Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 34

 

Væren           

 

Fine dager: 21. 23.

Forsiktige dager: 23. 25.

 

Jobben blir viktigere nå. Fra midtukes blir du mer bevisst inntekter fra ditt daglige arbeid. Du blir også mindre risikovillig. Dette til tross for at du kan være ganske heldig nå. Egen helse får større betydning. Prøv å unngå kritiske tanker. Både overfor deg selv så vel som andre. Flørt kan oppstå på jobben.

 

Motto: Fin fremgang!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 21. 23.

Forsiktige dager: 24.

 

Du blir mere utadvendt fra midtukes. Familien er fortsatt i fokus, men nå er dere ute sammen og har det gøy. Single kommer inn i en periode med fest, flørt og moro. De med partner opplever mer harmoni sammen med sin kjære. Du blir også mer kreativ, som er positivt for jobb og inntjening.

 

Motto: Du er heldig!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 21. 23.

Forsiktige dager: 20.

 

Kommunikasjon er fortsatt det viktigste. Uansett hva det gjelder, dine ord er gull verdt. Den fine økonomiske trenden fortsetter. Midtukes er bra for romantikk og svermeriske treff. Mot helgen kommer du inn i en mer innadvendt periode. Fokus på hjem, familie og indre velvære blir viktig.

 

Motto: Det som betyr noe!

 

 

Krepsen

 

Fine dager: 21. 23.

Forsiktige dager: 22.

 

 

En fin periode hvor du kan styrke din selvtillit. Du ser at du faktisk kan nå målene dine. Fokus på dine ressurser vedvarer. Dine indre ressurser er like viktige som de materialistiske. En topp tid for å ta utdanning eller kurs som interesserer deg. Romantikk går bedre denne uken. Både single og de med partner opplever mer harmoni.

 

Motto: Det går bedre nå!

 

 

Løven            

 

Fine dager: 23.

Forsiktige dager: 21.

 

Frem til 22. er livet fortsatt en lek. Ikke så verst etter det heller. Fra 23. kommer du inn i årets høydepunkt for finanser. Sjefer og andre viktige personer i livet ditt blir mer tilnærmelige. Det er bare å spørre! Til helgen er du i full gang med å nyte sensommervinen. Romantikken er gøy!

 

Motto: Du får det som du vil!

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 21.

Forsiktige dager: 23.

 

Du starter uken nokså innadvendt. Likevel går din tankevirksomhet i dobbel fart. Du er inne i en periode hvor du bestemmer det meste i livet ditt. Fra 23. feirer noen av dere bursdag, gratulerer! Penger går svært bra. Du har masse energi og helse er også på topp. Du har fortjent godene du får.

 

Motto: Gratulerer med dagen!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 23.

Forsiktige dager: 22.

 

Den sosiale trenden fortsetter. Det er du komfortabel med. Du er alltid lykkelig når du kan sjarmere andre. Ikke nøl med å utnytte alle sjansene som kommer din vei. Jordnære ideer lykkes best. Du er mer uavhengig av andre, ta initiativ selv. Helse og energi er bra. Mot helgen finner du romantikk på et spirituelt treff.

 

Motto: Sjarmoffensiv!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 21.

 

 

Den hektiske trenden innen karriere begynner å avta midtukes. Du har all grunn til å være tilfreds med det du har oppnådd. Mot helgen blir du mer sosial med venner og grupper du er medlem av. Kjærlighet kan plutselig skje. På vennefest eller med en venn. Pass bare på å ikke være for kritisk.

 

Motto: Amors piler!

 

Skytten

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 23.

 

Frem til midtukes er du fortsatt opptatt med internasjonale og intellektuelle problemstillinger. Etter dette innleder du årets høydepunkt for karriere. Du kan også nå være på reise i jobbsammenheng. Helse er ok så lenge du ikke overdriver. Økonomi er fortsatt bra. Romantikken er leken.

 

Motto: Klart du kan!

 

 

Steinbukken              

 

Fine dager: 21.

Forsiktige dager: 22.

 

Etter 21. får du fokus på det store utland, høyere utdanning og filosofiske spørsmål. En bra tid for de av dere som studerer. Dine personlige forhold går godt nå. Du både imponerer og sjarmerer andre. Mulig du reiser i karrieresammenheng. Det lykkes du med. Ukeslutt kan du sverme for en kollega.

 

Motto: Nye horisonter!

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 19. 23.

Forsiktige dager: 21. 25.

 

Jobben går fint. Dine sosiale kontakter hjelper karrieren. Midtukes kommer du inn i en trend hvor det skjer ting bak kulissene. Vent og se. Finanser er ok, men ikke sløs med pengene. Undersøk grundig innen du kjøper noe dyrt. Sørg for nok ro og hvile. Fra helgen får kjærligheten en dypere undertone.

 

Motto: Det du ikke ser!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 20.

Forsiktige dager: 21.

 

En super periode for kjærlighet og parforhold starter nå. Det herlige er at dette kommer også til å vare noen uker fremover. Men du kan også være litt rastløs og utålmodig i samliv og romantikk. Ikke la det føre til unødige konflikter og konfrontasjoner. Søk den optimale kjærligheten.

Motto: Vis dine følelser!