Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

 

Uke 29

mandag 13. juli – søndag 19. juli

 

Væren            

 

Ukestart kan du høre noe positivt som har med jobb å gjøre. Du må også finne en brukbar balanse mellom yrkesliv og familieforpliktelser. God kommunikasjon står i sentrum. Helse og energi er ok, men kan bli bedre hvis du er obs på riktig kosthold. Økonomi er inne i en god periode.

 

Motto: Prioriteringer!

 

 

Tyren 

 

Tidlig i uken er du inne i en god trend innen yrkesliv. Du har overtalelsesevne og de færreste kan stå imot deg. Pengesaker går også bra. Du har fokus på økonomien. Du kan tjene godt på salg, markedsføring og media. Har du reiseplaner er forsinkelser og endringer mindre sannsynlige.

 

Motto: Ny giv!

 

 

Tvillingene    

 

Forsinkelser minker noe denne uken. Har du planer om å reise, går dette bedre nå. Andre prosjekt du har hatt på vent, blir aktive igjen. Økonomi står i fokus og du ser bedring her også. Kjærligheten er fortsatt noe treg. Hvis du og din kjære er uenige om noe, er den gylne middelvei best.

 

Motto: Oppsving!

 

Krepsen

 

Nye muligheter åpner innen yrkesliv. Du kan få tilbud innen en litt annerledes karriereretning. Stol på magefølelsen om det føles riktig eller ei. Samarbeide med andre gir best resultat. Helse og energi er ok, men ikke overdriv. Blir du sliten, sørg for nok hvile. Lad dine indre batterier ved en solstrand.

 

Motto: Egenpleie!

 

 

Løven            

 

Du er inne i en uavhengig periode, og vil helst bestemme selv. Vanligvis kan du det, men nå oppnår du mest gjennom samarbeid med andre. Samtidig grunner du over livets mysterier. Din dypere overbevisning er ikke lenger noe du tar for gitt. De nye sannhetene du finner, forbedrer hverdagen din.

 

Motto: Mysterier!

 

Jomfruen      

 

Den trege trenden løsner nå litt for din del. Du er populær og er sosial blant venner og dine grupper. Du har fokus på økonomi, og tilflyt av penger er bra. Ditt gode rykte hjelper deg også på jobben. Andre stoler på deg. Romantikken er fortsatt litt treg, men kjærlig. Flørt kan bli noe mer senere.

 

Motto: Fremgang!

 

 

Vekten

 

Høyere utdanning og kontakter med utland er viktig for deg nå. En progressiv trend gir deg ny inspirasjon. Du er også opptatt av yrkesliv. Samtidig krever hjem og familieliv sitt. Vær kreativ i å finne riktig balanse. Helse står også i fokus. Invester i massasje og fotsoneterapi hvis du blir sliten.

 

Motto: Balansegang!

 

 

Skorpionen

 

Hvis du føler at livet butter mot tidlig i uken, vent et par dager så går det over. Yrkesliv er inne i et oppsving og du bruker mye energi på jobben. Romantikk og det sosiale går også bra. De med fast partner utforsker lidenskapen. Single morer seg med sommerflørt på uvante treffsteder.

 

Motto: Sommergleder!

 

 

Skytten

 

Hvis du har opplevd endringer på jobben, har disse gitt ny fremgang. Dine sosiale ferdigheter er også en del av dette. Du sjarmerer dine omgivelser. Økonomi går fremdeles litt tregt. Likevel har du det du trenger. Føler du deg litt sliten midtukes, er dette en forbigående fase. En løpetur hjelper.

 

Motto: Riktig retning!

 

 

Steinbukken             

 

Du er inne i en tankefull periode. Familien kan også trenge litt ekstra innsats. Hvis det er konflikter innad i familien, søk profesjonelle råd hvis nødvendig. Stell pent med deg selv også, ellers kan du ikke gjøre noe godt for noen. Både yrkesliv og finanser går bedre nå. Det går enda bedre litt lenger frem i tid.

 

Motto: Kompromiss!

 

 

Vannmannen

 

Til tross for forsinkelser rundt deg, er både jobb og økonomi inne i en positiv trend. Du er også lett til sinns, og sier ikke nei til gøy og moro. Det sosiale er viktig for deg. Planlegger du ferie, blir det lettere å få til nå. Reiser du nå eller senere, husk å ta familieråd hvor dere skal dra.

 

Motto: Optimist!

 

Fiskene

 

Familie og hjem er i sentrum for deg nå. Yrkesliv er ikke en prioritet, trenden er sakte. En fin tid for å ta ferie. Gøy og moro sammen med familien er inne i en god trend. Økonomi går bra, så du har det du trenger. God kommunikasjon og kjærlige ord bidrar også til hjemmekos og familielykke.

 

Motto: Fortjent!