Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

Horoskop januar 2021

Væren

                                               

Generelt:

Tempo er hektisk hele januar. Du er selv fornøyd med travelheten, du føler at du når målene dine. Både seniorer og barna i livet ditt støtter opp om deg. Periodevis kan helsen din bli litt anstrengt, sørg for nok ro og hvile, hvis du føler deg sliten. Den 18.-21. møter Mars, din hersker, uberegnelige Uranus. Pass opp for plutselige uhell og styr unna farefulle aktiviteter. Unngå hastverk så går det bra.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Første uken av januar blir riktig så romantisk. Dine forbindelser til utland kan spille en rolle. Den 8.-10. januar prioriterer du kjærligheten, den er viktigst i livet ditt. Senere i måneden kan du føle deg mer alvorstynget. Romantikk kan også skje på jobben. Tredje uken hygger du deg med venner.

Yrke, karriere og økonomi:

De første ukene av januar er fortsatt topp for karriere. Etter den 19. kommer du inn i en litt roligere periode. Det sosiale blir mer viktig for å fremme yrkesliv. Finanser går svært bra hele perioden. Lønnspålegg kan komme, du tjener godt fra jobben. Helt klart har du fortjent det!

Prioriter: Pangstart!

Tyren

Generelt:

En lykkelig start på det nye året. Det meste går din vei. Kosmisk fremdrift er sterk. Du får en ekstra boost 7. januar når energibunten Mars går inn i Tyrens stjernetegn. Mars er din spirituelle planet, så du kan få nye åpenbaringer. Pass likevel på at du ikke kommer opp i unødvendige konflikter, spesielt på jobben. Se opp for småuhell og kjør pent mellom 18.-21. Vær nøye og unngå hastverk.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikk og svermeri er en fin del av livet ditt. Det skjer mye sosialt i jobbsammenheng også. Noen Tyrer kan være på kjærlighetsreise i utlandet eller involvert med en sjarmerende utlending. Den 28.-30. møter Venus din hersker Pluto, underverdenens gud. Lidenskapen vil du huske lenge.

Yrke, karriere og økonomi:

Den kosmiske trenden nå viser at du er svært opptatt av høyere utdanning og videreutdanning. Dette er selvsagt fordelaktig for karrieren din. Du kan også reise i jobbsammenheng. Den 19. innleder du årets topp tid for yrkesliv. Økonomi er knyttet til jobb og utland. Lønnsøkning kommer i januar.

Prioriter: Bra jobba!

Tvillingene

Generelt:             

En flott start på året. Din dualistiske karakter blir mer fremtredende. Du er optimistisk for fremtiden samtidig som du er inne i en personlig ryddeprosess. Helse og energi er bra og blir enda bedre fra tredje uken. Etter den 19. får du fokus på utland og spennende intellektuelle ideer. Ikke forhast deg 18.-21. Små uhell kan lettere skje. Du kan også få en aha-opplevelse fra den spirituelle verden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Lidenskapen rår de første tre ukene. Her snakker vi ikke om lettbeint flørt, men skjulte dybder. Den 11.-12. blir romantiske dager. Trykket letter noe etter 19., og intellektuell og spirituell samhørighet blir viktigere. Energier fra Jupiter, din kjærlighetsplanet, kan føre til kjærlighet i utlandet. Kos deg!

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv får en fin start på nyåret. Du er lysten på å brette opp ermene og ta i et tak. Forbindelser til utland gir deg fordeler fra midd-måneds. Økonomien er stabil, dersom du ikke overdriver i januar salgene. Din entusiasme for finanser øker 13.-28. når Månen, din penge planet, er i voksende fase.

Prioriter: Åpenbaringer!

 

Krepsen

Generelt:

Alle former for mellommenneskelige relasjoner kommer i fokus de første ukene. Det blir en hektisk tid, samarbeid gir alltid best resultat. Forbigående kosmisk stress kan føre til at du føler deg litt sliten. Sørg for nok ro og hvile, så går det bra. Du hygger deg også ute sammen med familien din. Seniorfigurer eller en venn kan oppleve dramatikk mellom 18.-21. Kjør pent selv og hold deg til trafikkloven.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er inne i årets beste tid for romantikk og det sosiale de tre første ukene. Single er ute på byen og på flere treff, de med partner nyter kvalitetstid med sin kjære. Trenden blir enda mer lidenskapelig etter den 19. Din partner gjør det også svært bra og støtter opp om deg på kjærlige måter, nyt det!

Yrke, karriere og økonomi:

Energier fra Mars, din karriereplanet, gjør at venner og profesjonelle grupper hjelper yrkeslivet ditt. Fra tredje uken kan en av sjefene dine oppleve dramatikk. Plutselige endringer kan også skje på jobb. Finanser går bra. Solen, din pengeplanet, sørger for at din inntjening øker siste uken i januar.

Prioriter: Samarbeid!

Løven

Generelt:

Du er opptatt av helsen din de første ukene. Forbigående kosmisk stress kan slite på deg. Besøk til kiropraktor og ryggmassasje hjelper. Å få nok ro og hvile når du trenger det, blir viktig. Familien støtter også opp om deg og hjelper til der de kan. Etter den 19. blir du opptatt av sosiale forhold og moro. En god latter er ofte den beste medisinen. Tredje uken kan du bli stormende forelsket, wow!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Morsomme sosiale arrangement skjer på jobben de første ukene. Din popularitet er stigende og flørt og svermeri øker. Dette blir enda bedre etter 14. når Uranus din kjærlighetsplanet går fremover igjen etter lang tids saktegang. Fra den 19. innleder du årets topp tid for romantikk, ha det gøy!

Yrke, karriere og økonomi:

Både karriere på sikt og den daglige jobben blir tema i januar. Du er travel med å få oppgavene unna. Ildkulen Mars går inn på ditt livsområde for karriere andre uken. Legg til mere kampvilje, og det går din vei! Økonomi går fint. Merkur, din pengeplanet, har full fart fremover, bra for dine konti.

Prioriter: Velværepleie!

Jomfruen

 

Generelt:

Året starter med en kul kombinasjon av jobb og lek. De første ukene er en topp tid for gøy og underholdning. Moro med barna i livet ditt står også på menyen. Samtidig er det full fart for dine ambisjoner. Trenden er sosial med fokus på samarbeid. Du har også fokus på helserutiner, spesielt fra tredje uken. Helse og energi er bra, men riktig kosthold er viktig. Renselseskurer fungerer bra.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Med fokus på gøy og underholdning er romantikken av den lettbeinte sorten de første ukene. Har du fast partner, har dere det bra sammen. Single har best sjanser for å treffe en sjelsfrende på spirituelt, religiøst eller alternativt kurs, seminar eller samling. Din romantiske idealisme er sterk.

Yrke, karriere og økonomi:

Din hersker Merkur, er også din karriereplanet, og Merkur har full fart fremover nå. Dette er klart bra for yrkesliv. Etter den 19. får du enda større fokus på den daglige jobben. De som søker jobb får fine sjanser. Økonomi går bra og du bruker også penger på både barn og underholdning.

Prioriter: Lek og alvor!

 

 

Vekten

 

Generelt:

Året starter med et indre fokus på hjem, familie og egen velvære. De første ukene er bra for å belyse såre minner som kan påvirke deg eller familiemedlemmer. Ser du disse i nytt lys nå, kan du gjenvinne harmonien. Helse og energi er stort sett bra. Etter den 19. blir du mer utadvendt og får fokus på livets lettere side. Gøy med barn, underholdning og kreativitet blir sentrale. Tid for moro!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Hete energier mellom Venus, din hersker, og Mars, din kjærlighetsplanet, andre uken, gir lidenskap. Trenden blir enda heftigere 18.-21. når Mars møter Uranus, din partyplanet. Heftig blir det, men om det varer ut måneden, tja, si det? Siste uken blir kjærlige ord viktige. Velg dine ord med omhu.

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv står ikke i fokus i januar. Den daglige jobben går sin gang, og du får gjort det du skal. Når du oppretter eller gjenoppretter din indre balanse og harmoni, hjelper det karrieren lenger frem. Økonomi er inne i en fin periode. Pluto, din pengeplanet, mottar gode energier som styrker din inntjening.

Prioriter: Balansepunkt!

 

 

Skorpionen

Generelt:

Ved årets oppstart lever du et dobbeltliv. Kommunikasjon og intellekt gjelder utad, samtidig som ditt blikk er mer innadvendt. Den 19. går livgivende Solen går inn på ditt livsområde for hjem og familie, og trenden blir enda sterkere. Fokus på indre velvære nå, gir mer suksess frem i tid. Helse og energi er bra. Du bruker også penger på hjem, interiør og dine nærmeste som bor der. Tid for sofakos!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Venus og Mars er det arketypiske kjærlighetsparet, og hete energier mellom disse to 8.-10. vil gi minneverdig romantikk. Du kan også treffe en overraskende person på et sosialt treff 18.-21. som gjør inntrykk. Har du fast partner er harmonien viktig for forholdet. Single kan sverme for en nabo.

Yrke, karriere og økonomi

Din karriereplanet Solen setter fokus på kommunikasjon, salg og markedsføring, online aktiviteter og læring frem til den 19. Senere i perioden kan hjemmekontor bli aktuelt. Økonomi går bra, og når Solen møter Jupiter, din pengeplanet, i slutten av januar, går det enda bedre. Din inntjening øker.

Prioriter: Overraskelse!

Skytten

Generelt:

En fin start på året med høyt tempo. Helse og energi er bra, stort sett hele perioden. Du er fortsatt inne i en uavhengig trend. Nå er det tiden for å endre ting du ikke liker, senere blir det vanskeligere. Fokus er også på dine ressurser, indre så vel som ytre. Meditasjon beriker deg. Vær obs mellom 18.-21. når energier mellom Mars og Uranus kan føre til plutselige uhell. Kjør pent og hold deg til trafikkreglene.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Først i perioden er du litt tilbakeholden og ser romantikken an. Etter den 9. blir du mer pågående. Chattekanaler og online flørt er gøy. Intellektuell samhørighet og givende diskusjoner blir viktige. Den 11.-12. blir romantiske dager når Merkur, din kjærlighetsplanet, møter Jupiter, din hersker.

Yrke, karriere og økonomi:

Året starter med fokus på økonomi. Driftige Merkur er også din karriereplanet, og Merkurs plassering øker inntektene dine gjennom jobben du gjør. Fine nye sjanser kommer også din vei. Senere i januar står alle former for kommunikasjon i sentrum, både innen yrkesliv og finanser.

 

Prioriter: Din vei!

Steinbukken

Generelt:  

Steinbukker flest starter året inne i sin store bursdagsmåned, gratulerer! Helse og energi er riktig så bra. Vakre Venus entrer ditt stjernetegn den 9., og du utstråler en magnetisk tiltrekningskraft. Nå kan du endre det aller meste du ikke liker, kosmos støtter deg. Heftige energier mellom Uranus og Mars 18.-21. kan resultere i en plutselig utgift, eller plutselig gevinst. Barna dine kan også by på en overraskelse.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er inne i en stabil periode. Har du partner, er du stort sett fornøyd. Single morer seg på byen på de vante treffstedene. Romantikken går bra mellom 13.-28. når din kjærlighetsplanet Månen er voksende. Spesielt fine dager blir 26. og 27. når Månen befinner seg på dette livsområde.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Venus, din karriereplanet, går inn i ditt stjernetegn den 9., og bringer deg nye sjanser. Oppgavene går også unna i den daglige jobben. Hele perioden er svært bra økonomisk, og etter 19., når Solen går inn på ditt livsområde for ressurser, blir det enda bedre. Saturn, din hersker, oppholder seg også her, noe som viser stort fokus.

Prioriter: Velstand!

Vannmannen  

Generelt:  

Du lever et dobbeltliv som nyåret starter. Du fungerer i den ytre verden, på jobb og blant vennene dine. Samtidig har du et dypt indre fokus. Dette er en topp tid for å studere spirituelle skrifter, meditasjon, alternative kurs og å delta på veldedige samlinger. Åpenbaringer kommer din vei. Helse og energi er bra, og den 19. innleder du din tid på året og noen av dere feirer bursdag, gratulerer!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Energier fra Solen, din kjærlighetsplanet, gjør at romantikk skjer på spirituelle møteplasser, alternativ kurs, bønnemøter og lignende. Har du fast partner er spirituell samhørighet svært viktig. Den 19. går Solen inn i Vannmannens stjernetegn og kjærligheten kommer til deg uten at du trenger gjøre noe.

Yrke, karriere og økonomi:

Du har mindre fokus på yrkesliv som nyåret starter. Vie mer oppmerksomhet til hjem, familie og indre rom. Likevel kommer gode sjanser innen jobb din vei middmåneds. Økonomien er stabil, din finansielle intuisjon er sterk. Hold hodet kaldt 18.-21. og styr unna eventuelle konflikter som kan oppstå.

Prioriter: Gratulerer!

 

Fiskene

Generelt:

Du starter nyåret i en særs uavhengig trend. Du er din egen lykkes smed nå, ta tøylene i livet ditt, så går dine drømmer i oppfyllelse. Helse og energi er kjempebra. De første ukene er sosiale, venner og profesjonelle grupper viktige. Etter den 19. kommer du inn i en langt mer spirituell periode. Å støtte veldedige formål er også topp. Kjør forsiktig 18.-21., en periode hvor uhell lettere kan skje.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken handler mest om vennskap og selskapeligheter først i perioden. Fra andre uken er Merkur, din kjærlighetsplanet, på ditt område for spiritualitet. Single kan treffe potensielle partnere på religiøse, alternative kurs og seminarer. Bortkastet tid hvis du søker kjærligheten på byen eller fest.

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv og jobb er litt mindre travel nå. De første ukene av januar styrker du jobben ved a bygge nettverk. Delta på de rette samlingene, se og bli sett, gjerne sammen med sjefen. Etter 19. blir det viktig å være aktiv på veldedige fora. Du er også sjenerøs med pengene dine, økonomien går strykende.

Prioriter: Egenrådig!