Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

 

Horoskop  april

 

 

Væren

                                               

Generelt:

Det er vår og mange av dere har bursdag, gratulerer! Dette er tiden for å spandere velvære behandlinger på kroppen og fornye imagen. Solens posisjon gir deg en indre glød. Du har positiv retning i livet ditt. Du bruker også mye tid sammen med venner og grupper du er del av. Hvordan du ordlegger deg betyr mye. Du har ordet i din makt og andre respekterer det du sier.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En topp måned for å skrive romantiske dikt til din kjære partner! Eller til din utvalgte hvis du er singel. Vakre Venus, din kjærlighetsplanet, er på ditt område for kommunikasjon hele april. Hete energier mellom Mars og Venus fører til lidenskapelig svermeri for Værer flest. Gi blomster!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Energier fra Saturn, din karriere planet, fører til at venner og dine profesjonelle forbindelser hjelper yrkeslivet ditt. Du jobber ofte online og utvikler ditt nettverk. Fra medio april kommer gode jobb sjanser til deg. Den 19. april går Solen inn på ditt område for økonomi og styrker økonomien din.

 

Prioriter: Hipp hipp hurra!

 

 

Tyren

 

Generelt:       

Din jordnære og sensuelle karakter gjør seg gjeldende i april. Du nyter og snuser på knopper, blad og blomster som springer frem, kan vi si! Perioden er også spirituell. Du drømmer mer. Lytt til din indre stemme. Du har også større uavhengig, og bestemmer selv hvordan du vil ha det. Den 19. går Solen inn i Tyrens stjernetegn og gratulerer med dagen til de som feirer bursdag nå!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Dette blir glohett! Energier mellom Pluto, din kjærlighetsplanet, og Jupiter, gir lykke i romantikken både for single og de med partner. Dine sensuelle appetitt blomstrer i vårsolen. Single kan være forelsket i en høyt utdannet utlending. Godt mulig du får en kostbar bursdagsgave. Kos deg!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er kommet inn i en periode i yrkeslivet hvor du vil få lønn for innsats. Utlandet kan stå i fokus i karrieresammenheng. Ditt nettverk blir viktig. Nå skal du legge Tyr-kreftene til. Venus, din hersker, er på ditt område for økonomi nesten hele april. En topp periode for finanser. Stol på din intuisjon.

 

Prioriter: Egenverdi!

 

 

Tvillingene

 

Generelt:

En travel måned på flere plan. Du utnytter ditt sosiale nettverk og grupper du er en del av. Merkur, din hersker, har det travelt og du får utrettet mye. Du har det også gøy med familien, og dere får tatt vårrengjøringen sammen hjemme. Primo april og den siste uken blir veldig spirituell, og du kan få klarsyn. En flott tid for meditasjon og spirituelle gjøremål. Helse og energi er på topp.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Trenden fra mars fortsetter. Kjærligheten er intens, utforskende og utfordrende. Avhengig av dine egne planetplasseringer, er dette himmelsk, eller så leter du etter en vei ut! Enkelte Tvillinger kan være involvert i et hemmelig forhold med en kollega. Ikke gjør noe overilt, og husk karma.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Trykket innen karriere har roet seg litt. Likevel er du og sjefen på godfot primo april. Du har helt sikkert fortjent det. Ditt talent for kommunikasjon hjelper deg med saker som involverer utlandet. Penger er stabile. 24.-26. kan du få en genial idé når Solen møter Uranus. Kanskje du skulle ta patent?

 

Prioriter: Genistrek!

 

 

Krepsen

 

Generelt:

Du er fokusert på dine ambisjoner mesteparten av april. Vær klar over at det skjer ting bak kulissene som du ikke ser. Sørg for å ivareta ditt gode rykte. Du gjør det bra, men noen kan være sjalu og baksnakke deg. Familiesaker får nye impulser fra overraskende kilder. Fra midd-måneds blir du mer altruistisk og deler raust av dine midler. Helse og energi er bra hele perioden.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Primo april kan bringe flørt og svermeri med en kollega eller høytstående sjef. Dette kan utvikle seg til et skjult forhold, så tenk deg godt om. Perioden er sosial og du er med der det skjer på fest og samlinger. Lidenskapen blir også viktigere, enten du er singel eller har partner.

 

Yrke, karriere og økonomi:

De tre første ukene av april står karriere i sentrum. Dine lederskapsevner kommer blir fremhevet. Du tjener godt fra jobben. Din partner gjør det også bra økonomisk. Pass på å ikke spekulere med penger hvis du kan unngå det. Nymånen 23. og 24.-27. er bra pengedager når Solen møter Uranus.

 

Prioriter: For en overraskelse!

 

 

Løven

 

Generelt:

April blir aktiv, men har du strukket strikken litt langt i det siste? Du er travelt opptatt med dine ambisjoner. Familiesaker er inne i en god periode. Mulig kjøp og salg av hus og hjem gir en pen gevinst. Likevel kan kosmisk stress føre til at du føler deg litt sliten. Helse er ok, men du mangler energi. Prioriter det viktigste. Sørg for nok ro og hvile. Massasje og spa-behandling hjelper også.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken kan oppleve noen prøvelser. Saturn på ditt område for kjærlighet kan føre til at andre oppfatter deg som kald og avvisende. Det stemmer jo ikke, så legg ekstra innsats i å sende ut kjærlighet til de rundt deg. Den 24.-26. er gode romantiske dager enten du er singel eller har partner.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Dine forbindelser til utlandet står i fokus i april. Dine sosiale ferdigheter hjelper også jobben. Du sjarmerer dine utenlandske forretningsforbindelser. Fra 19. april kommer du inn i årets høydepunkt for karriere. Her legger du ned innsatsen. Finanser går bra, men ikke ta noen unødvendig risiko.

 

Prioriter: Fortjent!

 

 

Jomfruen

 

Generelt:

Kosmiske energier har både fokus på hjemme og ute. Du kan godt anskaffe noen nye elektroniske dingser til hjemmet. Samtidig er du populær både sosialt og innen yrkesliv. Helse og energi er bra. Ultimo april får du ny inspirasjon om helse. Spirituell healing er også bra for deg. Kommunikasjon står i sentrum. Siste uken kan misforståelser skje. Vær klokkeklar i det du sier og gjenta hvis du må.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Primo april er svært romantisk når Merkur, din hersker, møter din kjærlighetsplanet Neptun. En forelskelse kan skje på et spirituelt kurs eller med en åndelig person. De med partner opplever en skjønn nærhet og intimitet med sin kjære. De tre første ukene er også lidenskapelige.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv og finanser har god progresjon fremover. Energier fra ildkulen Mars gir deg superkrefter på jobb. Utland står i fokus siste uken. Venus, din penge planet, går inn på ditt område for karriere 4. april. Samarbeid med kollegaer går bra. Lønnspåslag kan komme. Du kan få et overraskende tilbud.

 

Prioriter: Nøyaktighet!

 

 

Vekten

 

Generelt:

Den sosiale trenden med fokus på kjærlighet fortsetter. Fjerne horisonter er viktig for deg. Venus, din hersker, går inn på ditt område for utland, høyere utdanning og filosofi 4. april. Du blir langt mer optimistisk til sinns og ser lyst på det meste i livet. Også en topp sjanse for deg å utvikle deg selv, både intellektuelt og spirituelt! Stell pent med helsa, og få nok ro og hvile når du trenger det.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Ditt mellomnavn er romantikk! Fokus på kjærlighet og det sosiale fortsetter de tre første ukene. Mars, din kjærlighetsplanet, er på ditt område for flørt og svermeri. Online chatteforum er også gøy. Fra den 19. blir det mer lidenskapelig. Den 24.-26. kan bringe en plutselig forelskelse.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Jobb og yrkesliv går bra. Utstrakt kontakt med utlandet står i sentrum. Du kan få et godt tilbud. Ikke nøl, ta sjansen. Økonomien går superbra hele april. Heldige energier mellom Plut, din penge planet, og lykkeplaneten Jupiter, øker dine konti. Skal du gjøre et større kjøp, bestem deg helst før siste uken.

 

Prioriter: Ønskedrøm!

 

 

 

Skorpionen

 

Generelt:

Litt kosmisk stress kan føre til at du føler deg litt sliten i april. Stell pent med helsa, så unngår du å miste energi. Bortsett fra dette blir perioden fremgangsrik. Samarbeid gir best resultat. Du er mer fokusert på dine ambisjoner. Hjem og familie må balanseres med alt annet du skal gjøre. Den 26. går Pluto, din hersker, inn i en sakte periode. Fint for å planlegge, for så å handle lenger frem i tid.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den sosiale trenden fortsetter, med fokus på romantikk. Den 4. går Venus, din kjærlighetsplanet, inn på ditt område for transformasjon. Lidenskapen øker. Den 19. går Solen inn på ditt område for ekteskap, og du innleder årets høydepunkt for kjærlighet. Svermeri er gøy, men uforpliktende.

 

Yrke, karriere og økonomi

Enkelte av dere kan jobbe hjemmefra i april. Du er travel på jobb. Solen er på ditt område for daglig arbeid (og helse) de tre første ukene. Å være sosial fremmer også karrieren. Økonomien går bra. Den 24.-26. kan du få en plutselig sjanse innen karriere. Familien støtter opp om dine ambisjoner.

 

Prioriter: Glovarm!

 

 

Skytten

 

Generelt:

Den spirituelle trenden fortsetter. Du er grunnleggende søkende av natur, og tar imot åpenbaringer med et åpent hjerte. Stol på din intuisjon. Samtidig er du inne i årets høydepunkt for gøy og moro de tre første ukene. Barn kan stå i fokus for deg. Kontakt med utlandet er utstrakt. Helse og energi er bra. Du er aktiv innen online samfunn. Ikke tulle for mye hvis du vil gi et godt inntrykk!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

De første ukene er du sosial hjemme og inviterer til romantiske treff. Senere blir du mer utadvendt og fokusert på lettbeint flørt. De med partner har det fint sammen, single er aktive på online media. Sist i april kan energier fra Merkur, din kjærlighetsplanet, føre til romantikk med en kollega.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er travel på jobb og karrieren går godt. Intelligente Merkur er også din karriere planet. Merkurs raske fremover bevegelse bringer fine jobbsjanser til deg. Solen går inn på ditt område for daglig arbeid og helse 19. april og du blir mer seriøs. Du legger ned mer innsats, noe sjefen liker.

 

Prioriter: Bak kulissene!

 

 

Steinbukken

 

Generelt:  

Hjem kjære hjem er hvor ditt fokus er nå. Din oppmerksomhet er på hjemmet og de som bor der. Du bruker også penger på hjem, enten det gjelder oppussing eller familiemedlemmer. Helse og energi er ok, men få nok hvile når du trenger det. Fra 19. april går Solen over til ditt område for underholdning og moro og du blir mer utadvendt. Også du trenger å komme ut og ha det gøy!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er litt mer sosial og utadvendt i april, spesielt ifra den 19. Første og siste ukene er generelt bra for svermeri og romantikk. Fullmånen 8. april er en sterk kjærlighetsdag. Venus, den generiske kjærlighetsplaneten, er på ditt område for daglig arbeid og helse i april, så her råder harmonien.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere og yrkesliv er ikke et fokusområde for kosmos nå. Du gjør det du skal, men fokus er annensteds. Fra 4. april går Venus din, karriere planet, inn på ditt område for daglig arbeid, og du blir mer oppmerksom. Penger går bra, spesielt med Saturn, din hersker, på ditt pengeområde i april.

 

Prioriter: Vårløysing!

 

 

Vannmannen  

 

Generelt:  

Du er inne i en interessant trend. Strenge Saturn er i ditt stjernetegn hele april. Det du sier og gjør blir tatt på alvor av de rundt deg. Mars er også her og gir deg masse energi til å få ting gjort. Pass bare på å ikke komme i unødvendig krangel. Du er aktivist nå og står på barrikadene for dine saker. Når Solen går inn på ditt område for hjem og familie 19. april, kommer dine indre rom i fokus.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Flørt og svermeri har intellektuelt fokus de tre første ukene. Du er aktiv på onlinesamfunn og chattefora for romantikk. Den 19. går Solen, din kjærlighetsplanet, inn på ditt område for familie og hjem. Kjærligheten finner du hjemme. Den 24.-26. er romantiske dager for både single og de med partner.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Den fine trenden innen jobb og karriere fortsetter. Du kan få uventede tilbud som involverer utland. Alle former for kommunikasjon står i sentrum. Du kan både ta kurs som interesserer deg, så vel som å lære din ekspertise bort online til andre. Penger er stabile og du har det du trenger.

 

Prioriter: Stå på krava!

 

 

Fiskene

 

Generelt:

Fokus skifter i april til litt mer innadvendt. Bra for alle Fisker som kanskje har overdrevet litt? Indre velvære blir viktig. Vakre Venus går inn på ditt område for hjem og familie 4. april, og blir værende lenge. Fine energier for å pusse opp eller anskaffe kostbar kunst til hjemmet. Helse og energi er bra. Kommunikasjon blir viktig fra 19. når Solen går inn på ditt område for intellekt og kommunikasjon.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikk og svermeri er lykkelig. De første ukene fotfølger kjærligheten deg. Du er aktiv sosialt med dine, og forskjellige online fora. Merkur, din kjærlighetsplanet, kan også bringe deg en dyr gave. Senere i april er det kjærlig og intellektuell kompatibilitet som gjelder. Kos deg!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv har positiv fremdrift. Energier mellom Jupiter, din karriere planet, og transformerende Pluto gir deg et radarsyn på hva som skjer. Forbindelser til utland kan gi deg fine sjanser. Penger går bra og frem til 19. april er du inne i årets høydepunkt for finanser. Legg litt i sparekonto også!

 

Prioriter: Gylne ord!