Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 43

Væren            

 

Hvis du har følt deg litt sliten den siste tiden, går det mye bedre fra midtukes. Du får energitilskudd fra kosmos. Stress og ergrelser svinner hen. Dette er også en positiv sosial tid. Du koser deg med venner, og er festens midtpunkt på byen. Du kan treffe noen som får hjertet til å banke raskere.

 

Motto: Lov å leve livet!

 

 

Tyren 

 

Trenden med positive resultater fra samarbeid fortsetter. Du og kollegaene dine hjelper hverandre fremover. Karrieresaker går svært bra, men du må dempe innsatsen. Kjærlighet spiller en større rolle i livet ditt nå. De med partner nyter romantikken hjemme, mens single svermer på byen.

 

Motto: Både i pose og sekk!

 

 

Tvillingene    

 

En uke hvor du fortsatt har det gøy og moro. Likevel blir du litt mer seriøs til sinns. Fra midtukes kommer du inn i en travlere tid på jobb. Du sjarmerer alle med dine vittige kommentarer. Du er også sosial på jobben, flørt med en kollega kan godt skje. Helse og energi er bra.

 

Motto: Høsthygge!

 

Krepsen

 

Denne uken går det bedre med kjærligheten. Du er også populær sosialt. Du vet hva som skal til for å tiltrekke deg positiv oppmerksomhet. Hjemme lykkes du bra med å reparere eller pusse opp. Trenger du litt ekstra hjelp, bare be om det og det kommer til deg. I helgen er det fest og gøy som gjelder.

 

Motto: Mye som skjer!

 

 

Løven            

 

Du hygger deg gjerne hjemme i sofaen med en god bok nå. Eller kjæresten i armkroken. Tid for hjem og innehygge er definitivt her. Tenn stearinlysene! Noen Løver kan godt ha hjemmekontor. Indre balanse er viktig dersom du skal lykkes i den ytre verden noen måneder lenger frem.

 

Motto: Ta deg tid!

 

 

 

Jomfruen      

 

Dette er en uke hvor mye avhenger av hvordan du ordlegger deg. God og positiv kommunikasjon betyr masse. En fin tid for å studere noe du er interessert i, enten privat eller i karrieresammenheng. Kjærlighet går bedre nå. De med partner opplever mere harmoni. Single kan bli forelsket.

 

Motto: Positive endringer!  

 

 

Vekten

 

Penger og kjærlighet står i fokus hele uken. Heldige deg! En topp tid for finanser. Du får mer klarhet, og planene dine glir lettere. Venner hjelper deg også om det er noe du vil ha. Single svermer på romantiske treff. De med partner nyter innetid med stearinlys og romantikk. Nyt det!

 

Motto: Du har fortjent det!

 

 

Skorpionen

 

En spennende tid ligger foran deg. Din optimisme stiger. Dine forhold, både personlige og forretningsmessige, er inne i en positiv trend. Mulig du treffer igjen en gammel venn som betyr mye for deg. Mot helgen er det tid for dype og fortrolige samtaler. Du får både innsikt og inspirasjon.

 

Motto: Den gode samtalen!

 

 

Skytten

 

Dine vennskap i utlandet åpner dører for deg. Du er i det sosiale hjørnet, hvor du koser deg på byen på fest med venner. Kjærligheten handler om både vennskap og erotikk, perfekt for deg! Penger er også i en positiv flyt. Mot helgen blir du mer filosofisk. Spirituelle anliggende opptar deg.

 

Motto: Skulte sannheter!

 

 

Steinbukken             

 

En hektisk trend med fremgang på jobben. Du kan være på jobbreise, ta imot sjansene som kommer din vei. Familien støtter også opp om deg. Vær litt forsiktig med penger fra midtukes. Styr helst unna førjulssalg. Hvis du har følt deg sliten tar helse og energi seg opp. Til helgen er du er nokså sosial.

 

Motto: Kongen av Haugen!

 

 

Vannmannen

 

Fra nå av blir du svært travel innen yrkesliv. Den positive familietrenden fortsetter. Familien bakker deg opp, spesielt barna dine synes dette er spennende. Midtukes kan det oppstå noen uenigheter med din kjære. Du og kjæresten ser ting fra motsatte synspunkt. Vær tålmodig, det går snart over.

 

Motto: Full fart!

 

Fiskene                      

 

Party-Fisker har det gøy! Du får så mange invitasjoner at du må takke nei til noen. Huff! Den lidenskapelige siden av elskov er fremhevet. Du kan også sverme for en utlending. Helse og energi er bra men ikke overdriv. Penger kan komme til deg fra arv eller forsikring. Karriere blir hektisk.

 

Motto: Flere timer i døgnet!