Skip to content
English Italiano

Ukeshoroskop

 

Uke 14

Væren            

 

Du har fokus på både yrkesliv og bursdag denne uken. Perioden er også uavhengig, og du kan gjøre endringer nå til din fordel. Helse og energi er på topp. Nyt velværebehandlinger når du kan legge inn nok fri tid. Kjærligheten er utforskende, enten du er singel eller har partner.

 

Motto: Energi!

 

 

Tyren 

 

Din medlidenhet for andre mennesker er i fokus. Du engasjerer deg i ditt lokalsamfunn innen prosjekt hvor du kan gjøre en forskjell. Samtidig legger du ned en flott innsats på jobb. Det hele glir lett. De rette ordene blir viktige. Mot ukeslutt kommer du inn i en god periode for finanser.

 

Motto: Medmenneske!

 

 

Tvillingene    

 

Du fungerer på flere nivåer nå. Du ser optimistisk på fremtiden, samtidig som du har et radarsyn som fanger opp det som skjer under overflaten. Helse og energi er bra. Du er kreativ på jobb. Kjærligheten er lidenskapelig. Din aura av glamour øker når Venus går inn i ditt stjernetegn 4. april.

 

Motto: Planlegg!

 

 

Krepsen

 

Primo april har du mye energi og får gjort unna oppgavene lett. Du kan også vinne ved å være mer ambisiøs innen yrkesliv. Du er absolutt kapabel. Karriere er viktig nå og du tjener også godt fra jobben. Likevel er det best å ikke spekulere med pengene, verken dine egne eller sjefens.

 

Motto: Ansvar!

 

 

Løven            

 

Du er inne i en trend hvor samarbeid med andre gir best resultater. Bestrebe deg til å gi et godt inntrykk i karrieresammenheng. Du kan imponere en som hjelper deg senere. Dine forbindelser til utland er viktige. Nå kan du også sjarmere en potensiell kjæreste. Velg de rette ordene og alt faller på plass.

 

Motto: Løft blikket!

 

 

Jomfruen      

 

Alle former for kommunikasjon går bra nå. Du har mye energi, og legger ned ekstra innsats. Fra 4. april kommer du inn i en fin trend for økonomi. Venus din penge planet står øverst i ditt Jomfruens horoskopkart. Ekstra penger kommer til deg. Helgen blir romantisk både for single og de med partner.

 

Motto: Nærhet!

 

 

Vekten

 

Kontakt med utland står i sentrum for yrkesliv. Da får du også ny inspirasjon på både personlig og profesjonelt felt. Helse og energi er bra. Du er fortsatt inne i en fin periode for det sosiale og kjærlighet. Du kan også være heldig innen pengesaker. Få det praktiske på plass så går det bra.

 

Motto: Gå for det!

 

 

Skorpionen

 

Litt kosmisk stress kan føre til at du føler deg noe sliten denne uken. Sørg for nok ro og hvile og ikke overdriv. Du gjør det bra på jobben. Økonomien går fint, legg gjerne litt ekstra i sparekonto. I helgen bør du lytte til din intuisjon, du drømmer mer enn vanlig. Vær oppmerksom.

 

Motto: Ydmykhet!

 

 

Skytten

 

Ukestart kan det føles at ting går tregt. Vær spesielt oppmerksom med din kommunikasjon. Det er en stopp-start-stop trend som snart går over. Du er heldig innen pengesaker, din finansielle intuisjon er god. Hvis du leder an i praktiske saker så kan du også motivere andre rundt deg. Du klarer det fint!

 

Motto: Tålmodighet!

 

 

Steinbukken             

 

Midtukes er trenden sakte. Du kan føle at en situasjon er fastlåst. Vent noen dager så blir det bedre. Kommunikasjon med andre blir viktig for deg nå. Spør gjerne venner og forbindelser hva de synes, så klaffer det hele til slutt. I hjem- og familiesaker, vær obs på det ingen snakker om.

 

Motto: Vær bestemt!

 

 

Vannmannen

 

 

Du har mye energi nå. Med ildkulen Mars i ditt stjernetegn fra primo april er det ingenting du ikke klarer! Men prøv likevel å ikke havne i unødvendige konflikter med andre. Du kan være heldig innen yrkesliv og en flott sjanse dukker opp. Romantikk skjer i nærmiljøet eller online chatteforum.

 

Motto: Superkrefter!

 

Fiskene

 

Romantikk er viktig i livet ditt nå, uavhengig av annet som skjer. Kjærligheten ser ut til å fotfølge deg. Fra helgen blir den også mer lidenskapelig. Penger er inne i en god periode, og du tjener også godt fra jobb. Helse og energi er bra. Energier fra Venus fra 4. april er fine for hjem og familie. Kos deg!

 

Motto: Nyt solen!