Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

Uke 50

 

 

 

Væren            

 

Fine dager: 16.

Forsiktige dager: 11.

 

Du er inne i en topp tid for reiser. En handleweekend til det store utlandet lokker skikkelig. Det kan du unne deg. Du har det meste på plass. Det er bare en ting du bør vokte deg for før du drar, og det er at forsinkelser og endringer i reiseplaner kan skje. Sjekk også alle priser før du kjøper noe.

 

Motto: Tenke seg om!

 

 

Tyren 

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 13.

 

Kommunikasjon kan bli et aldri så lite problem. Dette gjelder så vel reiser som det skrevne og verbale ord. Saken behøver ikke være verre enn at ting baseres seg på misforståelser. Derfor, sjekk alt grundig. Skal du kjøpe noe, informer deg godt slik at du ikke kjøper katta i sekken.

 

Motto: Tungen rett i munnen!

 

 

Tvillingene    

 

Fine dager:

Forsiktige dager: 16. 11.

 

Det kommer ny energi inn i det du steller med til daglig. Ikke bare det, men din entusiasme for det du gjør, øker også betraktelig. I kjærligheten gjør du det også supert bra. Men gi ting noe tid. Ikke vær utålmodig. På den måten kan du gå glipp av spennende muligheter som du ellers ville hatt.

 

Motto: Alt til sin tid!

 

Krepsen

 

Fine dager: 13.

Forsiktige dager: 11.

 

Din selvtillit øker, uansett hvor stor eller liten den var fra før. Troen på deg selv er på topp for tiden. Benytt dette til å gjøre nye inngrep i jobben din. Ta initiativ og skap noe nytt som kommer alle involverte til gode. Da skal du se at dette påvirker økonomien din på en glimrende måte.

 

Motto: Det handler om din innstilling!

 

 

 

Løven            

 

Fine dager: 11. 16.

Forsiktige dager: 13. 17.

 

I tillegg til at du har masse vitalitet i kjærlighet og romantikk, kommer det også ny energi inn i hus og hjem. Greier du å kombinere dette, kan man vel si du har skutt gullfuglen. Du er også litt ekstra heldig i alt som er knyttet til bolig og fast eiendom. Men ikke overforbruk penger.

 

Motto: Livet er mangfoldig!

 

 

 

Jomfruen      

 

Fine dager: 11. 13.

Forsiktige dager: 12. 16.

 

Din egen hersker, den intelligente Merkur, går sammen med energibunten Solen på himmelen. Du vil merke hvordan vitalitet, optimisme og troen på deg selv stiger. I romantikk og kjærlighet gjør du det også kjempekult for tiden. Du er flink til å velge de rette ord i enhver sammenheng.

 

Motto: Gledespreder!

 

 

Vekten

 

Fine dager: 13. 16.

Forsiktige dager: 15.

 

Din intuisjon er sterk for tiden. Den hjelper deg til å ta de rette beslutninger. Dette er også en flott tid for hyggelig samvær med nær familie og gode naboer. Inviter dem alle hjem til deg på en koselig fest. I økonomien kommer det inn ny energi til å tjene noen flere kroner.

 

Motto: Vis hva du står for!

 

 

Skorpionen

 

Fine dager: 11. 13. 16.

Forsiktige dager: 17.

 

Du er inne i en super spennende tid for å fullbyrdiggjøre dine mange prosjekter. Nå er det bare å brette opp ermene og sette i gang. Energi og entusiasme har du. Om ikke dette er nok, er det også slik at hell og lykke følger deg på din vei. Optimismen er også på topp.

 

Motto: Gi alt!

 

 

Skytten

 

Fine dager: 11. 13. 16.

Forsiktige dager: 12.

 

Den gode trenden fra forrige uke bare forsetter for deg. Det er kun en ting du bør ha i mente, nemlig at saker og ting kan ta noe lengre tid før de ordner seg. Bare gi alt litt mer tid, og du vil se at du kommer i havn med suksess og seier. Antagelig gjelder dette mest yrke og kjærligheten.

 

Motto: Is i magen!

 

 

 

Steinbukken             

 

Fine dager: 13. 16.

Forsiktige dager: 11. 15.

 

Nå bør du prioritere hva du vil gjøre. Om du griper om for mange saker på en gang, kan i verste fall alt gå i stå for deg. I beste fall kan det bli at du ikke får gjort de tingene du egentlig aller mest vil gjøre. Gi det litt tid, så vil du se at alt ordner seg til ditt beste.

 

Motto: Langsomt fremover!

 

 

 

Vannmannen

 

Fine dager: 11. 16.

Forsiktige dager: 11. 17.

 

Det kommer ny energi inn i yrke og karriere. Om du ikke fikk den drømmejobben du gjerne ville ha tidligere, har du nå fortsatt gode sjanser til å oppnå dette. Men initiativet ligger på din side. Din entusiasme og iver etter å gjøre noe saker og ting, blir sterkt verdsatt av sjefer og andre.

 

Motto: Gå for det beste!

 

Fiskene                      

 

Fine dager: 18.

Forsiktige dager: 13.

 

Solen skinner på deg, og du skinner ut mot verdenen. Likevel, selv om du har masse suksess i det du gjør, bør du også beholde begge bena godt plantet på jorda. Ei heller glem å ta kontakt med personer som holder av deg. Til syvende og sist blir de også viktige for deg.

 

Motto:  Ta del i livet!