Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

 

Uke 39

mandag 21. september – søndag 27. september

 

Væren            

 

Denne uken handler mye om livets lettere side og mellommenneskelige relasjoner. Dette gjelder også kjærligheten. De med partner har det stort sett bra sammen. Single har det gøy med flørt. Hvis sjefen er krevende, sjarmerer du ham eller henne. Du bruker også penger på barn og underholdning.

 

Motto: Time out!

 

 

Tyren 

 

Ukestart kan du ta det litt med ro. Fra midtukes kommer jobben inn i en fin periode. Nye muligheter kommer din vei. Vær obs så du ikke går glip av noe. Du er klar til å brette opp ermene og ta i et tak. Du får også mer fokus på helse og dine helserutiner. Helgen er bra for gøyale sosiale treff.

 

Motto: Blanda drops!

 

 

Tvillingene    

 

Hvis du føler at noe butter imot først i uken, vent et par dager, så går det bedre. Fra midtukes blir du du mer sosial og utadvendt. Du og dine nærmeste er også ute på forskjellige underholdningsarenaer og hygger dere sammen. Helse og energi er bra. Du er kreativ, og nå kan du få en skikkelig god idé.

 

Motto: Genistrek!

 

 

Krepsen

 

Du kan bli nostalgisk og mimre over lykkelige minner med familien ved ukestart. Du bruker også penger på hjem og de som bor der. Senere kan du delta på en sosial samling i jobbforbindelse. Vær obs, så kan du høre en interessant nyhet til din fordel. Bruk anledningen til nettverksbygging.

 

Motto: Hjemmekjær!

 

 

Løven            

 

Ordets makt gjelder nå. Din overtalelsesevne blir større. Du kan også møte en person på et sosialt treff som blir viktig for deg fremover. Jobb kan virke litt treigt, men du får gjort det du skal. Penger går bra. Når helgen kommer, kan du og en god venn dra av gårde på hytta eller en tur til fjells.

 

Motto: Ut på tur!

 

 

Jomfruen      

 

Helse og energi er bra denne uken. Du har fortsatt ganske mye «en full fart fremover» tendens. Midtukes kommer du inn i en fin økonomisk tid. Vær sjenerøs. Gi en slump penger til et veldedig formål, og plutselig kommer et enda større beløp til deg fra ingensteds. Romantikken er harmonisk.

 

Motto: Spirituell velstand!

 

 

Vekten

 

Kanskje har akkurat du noe å feire denne uken? Gratulerer til de som har bursdag! Ta et initiativ nå, du har masse pågangsmot. Du er optimistisk om fremtiden. Helse og energi tar seg også betydelig opp. En bra tid for nettverksaktiviteter, de du kjenner kan bidra til din fremgang. Ha det gøy!

 

Motto: Vennetjenester!

 

 

Skorpionen

 

Det er mye som skjer nå. Har du viklet deg inn i litt dramatikk på jobben, hjelper det å få litt avstand. Jobbe hjemmefra et par dager funker bra. Du er også på vei inn i en spirituell tid hvor ditt radarsyn opererer på høygir. Du kan fremme karrieren ved å delta på veldedige sammenkomster.

 

Motto: Bak kulissene!

 

 

Skytten

 

Samarbeid med andre står i sentrum denne uken. Du kan treffe noen nye mennesker som blir viktig for deg lenger frem i tid. Gruppearbeid blir vellykket, og du blir selv svært fornøyd med resultatet. Mulig at en flott mulighet daler ned i fanget ditt, grip den! Helgen med venner blir morsom.

 

Motto: Allianser!

 

 

Steinbukken             

 

Du har fokus på karriere og dine ambisjoner nå. Du kan også høre noe som gir deg fordeler. Du er også inne i en positiv syklus. Hold fast på planen så lykkes du. Noe dramatikk som ikke involverer deg direkte, kan også skje på jobben. Det kan gjelde sjefen for eksempel. Ta det med ro, så går det bra.

 

Motto: Arbeidsjern!

 

 

Vannmannen

 

Du er inne i en fin trend for både å planlegge og gjennomføre reiser. Du er også optimistisk og utadvendt. Moro sammen med venner står på agendaen. Hvis du føler at impulser for en ny retning i livet ditt er til stede, stol på magefølelsen. Din intuisjon vil gi deg tips om riktig valg. Lykke til!

 

Motto: Inspirasjon!

 

 

Fiskene

 

En fin tid for å følge opp helsesaker du kanskje har neglisjert. Din naturlige intuisjon for å se bak kulissene blir forsterket. Den daglige jobben går bra, og samarbeid med kollegaer funker fint. Bra jobba! Romantikken er lidenskapelig. Du er nå opptatt av de store spørsmålene bak tilværelsen.

 

Motto: Det stemmer!