riktigste mann eller kvinne er slettes ikke sikkert, men mange av dere vil få en fin ekspansjon på finansene i løpet av det neste året.

 

Motto: Lykken står deg bi!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 13. 18.

Forsiktige dager: 12. 16.

 

Dette er en spennende tid. Du ser ut til å ha både kontroll og vilje til å gjennomføre viktige ting i livet ditt. Du er sjarmerende, og andre legger merke til deg. Din selvtillit er også på topp. Bruk all den tiden du kan til å være sammen med kollegaer, venner og bekjente.

 

Motto: Smil til livet!

 

 

 

Steinbukken             

 

Fine dager: 16.

Forsiktige dager: 15. 18.

 

Din selvsikkerhet er stor for tiden. Da er dette en super kul tid for å prøve ut nye og spennende ideer. Dette kan gjelde så vel på et privat som et karrieremessig plan. Dynamikken i økonomien avtar noe, men om du ikke overforbruker penger, har du lite å frykte.

 

Motto: Gå for det beste!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 13. 18.

Forsiktige dager: 17.

 

Du er ikke bare iderik for tiden, men du har også energi og entusiasme til å sette ut i livet det du vil gjøre. Du snakker godt for deg. Andre lytter intenst til hva du har å si. Et område som kan bli interessant for deg videre fremover er økonomi og penger. Så ta et ekstra tiltak her.

 

Motto: Action!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 16.

Forsiktige dager: 12.

 

Det skjer mye fint i horoskopet ditt for tiden. Energibunten Mars går nå inn i ditt eget stjernetegn. Dette gir deg stor entusiasme og du er full av lyst til å sette i gang med nye tiltak. Iderik er du også.

Så nå er det bare opp til deg selv hva du vil oppnå i livet ditt.

 

Motto: Heis dine seil!