Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

 

Uke 23

mandag 1. juni – søndag 7. juni

 

Væren            

 

Ukestart kan føles litt tregt. Hvis du synes at ansvar tynger, så klart en ildfull Vær kan håndtere det! Vær tålmodig så går det bedre. Midtukes er du sosial med dine nærmeste. Studerer du på høyere nivå, kan det dukke opp informasjon som gjør at du endrer planer. Familien kan også bli påvirket.

 

Motto: Sindighet!

 

 

Tyren 

 

Først i uken vinner du mest ved å være sosial og samarbeide med andre. Føler du deg litt sliten midtukes, sørg for å roe ned. Mot helgen kan du høre om nye kollegaer på jobben. Bruk gjerne kvalitetstid sammen med familien og dine barn, hvis du har. Gi dem ekstra støtte der det trengs.

 

Motto: Familien først!

 

 

Tvillingene    

 

Romantikken står i sentrum når uken tar til. Du og din kjære har det bra sammen. På jobben er det venner som gir en hjelpende hånd. Husk å si tusen takk! En annen gang kan du gi vennetjenesten. Nærmere helgen kan du vinne ved å sjekke gjennom regnestykkene i økonomien, at alt stemmer.

 

Motto: Matematikk!

 

 

Krepsen

 

Du er engasjert i yrkesliv for tiden. Du treffer også nye mennesker som er heldige for deg på flere plan. God kommunikasjon blir viktig. Ta deg tid til å finne de rette ordene. Nærmere helgen får du inspirasjon til å endre stil og helserutiner. Ta det gjerne med ro og slappe av sammen med familien.

 

Motto: Gylne ord!

 

 

Løven            

 

Som Løve kan du alltid skru på sjarmen. Da får du det meste som du vil. Den egenskapen kan du bruke først i uken. Jobb er inne i en tregere fase. Du får likevel gjort det du skal. Nærmere helgen kan noe skje som påvirker barna dine, hvis du har. Barna bør holde seg i ro og unna farefulle aktiviteter.

 

Motto: Sjarmtroll!

 

 

Jomfruen      

 

Hjem og de som bor der står i fokus. Har du et prosjekt på gang i hjemmet, går dette fint først i uken. Jobb går bra, men sørg for nok hvile hvis du blir sliten. Nærmere helgen må du kanskje støtte en av dine foreldre eller annen senior. Barna dine bør holde seg i ro og unngå potensielle farer.

 

Motto: Støttespiller!

 

 

Vekten

 

Du er inne i en roligere, litt tankefull periode. Du bør også stelle pent med helsa og roe ned når du føler deg sliten. En god tid for å sjekke bilen og se at alt er i orden. Kjør pent. Sist i uka kan det komme endringer på jobben. Sjefen, eller annen seniorfigur i livet ditt, kan oppleve noe dramatikk.

 

Motto: Det går bra!

 

 

Skorpionen

 

Du er litt betenkt nå over både det ene og det andre. Midtukes kan du få en håndsrekning fra en overraskende person. Ikke nøl, men ta imot. Når helgen kommer kan du og din kjære være uenige om noe. Finn et kompromiss. Bruk litt tid på økonomien og sjekk at alle tallene stemmer.

 

Motto: Tenkepause!

 

 

Skytten

 

Denne uken er du aktiv med mange forskjellige gjøremål. Single kan sverme for en uvanlig person. Mot helgen blir det best å ta det med ro og stelle pent med helsa. En måneformørkelse skjer i ditt stjernetegn. Din partner kan også oppleve noe som påvirker forholdet for dere som par.

 

Motto: Medmenneske!

 

 

Steinbukken             

 

Prioriter litt kvalitetstid for deg selv først i uken. Konsentrer deg om ting du liker å gjøre, så glir det meste lettere. Familiesamråd blir aktuelt. Mulig du skaffer nytt teknisk utstyr til hjemmet. Til helgen kan du og din kjære ha noen diskusjoner. Viktig at dere får luftet innestengte emosjoner.

 

Motto: Ærlighet!

 

 

Vannmannen

 

 

 

Flørt og romantikk står på menyen først i uken. Kos deg med litt svermeri, det løfter humøret! På hjemmebane går det meste bra. Nærmere helgen kan noe skje blant vennene dine som skaper dramatikk. Du kan også høre om endringer på jobben eller at myndigheter kommer med nye regler.

 

Motto: Oppmuntring!

 

Fiskene

 

Hvis du blir bedt om å megle i en konflikt, så klarer du dette bra. Dine diplomatiske evner kommer til god bruk. En positiv innstilling er viktig. Senere i uken kan dramatikk skje på jobben for sjefen, eller din sektor. Du kan justere økonomien din. Sjekk også om bilen trenger reparasjon eller tilsyn.

 

Motto: Føre var!