Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

 

Uke 9

Væren            

 

Du er travel og lysten på å gjøre en god jobb. Midtukes får du en genial innskytelse som du føler viser riktig vei. Det er bra, men tenk grundig gjennom. Hvis du ikke må ta en avgjørelse nå, utsett helst til medio mars. Du er inne i en innadvendt periode, hvor du grunner over tilværelsens mysterier.

 

Motto: Intuisjon!

 

 

Tyren 

 

En topp tid for å legge planer for fremtiden innen karrieresaker. Tempo er litt mindre hektisk, så du kan senke skuldrene litt. Hva vil du oppnå lenger frem i tid? Høyere-, videreutdanning og utland er inne i en heldig fase for deg. Master- eller doktorgrad? Vær også nøye innen pengetransaksjoner.

 

Motto: Oppover!

 

 

Tvillingene    

 

Du er inne i årets høydepunkt for yrkesliv. Både Solen og Merkur, din hersker, står øverst i ditt horoskopkart. Dine omgivelser ser beundrende på deg. Du gjør det best ved å være ekstra nøye i alt du gjør nå. Du er optimistisk, og skaper din egen hell og lykke. Kjærligheten er het og lykkelig.

 

Motto: Solskinn!

 

 

Krepsen

 

Perioden er travel. Fokus er på sosiale forhold og kjærlighet. De med partner opplever ny glød i forholdet. Single har topp sjanser for romantikk. Fokus er også på ditt spirituelle liv. Du filosoferer over uutgrunnelige spørsmål. Du kan godt være på reise. Ta deg ekstra tid, forsinkelser kan skje.

 

Motto: Glede!

 

 

Løven            

 

En god tid for å komme i form! Kosmiske energier hjelper deg til å transformere deg selv til ditt ideal. Kroppslig, mentalt og psykisk. Trimme og trene kroppen. Heale gamle vonde minner. Forkaste utdaterte tankemønstre. På jobben er du heldig og har masse energi, men sjekk detaljene.

 

Motto: Befrielse!

 

 

Jomfruen      

 

Du er inne i en svært sosial periode nå. Kjærligheten står også i fokus. Romantikk kan synes litt treg, du er ubesluttsom og vet ikke hva du vil. Har du for mange beilere?! Du har det i hvert fall gøy, og uforpliktende flørt står i sentrum nå. Du morer deg også sammen med barn og familien.

 

Motto: Tull og tøys!

 

 

Vekten

 

Jobb, kjærlighet og familie. Disse står i fokus nå. Hjemme har du hellet med deg, og romantikken er lykkeligere. Du er også ute på sosiale samlinger og hygger deg. Prøv noe nytt karrieremessig. Så går du ikke glipp av en sjanse. Vær likevel nøye med alt. Forsinkelser og misforståelser kan oppstå.

 

Motto: Forbehold!

 

 

Skorpionen

 

Innen romantikken er du litt usikker. Mulig du svermer for en kollega. Det kan bli komplisert, så ikke hopp hodestups inn i et skult forhold. Single er på byen, uforpliktende treff gjelder nå. Du koser deg også mer sammen med barn, enten egne eller andres. Vær nøye med all kommunikasjon.

 

Motto: Vinterfest!

 

 

Skytten

 

Uken har fokus på hjem og familie, samt din økonomi. Økonomien er bra. Planlegg gjerne hva du vil i fremtiden, og vent med å bestemme deg til medio mars. Du har masse energi, og kan rydde og pusse opp hjemme. Du kan fort ombestemme deg, så ikke gjør noen drastiske nye grep.

 

Motto: Hjemmets gleder!

 

 

Steinbukken             

 

Du gjør det du skal på jobben, men fokus er ikke her. Hjem og familie står i sentrum, så vel som dine indre anliggender. Noen kan ta hjemmekontor. Du har heldige energier med deg for tiden. Fokus er også på skrevne og uttalte ord. Vær tydelig og nøye så ikke misforståelser oppstår.

 

Motto: Egenpleie!

 

 

Vannmannen

 

Økonomi står i sentrum nå. Du bruker penger på deg selv, ny stil, ny frisyre, nye antrekk. Det er bra, men tenk deg om. Vil sjefen falle om hvis du kommer på jobb med grønt hår? Samtidig er du aktiv online på spirituelle nettsted. Du søker den dypere universale sannhet. Du støtter også veldedige formål.

Motto: Det du vil!

 

Fiskene

 

Gratulerer til de som feirer dagen nå! Du stråler om kapp med Solen. Du er også aktiv sammen med venner og forskjellige foreninger som du er medlem av. Dette er heldig for deg, så vel som dine forbindelser til utlandet. Innen kjærligheten er du litt ubesluttsom. Uforpliktende flørt går bra!

 

Motto: Bursdagsfest!