Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 25

 

Væren            

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 17. 21.

 

Kosmiske energier støtter opp om alle former for sosialt samvær. Du kan få informasjon som utgjør den lille forskjellen. Du er effektiv på jobben, og skjærer lett gjennom byråkratiske hindringer. Penger er bra, du har nok midler til sommerens reisemål. Helse er ok, men roe gjerne ned nå.

 

Motto: Sakte i svingene!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 17. 22.

Forsiktige dager: 20. 23.

 

Du får noen geniale innskytelser. Ditt intellekt fungerer svært bra nå. En topp tid for å utforske nye og ukonvensjonelle ideer. Du er også inne i årets høydepunkt for økonomi. Du bruker penger på hjemmet og sammen med familien. Legg en slant i sparekontoen også. Helse og energi er svært bra.

 

Motto: Ja de penga, ja de penga-! 

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 18. 22.

 

Du og din kjære, eller en nær partner, kan ha motsatte synspunkter. Du får best resultat ved den gylne middelvei. Ikke gjør noe overilt. Karriere blir litt mindre hektisk. Penger derimot går veldig bra. Fra 21. og fremover har du mer enn nok til en fin gave til deg selv. Ja, du fortjener det!

 

Motto: Det du ønsker deg!

 

 

Krepsen

 

Fine dager: 22.

Forsiktige dager: 17.

 

Ved ukestart kan det oppstå små misforståelser hjemme eller på jobben. Få riktig fakta, så unngår du krøll. Du er ganske egostyrt nå og har høye ambisjoner. Prøv likevel å være realistisk. 21. går vitale Solen inn på Krepsens stjernetegn, og du kommer inn i din tid på året. Gratulerer og nyt livet!

 

Motto: Sommerens glade dager!

 

 

Løven            

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 20.

 

Helse er bra denne uken, men du kan føle at du mangler litt energi. Du er ikke så motivert, så styr unna risikoprosjekter. Trenden er fortsatt svært sosial. Likevel er du på vei inn i en spirituell periode hvor du grunner over de store spørsmål. Din intuisjon er svært skarp. Vær ydmyk overfor det du lærer.

 

Motto: Mer mellom himmel og jord enn det blotte øyet ser!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 17.

Forsiktige dager: 22.

 

Du er tankefull ukestart, og går gjennom prosjektene dine. Er du fornøyd? Det hjelper om du kan drøfte ting og saker sammen med din kjære, eller en nær venn du stoler på. Parallelt med dette er karriere og sosiale treff hektisk. Du gjør det bedre enn du tror. Penger er bra. Romantikken er også søt.

 

Motto: Fortrolige samtaler!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 17.

 

Trenden med reiser og filosofiske diskusjoner fortsetter en stund til. Likevel er du på vei inn i en topp tid for karriere. Penger er ok, men litt trege. Pluto, din pengeplanet, er inne i en sakte periode. Du må også følge med på hjemmebane. Familien krever sitt. Du får belønning lenger frem i tid.

 

Motto: Mulighetenes marked!

 

.

Skorpionen

 

Fine dager: 17. 22.

Forsiktige dager: 20.

 

Kommunikasjon, både sagt og usagt, er i fokus. Du kan godt være på reise nå. Sats på å få med deg ny lærdom og intellektuelle opplevelser. Helse og energi er bra. Du er også mer aktiv innen jobben. Saturn, din pengeplanet, er inne i en sakte periode. Dette er neppe et problem, da du har nok penger på bok.

 

Motto: Utforsk tankenes verden!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 22.

 

Du kan være heldig i starten av uken. Du er fortsatt inne i en svært sosial periode. Kjærlighet og romantikk er også sentrale. Flørten går best hvis du kan la være å tviholde på egne meninger. Du har ikke alltid rett. På jobben kan du få nye oppgaver, nye kollegaer eller en annen overraskelse.

 

Motto: Møt hverandre halvveis!

 

 

Steinbukken             

 

Fine dager: 17. 22.

Forsiktige dager: 21.

 

Helse er bra og du har mye energi nå. Dine organisatoriske ferdigheter gir deg et vellykket resultat. Vennskap og personlige forhold er svært bra. Dette er en fin tid til å diskutere det du har på hjertet med de du stoler implisitt på. Harmoni i livet ditt er nøkkelen til at det aller meste ordner seg.

 

Motto: Kjærligheten løfter livet!

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 18. 22.

Forsiktige dager: 20.

 

Du setter inn femte gir på jobben. Tempo er svært hektisk. Du får betalt for innsatsen litt lenger frem i tid. Du får også trimmet hjernecellene. Ditt intellekt mottar ny lærdom som du kan ha stor nytte av. Romantikken går bra, og du morer deg med svermeri på fest og date. Kos deg!

 

Motto: Livet er til for å nytes!

 

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 17. 22.

Forsiktige dager: 19.

 

Det nærmer seg den store feriemåneden for de fleste. Også deg. Helse og energi er ok, men tar seg opp til helgen. Du kan dra helsefordel av svømming, oppholde deg ved vann, være på en strand eller å dra på cruise. Trenden for deg nå er å lade dine indre batterier, kose deg og la livet seile sin egen sjø.

 

Motto: La Universet heale deg!