Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 51

 

Væren            

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 19. 22.

 

Du er inne i en interessant periode der du skikkelig kan utfolde deg kreativt. Du opplever å ha stor frihet. Ting ordner seg for deg, både på et personlig som et yrkesmessig plan. Nå søker du også den dypere siden i kjærligheten. Topp tid for reiser, spesielt knyttet opp til det spirituelle.

 

Motto: Være seg selv!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 18. 22.

Forsiktige dager: 21.

 

Du engasjerer deg sterkt for å ta den siste innspurten inn i alle juleforberedelsene. Pakkene under juletreet lover godt for hele familien. Du har en stor glede gjennom å dele med andre. Du koser deg også sammen med venner og bekjente. Romantikken er bra og viktig for deg nå.

 

Motto: Brett opp ermene!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 17. 23.

 

Dette burde bli en super uke for deg. Den egen planet, smarte Merkur, går sammen med vår alles store lykkeplanet Jupiter på himmelen. Ikke bare det at hellet vil stå deg bi, men du merker også hvordan optimismen stiger, selv om du kanskje ikke vinner det store loddet i lotto.

 

Motto: Kos deg!

 

Krepsen

 

Fine dager: 18. 22.

Forsiktige dager: 19.

 

Det blir full fart i jobben du gjør til daglig, helt til oppunder julekvelden. Det er liksom at du nå tar den siste innspurten før julefreden senker seg over deg og din familie. Forhold til andre mennesker er bra. Dette gjelder så vel romantiske som mer på et vennskapelig og sosialt nivå.

 

Motto: Mot målet!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 18.

 

Selvtilliten er sterk for tiden. Det samme er din karisma. Du koser deg på de mange hyggelige førjulssammenkomstene om dette er i forbindelse med jobben eller rent privat. Ikke bare det, men hell og lykke følger deg på din vei for tiden. Du får en kompliment av noen, som gjør deg glad.

 

Motto: Grip dagen!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 18. 22.

Forsiktige dager: 17. 20.

 

Innspurten på juleforberedelsene dreier seg mye om hus, hjem og familie. At det blir mange flotte julegaver under treet i år, er det liten tvil om. Kanskje unner du til og med deg selv en skikkelig gave i år. Om du tar juleferien på fjellet eller ute i den store verden, blir det uansett kjempefint.

 

Motto: Kose seg!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 22.

 

Hjem og familie blir det store for deg fra nå av og gjennom hele jule og nyttårsfeiringen. Det er her du finner fred og fordragelighet. Ikke bare i familiesammenheng, men også i ditt indre lille ståsted. Men jobben kommer til å oppta deg helt til julestillheten setter inn, og kanskje enda lengre.

 

Motto: Fred i sinnet!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 22.

Forsiktige dager: 18.

 

Førjulsstemningen burde så absolutt være på topp. Horoskopet ditt antyder en meget gunstig tid for penger og materielle verdier. Får du noen supre ideer om hvordan du kan forbedre din økonomi nå, bør du virkelig vurdere å gjøre noe med det. Hell og lykke står deg bi. Ikke overdriv.

 

Motto: Jeg smiler!

 

 

Skytten

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 20.

 

Dette kommer til å bli en av de mest fantastiske jule og nyttårshøytidene du har hatt på lenge. I hvert fall antyder horoskopet ditt dette, men du må også bidra til at så skjer. Mulighetene har du så absolutt. Din egen hersker, velgjørende Jupiter, står i ditt eget stjernetegn i år.

 

Motto: Jul med din glede…!

 

 

 

Steinbukken             

 

Fine dager: 18.

Forsiktige dager: 22.

 

En årlig førjulsbegivenhet skjer i horoskopet ditt. Vitale Solen går inn i ditt eget stjernetegn denne uken. Disse energiene er du vel vant til, ettersom det skjer på omtrent samme tidspunkt hvert år. Men likevel er det verdt å minne seg selv om at en ny og spennende syklus starter i livet ditt nå.

 

Motto: Med åpent blikk!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 18. 21.

 

Dette blir en uke preget av sosialt samvær med venner og bekjente. Nå tar du den siste innspurten i førjulsfeiringen, før stillheten senker seg over deg og julehøytiden. Nye muligheter innen økonomi og yrke kan dukke opp. Men det er et spørsmål om du allerede nå er klar til å ta en avgjørelse.

 

Motto: Is i magen!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 18. 22.

Forsiktige dager: 20.

 

Dette ser ut til å bli en meget travel førjulstid for deg. Du har masse energi, og det skje mye rundt deg. Yrke og karriere ser ut til å få en interessant avslutning på det gamle året. Du har antagelig dratt inn en ny arbeidskontrakt, eller en forfremmelse, før julestilheten senker seg over deg.

 

Motto: Vis hva du står for!