Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 25

 

 

Væren           

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 20. 24.

 

Romantikk og kjærlighet burde bli veldig spennende for deg i tiden fremover. Du har mange jern i ilden for å si det slik. Men tenk deg godt om før du gir noen løfter, ja, uansett hva det måtte være. En annen ting du burde tenke på, er å ikke blande vennskap og romantikk.

 

Motto: Stødig kurs fremover!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 18.

Forsiktige dager: 22.

 

Ikke la sinnet eller temperamentet ta overhånd. Spesielt i midten av uken kan du være litt intens. Mulig at jobb eller hjem bringer frem noe ekstra stress hos deg. Konsentrer deg heller om dine penger og din finansielle situasjon. Her kan det dukke opp noe interessant.

 

Motto: Rolig nå!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 18.

 

Økonomien burde allerede være bra for de fleste Tvillinger. Men nå kommer du inn i en enda mer spennende tid for dine penger. Du legger mer vekt på energi og vitalitet i nettopp det å forbedre dine finanser, uansett hvor store og gode de er fra før. I kjærligheten kommuniserer du bra.

 

Motto: Riv deg løs!

 

Krepsen

 

Fine dager: 18. 23.

Forsiktige dager: 20. 24.

 

Solen går inn i ditt eget stjernetegn denne uken kjære Kreps. Astrologisk sett er dette alltid en interessant tid. Uansett om du har bursdag denne uken eller ikke, begynner nå en ny årlig syklus for deg. Bruk dette til å starte på nye og friske ting i livet ditt.

 

Motto: En ny syklus!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 18. 20.

Forsiktige dager: 19. 22.

 

Vitale Solen, som er din hersker, går inn i hjemmekjære Krepsen. Dette indikerer at nå er det hus og familie som du burde prioritere. Å invitere slektninger og gode venner på en hyggelig fest hjemme hos deg selv, kommer til å bli en kjempesuksess, også på et mellommenneskelig plan.

 

Motto: Hjem, kjære hjem!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 18. 20. 22.

Forsiktige dager: 21.

 

Uken kan starte litt følelsesladet. Men i det store og det hele blir dette en kjempetid. Du har mange fine og gode planetariske energier som står ved din side. Du har en egen evne til å takle enhver situasjon som dukker opp. Det meste går din vei.

 

Motto: Ny retning!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 18. 20. 23.

Forsiktige dager: 24.

 

Du kommer inn i en vital tid for yrke og karriere. Du har nå gode muligheter for å utvide ditt nettverk og dine sosiale kontakter, yrkesmessig som privat. Dine sjefer og foresatte setter stor pris på deg og det du gjør. Men ikke glem hjem og familie i alt dette.

 

Motto: Nye takter!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 18. 22. 24.

Forsiktige dager: 20. 23.

 

Du treffer noen som utvider din horisont på en eller annen måte. I alle fall har du en viss form for egenartet sjarm for tiden som tiltrekker andre. At dette kan påvirke jobben din positivt skal du ikke se bort ifra. I slutten av uken går vakre Månen inn i ditt eget tegn. Dette bringer hell og lykke.

 

Motto: La det skje!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 18. 21.

 

Du kommer inn i en tid hvor den dypere siden av amour og kjærlighet opptar deg. Du blir også mer aktiv i romantikk og lidenskap. Er du i et forhold, ofrer du deg mye for at dere skal ha det bra sammen. Du er flink til å ordlegge deg, og andre lytter gjerne til hva du har å si.

 

Motto: Mer enn kjærlighet på pinne!

 

 

 

Steinbukken              

 

Fine dager: 18. 23.

Forsiktige dager: 20. 24.

 

Om ikke alt i livet ditt dreier seg om kjærlighet og parforhold, kommer det i hvert fall til å utgjøre en ganske så stor del. Energikilden Solen gir deg en ekstra innsprøytning av ny vitalitet på dette området. Med all din iver, kan det også hende at du ender opp i noen diskusjoner.

 

Motto: Ta og gi!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 23.

 

Dette tegner til å bli en interessant uke for deg. Vår store energikilde Solen står i et meget gunstig forhold til din egen planethersker, den frittenkende Uranus. Vitalitet og selvtillit er på topp.

I tillegg har den en super egenskap til å få dine egne meninger igjennom. Andre lytter gjerne til deg.

 

Motto: Skap en bedre fremtid!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 22.

Forsiktige dager: 18.

 

Dette kan bli en uke hvor du merker at energien kan gå litt ned. Saken er at din egen hersker, spirituelle Neptun, begynner på en såkalt baklengs vandring på himmelrommet, sett fra jordoverflaten. Det gode er at dette er en super tid for åndelig utvikling og planlegging av livet.

 

Motto: Større en livet selv!