Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

 

Uke 50

mandag 07. desember – søndag 13. desember

 

Væren            

 

Helse og energi er ok så lenge du ikke overdriver. Du trenger ikke være med på alle julebord. Yrkesliv er fortsatt travel. Kommunikasjon med utland er sentralt. Du kan også selv være på reise til utlandet, eller planlegger du nyttårsferie? Romantikken er lidenskapelig, enten du er singel eller har partner.

 

Motto: Strekke strikken!

 

 

Tyren 

 

En fin tid for å rydde ut av skap og skuffer. Gi bort til veldedighet. Du støtter slike formål som høytiden nærmer seg. Du er sosial sammen med jobben, julebord med sjefen er ingen dum idé. Helse og energi er bra nå til tross for at du er høyt og lavt. Til helgen kan du godt ta en hvilepause.

 

Motto: Deltakelse!

 

 

Tvillingene    

 

Romantikk og flørt står i sentrum nå. Du har mye gøy på julebord med både venner og familie. Har du tid til jobb da? Du er sosial på jobben også. Du briljerer med din ordkunst. Som høytiden nærmer seg kan du planlegge en reise. Kjærlighetsferie til fjerne strøk? Planlegging er alltid gøy.

 

Motto: Feststemt!

 

 

Krepsen

 

Den daglige jobben går bra. Du er inne i innspurten før høytiden overtar. Likevel har du tid til å være på forskjellige julearrangementer med familien. Helse og energi er bra, du har også fokus på helse. Prøv å holde en viss balanse med all den gode julematen! Både for deg selv og alle du inviterer hjem.

 

Motto: Optimistisk!

 

 

Løven            

 

En gøyal uke. Mang en FestLøve er ute på byen både tidlig og sent. Samtidig er du også opptatt av å legge ned en innsats på jobb innen årsavslutning. Økonomi går bra, og du bruker penger på hjem og de som bor der. Dere er også ute på forskjellige julearrangement for både store og små. Kos deg!

 

Motto: Julegaver!

 

 

Jomfruen      

 

De første dagene i uken får du smarte ideer. Følg opp disse, det lønner seg. Du har også full fokus på hjem og familie. Jobbe hjemmefra er aktuelt. Samtidig er trenden romantisk for både single og de med partner. Du er selvsagt med på julebord og annen moro du blir invitert til.  Ikke overdrive!

 

Motto: Familiekjær!

 

 

Vekten

 

Finanser er viktig nå. Du har personlig fokus og bruker penger på deg selv. Dette gjelder også å investere i velvære- og kroppsbehandlinger. Andre ser deg som velstående. Romantikken er gøyal. Du er engasjert i intellektuelle diskusjoner om høytid og tradisjoner som følger Julen. Kos deg!

 

Motto: Samlingspunkt!

 

 

 

Skorpionen

 

Fokus er på din økonomi. Du får også gode tips gjennom dine venner og grupper du er medlem av. Midtukes kan du føle deg heldig. Din selvtillit er også sterk, gå for hva du vil ha. Du er også opptatt av kommunikasjon, og bruker mer penger enn vanlig på forskjellig lesestoff. Julebord til helgen!

 

Motto: Velstående!

 

 

Skytten

 

Du får i pose og sekk denne uken. Både bursdag og julebord! Jobb er også viktig, og du er travelt opptatt med å få unna oppgavene innen høytiden. Uken blir også romantisk. Single har det gøy med flørt på julefester. De med partner nyter både harmoni og lidenskap. Din kjære er mer oppmerksom.

 

Motto: Gratulerer!

 

 

Steinbukken             

 

Dine organisatoriske evner gir deg et forsprang ukestart. Helse og energi er bra, til tross for at du er ute på byen og på forskjellige julebord. Samtidig er du opptatt av å lese og studere spirituelle tekster. Hjem og familie er også viktig. Du og dine kjære gjør morsomme julerelaterte ting sammen.

 

Motto: Forberedelser!

 

 

Vannmannen

 

Du er svært opptatt av alle dine nettverksforbindelser og venner. Du går fra samling til vennetreff til julebord. Har du tid til jobb da? Jo da, jobben går også bra, og du styrker yrkesliv ved å støtte opp om og delta i veldedige organisasjoner og samlinger. Kjærligheten er også lykkelig. Kos deg!

 

Motto: Venners gunst!

 

 

Fiskene

 

Ukestart går det best hvis du konsentrerer deg om det essensielle, og delegerer så mye som mulig. Du er supertravel på jobb til tross for at høytiden nærmer seg. Få nok hvile, stell pent med helsa og ikke overdrive, så går det bra. Single kan sverme for eller innlede forhold til en høytstående kollega.

 

Motto: Du klarer det!