Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 15

mandag 12. april– søndag 18. april

Væren            

Gratulerer til de Værer som feirer bursdag denne uken! Den uavhengige trenden er fortsatt i effekt. Endre det du ikke liker nå, om en måned eller to blir det vanskeligere. Fokus skifter mot penger og dine ressurser, husk å legge litt i sparekonto også. Ditt nettverk hjelper deg innen yrkesliv.

Motto: Feiring!

Tyren 

De første dagene har du sjansen til å drive frem et prosjekt som interesserer deg. Sjekk likevel om du tar en risiko, så ta en nøye overveielse. Du er uavhengig nå og din egen lykkes smed. Nærmere helgen kommer du inn i en herlig trend for både venner og romantikk. Din tiltrekningskraft øker.

Motto: Balansegang!

Tvillingene    

Du er populær nå. Andre oppsøker deg fordi ditt blotte nærvær bidrar med en positiv effekt. Der du prøver noe nytt kan du få skikkelig inspirasjon. Dette var gøy! Nye ideer gir deg både mentalt og spirituelt påfyll. Grip også sjansen til å utvide ditt nettverk. De du møter nå blir viktige fremover.

Motto: Gjensidig glede!

 

Krepsen

 

Den travle trenden fortsetter. God kommunikasjon på jobben er alfa og omega. Dine gode ideer for å løse problemstillinger blir lagt merke til. Lønnspålegg kan komme nå eller senere. Du tjener godt fra yrket ditt. Samtidig er du også opptatt av å støtte en veldedig organisasjon eller en sak du liker.

Motto: Dele goder!

Løven            

Det meste går din vei nå. Du blir lagt merke til, og gjør det bra på jobben. Du har også et naturlig talent for å gjøgle og underholde andre. Under denne trenden kan du også tenke langsiktig og planlegge for fremtiden. Romantikken er fin, og helgen blir minneverdig. Kos deg!

Motto: Beundrerskare!

Jomfruen      

Vær sindig de første dagene i uken. Litt ugreie energier fra kosmos kan føre til diskusjoner eller krangel. Tell heller til ti flere ganger, så går det over. Andre halvdel av uken kan penger komme til deg fra utlandet. Du tar også opp igjen planer eller drømmer, og studier eller videreutdanning.

Motto: Puslespill!

Vekten

Hvis helgen var heftig kan du ta det med ro de første dagene. Sosiale forhold er viktige for deg, du har et uovertruffent talent til å samarbeide med andre, og å få andre til å samarbeide med hverandre. Har du fast partner, kommer du inn i en tid med lidenskapelig utforsking. Single flørter på nett.

Motto: Fredsdue!

Skorpionen

Uken starter med litt ugreie energier fra Månen, ikke ta det så alvorlig. Det går bedre etterpå og du får mye mer fokus på romantikk og lidenskap. De med fast partner nyter hverandre. Single ser an venneflokken. Svermeri med en kollega på jobb er fortsatt på gang. Har sjefen oppdaget det?

 

Motto: Hemmeligheter!

Skytten

Uken starter friskt, og du får oppgavene unna. Midtukes kan regningen komme på bordet dersom du har overdrevet. Ta det med ro et par dager og lad batteriene. Til helgen har du det moro med venner, hva finner dere på? Man får ikke mer moro enn det man lager selv, som ordtaket sier.

Motto: Utfart!

Steinbukken             

Denne uken kan du og familien planlegge en reise lenger frem i tid. Hva vil dere? Sørg for at alle får si sin mening. Trenden med å jobbe hjemmefra vedvarer. Du kan også være opptatt av å innrede eller bygge om noe hjemme hos deg. Til helgen kan du godt ta det med ro i sofaen med en god bok.

Motto: Sommerdrøm!

Vannmannen

 

Du er kanskje ikke så engasjert av jobben akkurat nå. Likevel bruker du mye tid på den. Har du oppfunnet en dings slik at tiden står stille? Hør på de rundt deg dersom de maser om at du bruker for mye tid foran datamaskinen. Kom deg ut i vårsolen. Til helgen kan du stole på din intuisjon.

 

Motto: Tidsmaskin!

 

Fiskene

Dette blir en travel uke, spesielt på jobben. Ditt nettverk hjelper deg også fremover, det handler om hvem du kjenner. Fokus er fortsatt på økonomi og dine ressurser. Ressurser er også de indre, som f.eks. ditt klarsyn. Stol på din intuisjon. Helgen blir romantisk, kjærligheten følger i dine fotspor.

Motto: Intuisjon!