Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 4

mandag 25. januar – søndag 31. januar

Væren            

Du er opptatt av penger for tiden. Der du er oppmerksom, pleier det å gå bra. Trenden er fortsatt sosial. Heftige følelser kommer i sving 27.-29. Dette kan være alt fra glødende lidenskap til hissig sjalusi. Dreier det seg om et skjult forhold på jobben, kan regningen komme på bordet nå.

Motto: Brannslukking!

Tyren 

Nå kan du vise hva du er god for. Karriere føles som alfa og omega. Dine kontakter til utland blir nyttige. Du kan også være på jobbreise. Dersom du finner ledig tid, kan helgen bli svært lidenskapelig. Familieforbindelser hjelper også jobben. Lønnsøkning kan stå på trappene.

Motto: Minneverdig!

Tvillingene    

Du setter deg selv nye høye mål. Utlandet er involvert. Likeså filosofiske og religiøse spørsmål. Romantikken blir spesielt fin 27.-29. Det kan gjelde din nåværende partner, eller en spesiell person med annen kulturell bakgrunn enn deg selv. Det dagligdagse fungerer, men din oppmerksomhet er annensteds.

Motto: Spennende mål!

Krepsen

 

En fin periode for å investere i høyteknologiske produkter. Likeså for å ta opp lån eller nedbetale gjeld. Har du fast partner, gjør han eller hun det bra nå. Innen romantikken er du og dere inne i en fase for å utforske lidenskapen. Helse og energi er på oppadstigende kurve. I helgen kan du få ekstra penger.

Motto: Utforskende!

Løven            

Ditt sosiale liv og ditt yrkesliv ønsker du at de skal gå om hverandre for tiden. Men tiden er kansje ikke inne for det nå!! Får du gjort noe jobb, da? Helse og energi er ok, dersom du ikke tar helt av. Venner og dine profesjonelle forbindelser bidrar til å øke din inntjening.

Motto: Sjarmbombe!

Jomfruen      

Du er en av de få som synes at jobb er gøy! Nå kan du virkelig kose deg med å få oppgavene unna. Dine gode evner innen kommunikasjon gir deg fordeler. Mulig du planlegger en reise. Legg dine planer for fremtiden nå, så blir det vellykket. Du er også opptatt av egne helserutiner.

Motto: Arbeidsjern!

Vekten

En uke hvor du er opptatt av livets lettere sider. Du kan også være på en reise, om det er heller tvilsom nå. Din kreativitet blir styrket, og den ene genistreken etter den andre kommer til deg. Lettbeint flørt og svermeri er også gøy. Vennlige ord fra en venn kan gi gevinst.

Motto: Skaperglede!

Skorpionen

En periode hvor hjem, familien din og indre velvære er viktigere enn jobb og karriere. Du funker i det daglige, men samtidig drøfter du livsspørsmål inni deg. Stell gjerne pent med helsa, få nok ro og hvile. Turer ut i hvit snø styrker energien. Økonomi går bra, til helgen kan du være heldig med penger.

Motto: Indre balanse!

Skytten

 

Du vil gjerne ha i pose og sekk denne uken. Du er svært aktiv innen alle former for kommunikasjon.  Spesielt til utlandet. I helgen kan du være på reise. På den annen side er du mer tilbaketrukket enn vanlig. Som Greta Garbo vil du være alene med dine tanker. Flørt og svermeri er uansett gøy.

Motto: Fjerne horisonter!

Steinbukken             

Dine ressurser opptar deg fortsatt mest. Dette gjelder ikke bare penger, men også dine indre ressurser, dine ferdigheter, og hva du selv synes du er god for. Satse høyt, men vær realistisk. Du tjener godt fra jobben din. Samtidig daler nye muligheter ned i fanget ditt, dersom du ønsker det.

Motto: Ressurser!

Vannmannen

 

Bursdagsfeiring står på menyen for noen av dere nå. Absolutt lov å feire selv om det kanskje skjer i andre former enn til vanlig. Helse og energi er bra hele uken. Midtukes kan du tvile på et prosjekt du har engasjert deg i. Vent et par dager, så passerer tvilen. Romantikken er stabil, du har det fint med din kjære. Single morer seg sammen med venner.

Motto: Gratulerer!

 

Fiskene

Du bestemmer det meste i livet ditt nå. Helse er bra og du har masse energi. Ting legger seg til rette for deg. Innen jobbsaker skjer det mye bak kulissene. Du har også spirituell fokus, romantikk kan skje på virtuelle alternativkurs, bønnemøte eller lignende. Til helgen kan du godt ta det med ro i sofaen.

Motto: Planlegging!