Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

 

Hei kjære trofaste leser,

Nå ligger også måneds horoskopet ute for desember måned.

vh,

Tore

Uke 48

Væren            

 

Du er eventyrlysten og full av fres. Helse og energi er på topp. Pågangsmot likeså. Værer flest er svært opptatt av sine ambisjoner nå. Hjem og familie har du lite tid til. Karriere går bra, og du tjener godt fra jobben også. Kjærlighet og romantikk er også viktig, enten du er singel eller har partner.

 

Motto: Store ambisjoner!

 

 

Tyren 

 

Pass opp for mulige uoverensstemmelser med din partner. Du løser dette best hvis du tar hensyn og er imøtekommende. Ikke stå på egne meninger, det er ikke verdt det. Romantikken er lidenskapelig. Utlandet står i fokus. Mulig du og din kjære er på reise sammen. Noen du treffer i sosialt lag hjelper din økonomi.

 

Motto: Utforskning!

 

 

Tvillingene    

 

Du er inne i en svært sosial tid. Både sammen med venner, familie og kollegaer på jobben. Du er populær, og invitasjonene strømmer inn. Samtidig gjør du det også bra på jobben. Enkelte Tvillinger kan sverme for eller innlede et hemmelig forhold til en kollega. Husk at en hverdag kommer også.

 

Motto: Trill rundt!

 

Krepsen

 

Først i uken tar jobb mye tid og energi. Når du kommer nærmere helgen blir du langt mer sosial. Du koser deg, både sammen med familien så vel som i sosiale samlinger. Gøy, moro og underholdning står på menyen. Romantikken går bra, både for single og de med fast partner. Julebordene kaller!

 

Motto: Tid for moro!

 

 

Løven            

 

God kommunikasjon innen karrieren kan øke lønnen din. Du er likevel ikke så travel på jobb, party, gøy og svermeri betyr mer for deg nå. Alt til sin tid! Utvid dine horisonter der sjansen byr seg. Nye folk du treffer har betydning for fremtiden din. Romantikken er lettbeint og uforpliktende.

 

Motto: Valgets kvaler!

 

 

Jomfruen      

 

Romantikken står i fokus midtukes. Single kan møte en utlending som gjør inntrykk. Økonomien går bra, du bruker penger ute på byen og sammen med venner. Ikke overdrive, ellers går det ut over helsen. Du har også indre fokus nå. En flott tid for å bearbeide gamle minner og opplevelser.

 

Motto: Indre healing!  

 

 

Vekten

 

Penger går bra denne uken. Du har råd til fine julegaver. Hvis du og din partner eller kjæreste samarbeider, kommer dere opp med en plan som på sikt blir svært vellykket. Romantikk er gøy. Søte ord betyr mye. God kommunikasjon på alle plan gir deg de beste resultatene.

 

Motto: Gylne ord!

 

 

Skorpionen

 

Du har masse energi denne uken. Du får gjort mye. Du er også eventyrlysten. Du prøver nye ting du ikke ville vurdert før. Dette gjelder det daglige livet så vel som innen romantikk. Pass likevel på at ikke unødvendig krangel dukker opp først i perioden. Ikke forhast deg. Penger er bra.

 

Motto: Indre diskusjon!

 

 

Skytten

 

Du har hellet med deg først i perioden. Mange Skytter har bursdag nå også, gratulerer! Julebord og bursdagsfeiring kan ikke være så galt! Også en fin tid for flørt og romantikk. Single kan bli betatt av en spirituell person. Finanser går også svært bra. Du tjener også gode penger fra den daglige jobben.

 

Motto: Feiring!

 

 

Steinbukken             

 

Hvis du og din kjære har noe usnakket, kan det komme opp nå. Ikke nøl, sitt ned og snakk om det. Du har ingenting å tape og alt å vinne. Du er også inne i en særs uavhengig periode. Kanskje har du for mye fokus på deg selv? Er du ute på byen med venner, kan noe overraskende skje. Ha det gøy!

 

Motto: Gi og ta!

 

 

Vannmannen

 

Ikke gape over for mye nå. Du bruker masse energi på jobben, men du trenger ikke si ja til alt og alle. Du koser deg også på julebord med venner og familie. Først i uken må du kanskje reparere noe hjemme. En overraskelse dukker opp. Du er idealistisk og deler av dine midler til veldedige formål.

 

Motto: Gi, så skal du få!

 

Fiskene                      

 

Du har store planer nå. Likevel er det viktig med grunnarbeid. Ikke gå for fort frem. Du er svært opptatt med jobb og karriereplaner. Samtidig er du ute kveldene på byen og på julebord. Pass på at du ikke går i spinn. Romantikken handler om flørt og moro, ikke den dypere lidenskapen. Det er ok!

 

Motto: Ambisjoner!