Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

 

Uke 4

 

Væren           

 

Nå kan du senke skuldrene litt. Noe av trykket innen karriere avtar. Energier fra Solen setter nå fokus på dine venner og profesjonelle grupper. Det er ditt nettverk som hjelper jobben. Midtukes oppdager du noe til din fordel. Lek detektiv og gjør dine undersøkelser. Forbindelser til utlandet er heldige.

 

Motto: Kos deg!

 

Tyren 

 

Nå skjer det; du kommer inn i en topp periode for karriere. Lønnstillegg kan komme når som helst. Samtidig er du sosial med venner og dine profesjonelle forbindelser. Du har en høy stjerne hos sjefen. Familien støtter dine ambisjoner fullt ut og hjelper til der de kan. Er du heldig, eller?

 

Motto: Fortjent!

 

 

Tvillingene    

 

Du kan godt være på utenlandsreise denne uken. Høyere- eller videreutdanning står i fokus. Du er sosial og koser deg sammen med venner. Helse og energi er bra. En positiv tone hersker på jobben, og kollegaer er fornøyd med at akkurat du jobber der. Du har fortsatt en ryddejobb å gjøre hjemme.

 

Motto: Fjerne strøk!

 

 

Krepsen

 

Nå får du tilgang til informasjon som har vært skjult for deg. Du er svært sensitiv av natur. Nå spør du deg selv hvorfor du ikke skjønte dette før? Alt til sin tid. Hvis du har fast partner, er forholdet mer positiv. Din kjære er i bedre humør, og romantikken er fin. Single svermer på byen i helgen.

 

Motto: Frem i lyset!

 

 

Løven            

 

Dette blir gøy! Denne uken innleder du årets høydepunkt for romantikk og sosiale forhold. Flørt og svermeri er noe du definitivt liker! Du er fortsatt travel på jobb, så du må finne en måte å kombinere de to. Du har masse energi i fritiden. Mulig du tar en utenlandsreise til helgen. Sol og varme!

 

Motto: Så gøy da!

 

 

Jomfruen      

 

Tempoet tar seg opp på jobb. Prosjekter som du startet er snart ferdige. Det blir viktig at du følger opp og ikke bare lar dem gå sin gang. Penger er bra. Dine sosiale ferdigheter øker din verdi som ansatt. Kollegaer vinner også ved at du velger de riktige ordene. Kjærligheten er søt mot helgen.

 

Motto: Rosenrød!

 

 

Vekten

 

Trykket hjemme letner. Familien er litt mindre stresset. Selv kommer du inn i årets topp periode for kreativitet, flørt, underholdning og moro sammen med barn. Jobb går bra. Venner får deg på godt humør. Romantikken er også fin. Du og din kjære utforsker den dypere lidenskapen sammen.

 

Motto: På tide!

 

 

Skorpionen

 

Du trives best hjemme nå. Fokus på hjem og familie bare øker. Harmonien råder i heimen. De med partner prøver helt nye ting innen lidenskapen. Single inviterer hjem til rødvin og stearinlys. De dagene du ikke har hjemmekontor, gjør du det du skal på jobben. Økonomien er bra. Du har nok.

 

Motto: Indre velvære!

 

 

Skytten

 

Nå blir det viktig at du velger de rette ordene. De som jobber innen salg-, markedsføring, PR og media, gjør det bra. Selvtilliten din er stor, stol på magefølelsen.  Hjemme er du aktiv på chatteforum og i onlinesamfunn. Flørten går het. Helse og energi er bra, du kan reise nå også.

 

Motto: Leksikon!

 

 

Steinbukken              

 

Du kommer inn i en topp periode for dine penger. Dette er også penger du har tjent gjennom hardt arbeid, så de er velfortjent. Du kan få en uventet invitasjon til et underholdningsarrangement. La deg overraske, da vel? Din oppmerksomhet rundt hjem og familie øker. Tid for hjemmehygge.

 

Motto: Sofakos!

 

 

Vannmannen

 

Gratulerer til de som feirer bursdag denne uken! Du inviterer selvsagt til fest og moro. Andre halvdel av uken kan du få en riktig hyggelig overraskelse på jobben. I helgen koser du deg hjemme med dine nærmeste. De med partner nyter kjærligheten. Single er omsvermet av beundrere.

 

 

Motto: Hvor mange lys?!

 

Fiskene

 

Du innleder en periode hvor du har langt større fokus på det spirituelle. Din sensitivitet øker. Enkelte kan føle at denne usynlige verden er langt å foretrekke enn den materialistiske hverdagen vi alle lever i. Ta hjemmekontor hvis du kan, og roe ned. Venner og forbindelser hjelper karrieren din.

 

Motto: Åndenes verden!