Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

 

Horoskop for januar 2020

Godt nytt år til alle mine lesere:-))

Væren

                                               

Generelt:

Prioritering blir ditt nøkkelord i januar. Konsentrer om det essensielle, kutt ut det som kan vente. Du er så travel at det kan påvirke helsa. Sørg for nok ro og hvile. Måneformørkelsen 10. januar påvirker hjem og familie. Noe dramatisk kan skje, og du må kanskje reparere noe hjemme. Det kan også dukke opp endringer på jobben eller dramatikk som involverer sjefen. Det går bra til slutt!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Mulig du tar en romantisk reise i januar, hvor du også utforsker de spirituelle dimensjoner av lidenskapen. Alternativt planlegger du og din kjære en reise senere i året. Værer flest har det så travelt i dagliglivet at familien ser lite til deg. Single har det gøy på byen når sjansen byr seg.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Wow, her legger du alle kluter til! Du er inne i årets høydepunkt for karriere og sosial posisjon frem til 20. januar. Dine forbindelser til utlandet hjelper deg. Finanser er bra, du bruker også penger på hjemmet. Viktig at du tar det med ro dagene rundt 10. januar. God helse er den beste rikdommen.

 

Prioriter: Superstjerne!

 

 

Tyren

 

Generelt:

Du innleder nyåret i en svært positiv periode. Fokus er på dine forbindelser til utland, filosofi og høyere utdanning. Du er svært opptatt av dine ambisjoner, og setter inn alle krefter på å lykkes. Måneformørkelsen 10. januar vil påvirke, kjøretøy, elektronikk som pc, mobiler og nettbrett. Vær sikker på å ta back-up av viktige filer og kjør forsiktig. Familien støtter deg gjennom tykt og tynt!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Fra midd-måneds kommer du inn i en sosial periode hvor romantikken er knyttet opp til venner.  Svermer du for en høyt utdannet utlending? De med partner utforsker den dype transformerende lidenskapen. Fra tredje uken prioriterer du familien. Single har det gøy med vennegjengen.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Tyrer som studerer på høyere nivå eller tar yrkesrelatert videreutdanning, gjør det bra! Årets høydepunkt for yrkesliv starter 20. når Solen går inn på ditt område for karriere og sosial posisjon. Døgnet får plutselig 25 timer. Penger er bra. Etter måneformørkelsen forbedrer du din økonomi.

 

Prioriter: Øverst på pallen!

 

 

Tvillingene

 

Generelt:

Du er inne i en periode hvor samarbeid med andre gir best resultat. Du er også aktiv og utadrettet. Helse og energi er bra. I januar kan du rydde hjemme i skuffer og skap. Gi bort eller selg det du ikke bruker. Da lager du plass for fornyelse. Transformer også dine indre rom og satte verdier. Lunareklipsen 10. januar påvirker også Merkur, din hersker, så ta det gjerne med ro de dagene.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Libido-drevne Mars er på ditt område for ekteskap hele januar. Jupiter, din kjærlighetsplanet, er på ditt område for den dypeste lidenskapen. Både single og de med partner nyter en aktiv kjærlighets måned inne, mens snøen daler ned utenfor. Du har det også gøy sammen med venner der det skjer.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du blir mer travel på jobben. Måneformørkelsen 10. kan også bringe endringer. Du kan få nye kollegaer, myndigheter kommer med nye regler. Du omorganiserer og forbedrer også dine finanser. Penger er bra. Spar litt også og legg vekk penger i pensjonsfond og lignende. Du har det du trenger.

 

Prioriter: Inspirasjon!

 

 

Krepsen

 

Generelt:

Årets oppstart er svært sosial med selskapeligheter inn i nyåret. Kosmiske energier kan skape en del stress for deg, så prioritering blir viktig. Måneformørkelsen 10. januar i Krepsens tegn påvirker deg sterkt, Månen er din hersker. Ta det med ro da og dagene rundt. Ditt forhold blir satt på prøve. Familien og dine barn blir også påvirket, så vel som kjøretøy generelt. Kjør pent og overhold trafikkregler.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den første uken er topp for sosiale samlinger og flørt. Lunareklipsen 10. kan skape dramatikk rundt din kjære, som setter forholdet på prøve. Du drømmer en vanlig. Lytt til dine drømmer. Fra midd-måneds kommer balansen tilbake og du kan planlegge en romantisk reise.

 

Yrke, karriere og økonomi:

En travel måned. Mars, din planet for karriere og sosial posisjon, er på ditt område for daglig arbeid (og helse) hele januar. Dine sosiale forbindelser er også heldige for karrieren din. Penger er bra. Helse og energi blir bedre fra tredje uken. Du kan øke egen inntjening ved å jobbe for andres velstand.

 

Prioriter: Det går bra!

 

 

Løven

 

Generelt:

Du er inne i en sosial periode. Samarbeid gir deg best resultater. Kosmos fokuserer også på din helse. Helse og energi er bra, og nå som du er obs her, kan du endre og forbedre. Måneformørkelsen 10. januar på ditt område for spiritualitet, kan skape dramatikk innen en religiøs gruppe du liker. Du blir mer og mer travel i det daglige. Likevel har du tid til aktiv og fysisk sport i fritiden, bra!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Uranus, din kjærlighetsplanet, er på ditt område for karriere og sosial posisjon mange år fremover. En del Løver kan være involvert i forhold på jobben. Eller med en høytstående person eller kjendis. Dette blir mer intenst fra midd-måneds. Du er også med på fest, og har det gøy på byen når du kan.

 

Yrke, karriere og økonomi:

En topp travel periode for den daglige jobben. Godt mulig at en del Løver har flere jobber samtidig. Du er populær blant kollegaer og hos sjefen. Endringer kan komme etter måneformørkelsen den 10., og du kan få spennende tilbud. Venner hjelper din økonomi, og du tjener svært bra fra jobben.

 

Prioriter: Pangstart!

 

 

Jomfruen

 

Generelt:

En svært positiv oppstart på det nye året. Du er i ditt element, og på nett med kosmiske energier. Mange av dere drar nyttårsfesten inn i januar. Tempo i livet ditt tar seg opp. Du er travel, men har også tid til familie og barn. Måneformørkelsen 10. januar vil påvirke dine venner og profesjonelle grupper. Dramatikk kan oppstå. Noen vennskap kan avsluttes. Du øker din spirituelle forståelse.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kjærlighet er idealistisk. Merkur, din hersker, er på ditt område for flørt og moro de første to ukene. 26.-28. er svært romantiske dager, da kjærlighetsgudinnen Venus møter din planet for kjærlighet, Neptun. Du har rosenrøde briller på. Både single og de med fast partner nyter romantikken.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du har nok å gjøre på jobben. Solen går inn på ditt område for daglig arbeid og helse 20. januar. Det blir mer hektisk. Venus, din penge planet, er også her frem til den 13. Du har gode inntekter fra yrkesliv. Fra midd-måneds blir dette enda bedre. Velstanden din vokser godt inn i neste periode.

 

Prioriter: Svermeri!

 

 

Vekten

 

Generelt:

Det blir viktig å ta helsa på alvor nå. Overdrev du jule- og nyttårsfeiringen? Det kommer noe kosmisk stress som påvirker deg i januar. Sørg for nok ro og hvile. Prioriter strengt det nødvendige. La alt annet vente. Måneformørkelsen 10. januar påvirker deg nokså sterkt, ta det helst med ro da. Dramatikk kan skje hjemme, og du må kanskje reparere noe. Sett av tid til eget indre velvære.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Libido-drevne Mars, din planet for kjærlighet, er på ditt område for kommunikasjon hele januar. Du er aktiv på sosiale media og online samfunn. Din egen hersker Venus, møter romantiske Neptun 26.-28. januar. Du kan sverme for en kollega. Hjem og familie er ditt viktigste fokus denne perioden.

 

 

Yrke, karriere og økonomi:

Måneformørkelsen 10. januar vil skape dramatikk og endringer innen karriere. Sjefer, kollegaer og andre seniorfigurer kan bli påvirket. Myndigheter kan pålegge nye regler. Eklipsen får også effekt for din økonomi. Du omorganiserer og forbedrer. En bra tid for å styrke din indre balanse for fremtidig suksess.

 

Prioriter: Indre ro!

 

 

 

Skorpionen

 

Generelt:

Du starter året i det pratsomme hjørnet. Du liker vanligvis å holde på hemmelighetene og si minst mulig, men nå er trenden at du er mer pratsom. Online samfunn, sosiale media, læring, her er du svært aktiv. Måneformørkelsen 10. januar skjer på ditt område for utland og religion. Pluto, din hersker, blir også påvirket, ta det helst med ro dagene rundt. Kjør forsiktig, oppdater anti-virus og ta back-up av datafiler.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Venus, din kjærlighetsplanet, er på ditt område for hjem og familie de første to ukene. Du inviterer hjem til deg for rødvin og stearinlys. Etter dette blir du mer utadvendt og har det gøy på byen med dine utvalgte venner. Svermeri er mer uforpliktende. 14.-16. kan du bli overraskende forelsket.

 

Yrke, karriere og økonomi

Månedsstart er du fortsatt inne i en aktiv periode hvor du selv bestemmer mye. Du kan gjøre det svært bra innen salg, markedsføring, PR og online samfunn generelt. Etter 20. får du større fokus på hjem, familie og indre rom. Med aktive Mars på ditt finansområde, har du gode inntekter fra jobben.

 

Prioriter: Gylne ord!

 

 

Skytten

 

Generelt:

Det nye året starter med fokus på alle former for ressurser. I denne perioden er du uavhengig og du er i perlehumør. Helse og energi er på topp. Du får en ekstra dose energi med ego-sentrerte Mars hele januar. Prøv å ikke havne i unødvendige konflikter. Måneformørkelsen 10. får også effekt for din hersker Jupiter. Hold deg helst i ro da. Vær obs hvis du er på reise. En religiøs leder du liker kan få vanskeligheter

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Livlige Merkur, din kjærlighetsplanet, er på ditt pengeområde de første to ukene. Du bruker penger på din kjære. Du kan også få en dyr gave. Fra midd-måneds sjarmerer du med dine talegaver. Dine ord forfører, enten på chattelinjer eller en romantisk middag for to. La dine ord bringe glede.

 

Yrke, karriere og økonomi:

 

Yrkesliv og karriere er ikke et fokusområde for kosmos nå. Familie, hjem, styrke og bygge opp dine indre rom, har prioritet. Du fungerer på jobben som vanlig. Likevel kommer karriererykk senere. Du er fortsatt inne i årets høydepunkt for finanser frem til 19. Legg litt i sparekontoen også, da vel.

 

Prioriter: Din vei!

 

 

Steinbukken

 

Generelt:  

Det er du selv som står i fokus nå. Mange av dere har bursdag også, gratulerer! Du bestemmer selv i livet ditt nå. Måneformørkelsen 10. januar påvirker ditt forhold. Saturn, din hersker, merker også effekten. Tiden fremover vil du endre hvordan du fremstår utad. Helse og energi er bra, men ta det gjerne med ro dagene rundt. Ta også back-up av datafiler og oppdater anti-virus før eklipsen skjer.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Måneformørkelsen 10. skjer på ditt område for ekteskap og partnere. Kanskje din kjære synes du har vært for egosentrert? Dramatikk kan også skje rundt din partner som påvirker dere som par. Vær tålmodig og forståelsesfull. Single på byen kan plutselig bli forelsket i en overraskende person.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere står ikke i fokus, men du tjener godt fra jobben med Venus, din karriere planet, på ditt område for finans. 20. januar går Solen inn her, og du innleder årets høydepunkt for ressurser. Fra midd-måneds er også Merkur din planet for daglig arbeid her. Jo da, du lykkes bra på jobben!

 

Prioriter: Mye å feire!

 

 

Vannmannen  

 

Generelt:  

Mange av dere er fortsatt svært opptatt med en spirituell søken. Du fungerer i det daglige, men er intenst opptatt med dine indre rom. Du er også inne i en uavhengig periode. Måneformørkelsen 10. januar, påvirker flere livsområder som helse, karriere og barn. Ta det gjerne med ro dagene rundt. Din spirituelle forståelse øker. Solen går inn i Vannmannen den 20., og du innleder din tid av året, gratulerer!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Solen, din stjerne for kjærlighet, er på ditt område for spiritualitet frem til den 19. Romantikken finner du på bønnemøter, alternative kurs osv. At du og din kjære har sammenfallende spirituelt livssyn, er viktig for deg. Fra 20 kommer kjærligheten til deg, du trenger ikke gjøre noe.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Måneformørkelsen 10. januar bringer endringer til den daglige jobben. Pluto, din karriere

planet, blir også påvirket. Dramatikk kan skje på arbeidsplassen og kan involverer sjefer. Økonomi er bra. Penger kan komme til deg fra utlandet. Din finansielle intuisjon er sterk 26.-28. Kjøp en ekstra Lotto kupong.

 

Prioriter: Ny giv!

 

 

Fiskene.

 

Generelt:

Du innleder året med fokus på dine ambisjoner. Du får superkrefter fra 3. januar når ildkulen Mars går inn på ditt karriereområde. Du er også svært sosial, og aktiv innen dine profesjonelle grupper. Måneformørkelsen 10. januar på ditt område for kreativitet, vil påvirke dine barn så vel som venner, karriere og ditt forhold. Eklipsen påvirker deg sterkt så ta det helst med ro da og dagene rundt.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er stort sett lykkelig til tross for eklipsen. Noe kan skje som involverer din kjære, som påvirker forholdet. Vær tålmodig. Dine barn, hvis du har, bør holde seg unna tvilsomme situasjoner. Vakre Venus går inn i Fiskens tegn midd-måneds. Du stråler, og din aura av glamour bare øker.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Endringer innen yrkesliv vil komme etter støvet fra formørkelsen har lagt seg. Dette blir stort sett til din fordel. Du tjener svært bra fra jobben. Lønnsforøkelser kan også komme nå. Foreldre og senior figurer støtter opp om deg finansielt. Stol på magefølelsen 26.-28. Skriv ned drømmene dine.

 

Prioriter: Superhelt!