Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 8

 

 

 

Væren           

 

Fine dager: 20. 23.

Forsiktige dager: 21. 25.

 

Den fine trenden med å være sammen med andre mennesker, forsetter også denne uken. Om du nå søker samvær med de som deler dine spirituelle og åndelige oppfatninger, kommer du til å få mange flotte opplevelser. Både din synskhet og din evne til å lege og heale deg selv og andre øker.

 

Motto: Dype verdier!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 18. 23. 25.

Forsiktige dager: 24.

 

Du er i et utrolig sosialt hjørne for tiden. Dette er jo en perfekt til for en selskapssjuk Tyr og invitere gode venner hjem til et kjempemåltid. Dette er også det perfekte tidspunkt for å søke nytt bekjentskap, både profesjonelt som privat. Du treffer en person som blir viktig for deg.

 

Motto: Søk og du skal finne!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 20. 23. 25.

Forsiktige dager: 19.

 

Den yrkesaktive og ambisiøse Tvillingen kan nå kose seg skikkelig. Du er inne i årets kanskje aller beste periode for yrke og karriere. Din sosiale stilling i samfunnet er også høyt verdsatt, hva den enn måtte være. Nå er det du selv som har hovedrollen i ditt eget liv.

 

Motto: Jeg vil!

 

Krepsen

 

Fine dager: 21. 23. 25.

Forsiktige dager: 22.

 

Selv om optimismen er stor, er ikke dette tiden til å ta den store risikoen. Gå heller for det trygge og sikre. Da gjør du det best, og kommer lengst. Ja, særlig i pengesaker gjelder dette mest. En fin tid for reiser som bringer med seg kunnskap og andre folks kulturer. En forelskelse kan komme uventet.

 

Motto: Gå for det beste!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 20. 25.

Forsiktige dager: 23.

 

Materielle goder du deler med andre, kan være litt fluktuerende for tiden. Selv om du har stor tro på deg selv og viser et solid initiativ, bør du ikke gjøre noe overilt. På en annen side kan det hende du går igjennom en indre transformasjonsprosess for tiden. Mulig du tar et lite oppgjør med deg selv.

 

Motto: Ryddesjau!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 20. 25.

Forsiktige dager: 23.

 

Er du på jakt etter kjærlighetseventyr, en kjæreste, en partner eller en make, har nå tiden kommet for at dette kan skje hos deg. Er du allerede i et forhold, får dere en herlig romantisk tid sammen.

Eventuelle småproblemer bare forsvinner som dugg for solen.

 

Motto:  Grønt lys!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 23.

Forsiktige dager: 25.

 

Daglig jobb og arbeidskollegaer betyr mye. Sørg for at du har et godt forhold både til de du jobber sammen med som dine kunder. Din generelle helsetilstand tar seg opp. Din vitalitet er god. Likevel, ta deg tid til ro og hvile. Du har mange jern i ilden for tiden.

 

Motto: Alt til sin tid.

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 25.

Forsiktige dager: 20.

 

Du er inne i en topp tid for den mer lettsindige siden av kjærligheten. Flørt, svermeri og kvikke romantiske opplevelser er det som du higer mest etter nå. Din selvtillit er stor. Det samme er din sjarm og karisma. Så det er ikke noe rart i at andre viser interesse for deg og din personlighet.

 

Motto: Gode ting i vente!

 

 

Skytten

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 23.

 

En sterk tid for alt som er knyttet til hus, hjem og dine kjære. Familien kommer til å stå svært så sentralt i de neste ukene. Du har også masse energi og tiltakslyst for tiden. Da sier det seg selv at det er innen husets fire vegger du bør bruke den. Gled dine kjære med masse oppmerksomhet.

 

Motto: Et gavmildt hjerte!

 

 

 

Steinbukken              

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 25.

 

Du er inne i en super tid for reiser. Ja egentlig kan du dra hvor som helst, men det er kanskje innen landets grenser som vil gi deg mest. Kan du kombinere dette med å innhente kunnskap eller ny informasjon, blir turen ekstra vellykket. Du tenker raskt og effektivt for tiden.

 

Motto: Glasset er halvfullt!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 23.

Forsiktige dager: 21.

 

Dette blir en interessant periode for penger og økonomi. De neste ukene bør du legge masse vekt på denne delen av livet ditt. Her skal du se at det dukker opp nye og uante muligheter. Din selvverdi kommer også til å få et nytt oppsving. Ikke glem å gi en utstrakt hånd til dine medmennesker.

 

Motto: Gi og du skal få!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 20. 25.

Forsiktige dager: 23.

 

Du er inne i meget stor og spennende periode de neste ukene. Ikke bare det, men en ny og interessant årlig syklus starter. Nå bør du gjøre det meste ut av de mulighetene som dukker opp på din vei. Du er flink til å få gjennomført dine ting samtidig som du tar hensyn til andre.

 

Motto: Livet er riktig!