Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 17

 

Fine dager: 26.

Forsiktige dager: 24.

 

Kjærlighet og penger – nå får du begge! Energier fra kjærlighetsgudinnen Venus i ditt eget stjernetegn gir deg en flott uke. Helse og energi er også superbra. Du gjør en finfin innsats på jobb. Likevel kommer du inn i en tid hvor det lønner seg å bruke mer tid med dine kjære der hjemme.

 

Motto: Takk Venus!

 

 

Tyren 

 

Fine dager: 24.

Forsiktige dager: 26.

 

Gratulerer til alle Tyrer som har bursdag denne uken! Solen i ditt tegn gir deg energi, og du stråler av velvære. Nå er det lov med et bedre måltid og tilhørende viner. Du kan få en overraskende gave. Penger er også bra denne uken, og din økonomiske teft funker på høygir. Du har fortjent det!

 

Motto: Gratulerer med dagen!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager: 26.

Forsiktige dager:

 

En side av deg er i moro-modus denne uken. Gøy med venner og flørt på byen der sjansen byr seg. En annen side av deg er litt mer alvorlig til sinns, og stiller noen dype spørsmål. Din intuisjon gir deg viktig informasjon. Du kan alltid diskutere med deg selv. Helse er bra. Energi er på topp.

 

Motto: Kos deg!

 

Krepsen

 

Fine dager:

Forsiktige dager:  24.

 

Overraskende hendelser blant venner kan prege starten på uken. Behold fatningen, og dersom det ikke involverer deg selv, hold litt avstand. En pengesum kan plutselig komme til deg. Bestill ferie eller fyll opp sparekontoen? Helse er ok, men ukeslutt er en fin tid å roe ned på. Spabehandling gjør susen.

 

Motto: Invester i deg selv!

 

 

Løven            

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 26.

 

Du kommer inn i en svært travel tid for karriere. Solen sin posisjon gjør at omverden ser opp til deg. Du blir beundret og etterlignet. «Alle» vil være sammen med deg. Prøv å beholde minst en fot på bakken. En utenlandsreise kan også være aktuell. Du har nok penger til det du ønsker deg.

 

Motto: Du er en trendsetter!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 24.

Forsiktige dager:

 

Starten på uken er riktig bra for jobb og forretninger. Du har gjort grunnarbeidet, nå kan du høste. Du får nye ideer når det gjelder dine finanser. Hvis du tar et skritt tilbake, kan du se mye klarere hva som skjer. Gøy med venner opptar deg fortsatt. Ikke overdrive, ellers kommer helseregningen på bordet senere.

 

Motto: Se bak kulissene!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 26.

Forsiktige dager: 24.

 

De første dagene av uken gir en kjempefin start på dine ambisjoner. Du kan plutselig få en idé som gir svar på noe du har lurt på lenge. Du er fortsatt svært sosial, både på jobben og med venner. Energier fra aktive Mars kan føre til romantikk med en utlending. En fin tid for å bestille sommerferien.

 

Motto: Genistrek!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 24.

Forsiktige dager: 23. 26.

 

Du kommer inn i en super sosial tid også fylt med romantikk. 22.-23. kan bli minneverdige. Det kan oppstå flørt med en kollega på jobben. Du kan også bli nostalgisk og mimre om gode tider år tilbake. Når det gjelder ditt yrkesliv, prøver du nye baner for å nå dine mål. Et nytt perspektiv endrer mye.

 

Motto: For en overraskelse!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 25.

Forsiktige dager: 26.

 

Denne uken vinner du mest ved å sette inn høygiret på jobben. Det betaler seg både med anseelse hos sjefen nå og fetere lønnsutbetaling senere. Din trang til å være fri og frank kan skape knute på tråden med din kjære. En solo tur til skogs eller fjells kan gi deg inspirasjonen du trenger.

 

Motto: Vær sindig!

 

 

Steinbukken             

 

Fine dager: 24.

Forsiktige dager: 27.

 

Du kan være nokså produktiv hele uken på jobben. Samarbeid med kollegaer funker fint. Familien støtter også opp om deg. En fin tid å være sammen med barn, enten egne eller andres. Du blir mer kreativ. En overraskende idé kan komme til deg i begynnelsen av uken. Den kan betale seg senere.

 

Motto: Frem i vårsolen!

 

 

Vannmannen

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 26.

 

Du er svært sosial denne uken. Etter jobb morer du deg på fest og på byen. Du har mange jern i ilden. Mot helgen går det aller meste din vei. Dine ambisjoner og mål sammenfaller med det du foretar deg. Kosmos er på din side og du får det du ønsker deg. Ikke glem å takke universet!

 

Motto: Du har fortjent det!

 

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 24.

Forsiktige dager: 25.

 

Denne uken står alle former for kommunikasjon i sentrum. Du har ordet i din makt og imponerer andre med dine synspunkter. Din allsidighet viser også dine mangfoldige talenter. Penger er svært bra nå. Mulig du kjøper noe fint til hjemmet ditt, eller at du og familien bruker penger sammen på noe hyggelig.

 

Motto: La dine ord være vakre!