Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 16

 

 

 

Væren           

 

Fine dager: 16. 18.

Forsiktige dager: 17. 20.

 

Uken starter ikke med mindre enn at nymånen faller i ditt stjernetegn natt til mandag. Dette burde være helt topp for de aller fleste Værer. En nymåne indikerer en oppstart, eller begynnelse på noe som du kan jobbe med videre fremover. For en superaktiv person som deg er jo dette perfekt.

 

Motto: Klar, ferdig – gå!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 16. 18. 29.

Forsiktige dager: 19.

 

En uke der livet smiler til deg. Nå får du faktisk til det meste du vil. Dette gjelder blant annet alt fra kjærlighet til jobb. Men det viktige blir at du beholder din trauste medfødte jordnærhet. I økonomien bør du gå litt langsomt denne uken, men deretter kan du slippe deg mer løs.

 

Motto: La det skje!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 16. 18. 20.

Forsiktige dager: 21.

 

Om du synes ting har gått litt tregt i det siste, fortvil ei. Nå blir det igjen full fart fremover. Dine håp og drømmer har nå gode sjanser for å bli skikkelig realisert. I kjærligheten er du superaktiv. Du søker nå dypere kontakt med din elskede. Gammel kjærlighet blir som ny.

 

Motto: Sannhetens skjønnhet!

 

Krepsen

 

Fine dager: 16. 18. 20.

Forsiktige dager: 17.

 

Er det ting du ønsker å sette i gang med innen yrke og karriere, er dette en topp uke å gjøre det. Er det saker og ting du vi endre på i livet ditt, har nå tiden kommet for deg. Du blir verdsatt av andre mennesker. De ser opp til deg. I kjærligheten er du også super aktiv.

 

Motto: Mot målet!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 18. 20.

Forsiktige dager: 16. 19.

 

Nå er det en fin tid for å starte med alt som er knyttet opp til kommunikasjon. Dette kan være alt fra reiser til det store utland, som å ta opp nye studier eller erverve deg ny kunnskap. I jobben kommer det inn nye og spennende initiativ. Ting løsner også på dette området.

 

Motto: Ny tid!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 16. 20.

Forsiktige dager: 18.

 

Takket være at din egen planet, hurtige Merkur, har fått ny energi, vil du også merke at aktivitetsnivået nå tar seg kraftig opp i tiden fremover. En fin tid for å overtale eller forhandle med andre om du vil fremme dine egne saker og ting. Også i kjærligheten kommer det ny energi.

 

Motto: Jeg gleder meg!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 18.

Forsiktige dager: 20.

 

Ønsker du ønsker å knytte sterkere bånd i et kjærlighetsforhold, er dette en super tid for det. Kanskje bør dere for eksempel flytte sammen? Uansett, å starte på nye ting i parforhold er nå topp. Men for den single er det også en kul tid for å finne seg en kjæreste.

 

Motto: Amour i blikket!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 16.

 

Du både er og går inn i en enda bedre periode for den jobben du gjør til daglig. Om dette er skolegang, lønnet arbeid eller ikke, spiller ingen rolle. Nå bør du tenke fremover og samtidig sette i gang med nye tiltak og gjøremål som vil gagne deg i fremtiden.

 

Motto: Mulighetenes marked!

 

 

Skytten

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 18.

 

Endelig kan du åpne pengepungen og slippe deg litt løs. Så lenge det ligger fornuft bak, kan du nærmest kjøpe det du vil. På et annet plan er du inne i en fin tid for å starte på nye prosjekter. Du er ekstra kreativ for tiden. Spennende ideer og meninger har du flust av.

 

Motto: Selvbevissthet!

 

 

 

Steinbukken              

 

Fine dager: 16.

Forsiktige dager: 20.

 

Hus, hjem og familie blir et fokusområde denne uken. Er det ting du ønsker å rydde opp i her, både fysisk som på et mer mentalt eller kjærlighetsmessig plan, er dette nærmest et perfekt tidspunkt for å gjøre det. Du har masse energi, men bruk den med avmålte skritt.

 

Motto: Vær tro mot deg selv!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 18.

Forsiktige dager: 16.

 

Du har mange supre ideer og meninger for tiden. Ikke bare det, men nå vil du også vise andre hvem du er, og hva du står for. Din humanitære og hjertegode side er også fremhevet. Nå bør du legge mye vekt på harmoni og kjærlighet i hjemmet og til dine kjære.

 

Motto: Vær deg selv!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 16. 20.

Forsiktige dager: 18. 21.

 

Dette er en interessant tid for å starte med nye tiltak i økonomien. Du får mange fine ideer og innspill om dette. Men du gjør lurest i å tenke langsiktig. Sår du de første frøene nå, har du en   kjempemulighet til å høste en flott avling i fremtiden. Men vær nøktern og gjennomtenkt.

 

Motto: La det skje!