Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 33

 

 

Væren           

 

Fine dager: 16. 18.

Forsiktige dager: 14. 17.

 

Din egen hersker, super aktive Mars, går inn i den trauste Steinbukken denne uken. Det behøver ikke å legge noen demper på din entusiasme, men du kommer nok til å bli noe mer beregnende før du setter i gang med saker og ting. Dine evner til strategisk planlegging øker.

 

Motto: Mot toppen!

 

 

Tyren 

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 13. 16.

 

Mulig at dine tanker står litt stille for tiden. Kan også være at du ikke helt greier å konsentrere deg slik du egentlig vil. Fortvil ei. Innen kort tid er hjernen din igjen på høygir. På den annen side er dette også en tid der du er mer godtroende. Så ikke ta for god fisk alt du hører i bekjentskapskretsen.

 

Motto: Alt til sin tid!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 15.

Forsiktige dager: 18.

 

Til helgen snur din hersker, kunnskapsrike Merkur. Da kan du igjen å kaste deg ut i diskusjoner uten å engste deg for at noen misforstår hva du sier, med eller uten vilje. Men inntil da, ha dette litt i bakhodet. Bruk også hverdagene til å planlegge hva du videre vil gjøre fremover.

 

Motto: Tenk strategisk!

 

Krepsen

 

Fine dager: 16.

Forsiktige dager: 14.

 

Du er inne i en god tid for penger. En fin tid for å starte opp nye finansielle prosjekter, som vil bære frukter inn i fremtiden. Men bruk likevel denne uken til å planlegge i detalj hva du akter å gjøre. Fra neste uke kan du sette i gang for fullt. Fast eiendom, hus og bolig blir viktige områder i så måte.

 

Motto: Ny giv!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 14. 18.

Forsiktige dager: 13. 16.

 

Du kommer inn i en mer dynamisk og entusiastisk periode i kjærlighet og parforhold nå. Men ikke forhast deg. Bedre å gi det litt tid og omsorg, før du lanserer nye tiltak, samme hva de enn måtte være. Din selvtillit er stor. Det samme er din sjarm og karisma. Andre ser opp til deg.

 

Motto: Omtenksomhet!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 14. 16.

Forsiktige dager: 15. 18.

 

 

All form for initiativ ligger nå hos deg selv. Du er motoren i ditt eget liv for tiden. Men bruk også noe tid til å planlegge. Å tenke litt igjennom ting før du iverksetter, er ikke så dumt. På sikt kommer du til å få et kjemperesultat. I tillegg er du nå inne en meget gunstig periode for penger.

 

Motto: Det handler om din innstilling!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 14. 16. 18.

Forsiktige dager: 17.

 

Dette burde generelt være en meget bra tid for de fleste Vekter. Med din egen hersker, vakre Venus, i ditt eget tegn, heldige Jupiter som styrer dine penger, og mange planeter som positivt påvirker ditt sosiale liv, burde du føle deg som kongen/dronningen på haugen. Men vis også litt moderasjon.

 

Motto: Gledesspreder!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 14. 16. 18.

Forsiktige dager: 17.

 

Yrke og karriere er fortsatt god. Men dette er kanskje ikke en uke for å ta viktige avgjørelser. Vent heller med dette til neste uke. Om du uansett må skrive under en kontrakt eller noe sånt, sørg i hvert fall for at alt er avklart, og at det ikke hersker noen misforståelser. Les den lille skriften nøye.

 

Motto: Vær på vakt!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 14. 16. 18.

Forsiktige dager: 15.

 

Er du på jakt etter nye impulser i karrieren, tjener du mer på å avvente litt. Egentlig burde du heller konsentrere deg mer om familien din. Det er her du finner trøst og støtte om det skulle trenges. I økonomien har du kanskje lyst til å ta nye initiativ, men også her må du være litt avventende.

 

Motto: Alt til sin tid!

 

 

 

Steinbukken              

 

Fine dager: 16. 18.

Forsiktige dager: 14. 17.

 

Du er inne i en tid med maksimalt sosialt engasjement. Dette kan hjelpe deg både i karrieren som økonomisk. Du er effektiv og produktiv. Da ligger det også i kortene at suksess og fremgang følger med. Men du gjør lurt i å lytte til andres meninger, og kanskje til og med vurdere dem.

 

Motto: Samspill gir verdier!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 14. 19.

Forsiktige dager: 13. 16.

 

I det store og hele ser alt bra ut. Men du bør ikke stresse mer enn nødvendig. Noe av din intense kraft og entusiasme er redusert. Dette gjelder hos deg som person, i hus, hjem og familie og noe til og med i kjærligheten. Det er ikke noe alvorlig, men bare ta ting som de kommer, så går alt bra.

 

Motto: Gode ting i vente!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 16.

Forsiktige dager: 18.

 

Du er inne i en fin tid for den jobben du gjør til daglig. Men vis litt tålmodighet med både deg selv og ovenfor dine arbeidskollegaer. I kjærligheten er du ikke overfladisk for tiden. Nå søker du den dypere form for amour, enten sammen med din elskede, eller du er ute på byen og flørter.

 

Motto: Tegn til forandring!