Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

 

Horoskop september 2020

 

Væren

                                               

Generelt:

Tregheten i kosmos gir en fin anledning til å foreta en varetelling over din situasjon. Gi deg selv tid til å sitte ned og tenke gjennom, så kan du endre når tregheten opphører. Helse er bra, men viktig hele måneden for å få nok hvile når du blir sliten. Du er opptatt av dine ambisjoner. Perioden er sosial med fokus på underholdning og kreativitet. Du har mye gøy sammen med både familie og venner.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er i party humør mesteparten av september, da Venus, din kjærlighetsplanet, er på ditt område for gøy og moro. Etter den 22. innleder du dette årets topp tid for kjærlighet. De med fast partner har det bra sammen, single får mange sjanser til å date og treffe potensielle kjærester. Kos deg!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Det du steller med til daglig står i fokus de tre første ukene. Likevel er Saturn, din karriereplanet, inne i en treg periode. Bra for å planlegge nye karrierefremstøt senere til høsten. Penger går bra, du har hellet med deg innen økonomien. Ser ut til at du tar en sjanse, men resultatet blir vellykket.

 

Prioriter: Nyt livet!

 

 

Tyren

 

Generelt:

Helse og energi er bra i september. Husk at emosjoner og indre velvære er like viktig som at kroppen er frisk. Den kosmiske trenden er fortsatt treg. Energiene er veldig jordnære nå, noe som er komfortabelt for deg. Du kommer også inn i en tid hvor samarbeid med andre gir deg best resultat. Du er også mer ambisiøs, og fokuserer på hvordan du kan nå målene dine senere denne høsten.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Tyrer som har partner, er opptatt av sin familie og familiesaker. Romantikken er der, men føles kanskje noe innestengt. Dette letter snart. Utsett helst viktige beslutninger som angår ditt forhold til oktober. Single kan finne på å invitere en de liker til middag med stearinlys. Kos dere!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Først i september er du ikke så opptatt av jobb, men dette endrer seg etter den 22. Du er naturlig ambisiøs og etter en mer lettbeint periode får du arbeidslysten igjen. Du tjener også godt fra yrkesliv. Det trege kosmiske tempoet påvirker ikke finanser. Sjefen er fornøyd og det har du fortjent.

 

Prioriter: Fremgang!

 

 

Tvillingene

 

Generelt:

Den trege kosmiske trenden fortsetter i september. En god tid for å planlegge fremtiden. Vær nøye med små detaljer. Merkur, din hersker, har full fart fremover, så personlig har du vind i seilene. Sørg likevel for nok hvile når du føler deg sliten. Helse og energi er ok, men tar seg betraktelig opp siste uken. Den 22. innleder du årets høydepunkt for moro og lek. Tid for å nyte livet sammen med dine.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kjærligheten blir stadig bedre. Fra andre uken er du i romantisk humør, og den 13. går Jupiter, din kjærlighetsplanet, fremover igjen. Du får mer klarhet og det blir lettere å komme hverandre i møte. Enkelte Tvillinger kan bli involvert i et lidenskapelig – og muligens skjult – forhold til en kollega.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Trenden innen yrkesliv er ganske treg. Du gjør det du skal på jobben, og det er bra nok for nå. En god tid for å planlegge fremtidige karrieresprang. Økonomien går uansett bra. Nymånen den 17. er en topp dag for penger. Du er stort sett fornøyd med tingenes tilstand. Legg litt i sparekonto også.

 

Prioriter: Ønskeliste!

 

 

Krepsen

 

Generelt:

Til tross for din ytre travelhet får du større indre fokus etter som perioden skrider frem. Kosmisk sakte marsj irriterer, og det er fortsatt viktig å ta hensyn til helse. Nok ro og hvile er prioritet. Massasje og dampbad gjenoppretter energien. Heimen kommer mer i fokus fra den 22. når Solen går inn på ditt område for familie og hjem. Paradis for Krepser flest. Familien støtter opp om deg.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den sakte trenden innen romantikk fortsetter. Du er fokusert på kjærlighet, men du og din kjære opplever fortsatt uenigheter. Det kan føles litt vanskelig å sette fingeren på hvor skoen trykker. Det er også lov å være enig om å være uenige. Trenden snur lenger frem. Single flørter når anledningen byr seg.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Mars, din karriereplanet, går sakte fra 10. september. Du kan slakke av litt og senke skuldrene. Tenk gjennom og planlegg hva du vil gjøre når trenden endrer seg senere i høst. Økonomien går bra. Familien støtter opp om deg og bidrar med sitt, og du bruker penger på hjemmet og de som bor der.

 

Prioriter: Tålmodighet!

 

 

Løven

 

Generelt:

I september kommer du lengst ved å være nøye med alle små detaljer. Uansett hva du skal. Kosmos er inne i en treg periode og mye går sakte. Helse og energi er bra og du er optimistisk om fremtiden. Bare du er tålmodig. Ressurser står i sentrum for deg. Fra 22. blir alle former for kommunikasjon viktige. Også en bra tid for å ta videreutdanning eller kurs i noe som interesserer deg. Det går bra!

 

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikk tar litt lenger tid nå. Dere er ikke direkte uenige, men du eller din kjære kan være litt usikker på følelser. Ta det med ro, og vær gode mot hverandre. Familiesaker er også uavklarte. Det ordner seg lenger frem i tid. Ikke bestem deg for noe. Single morer seg på de vante sjekkekanaler.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Venus, din karriereplanet, går inn i Løvens stjernetegn 6. september og bringer med seg fine muligheter. Får du flere tilbud bør du likevel undersøke grundig, da de kan være annerledes enn de ser ut til. Penger og økonomi går bra. Fra den 22. blir alle former for kommunikasjon viktige.

 

Prioriter: Sakte, men sikkert!

 

 

Jomfruen

 

Generelt:

Du er inne i en positiv trend nå. Til tross for kosmisk treghet har du vind i seilene. De tre første ukene har mange av dere også bursdag, gratulerer! Det er lov å feire og nyte din tid på året. Hvis du har opplevd diskusjoner innad i familien, bedrer dette seg fra midd-måneds. Du får mer klarhet, og det er større harmoni i heimen. Du kommer også inn i en trend hvor indre velvære blir viktigere.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Også innen romantikk går det bedre, desto lenger ut i måneden du kommer. Du og din kjære partner er mer enige om mangt og meget. Flørt og svermeri er der for deg når høsten tar til, men fortsatt best å ikke ta noen viktige avgjørelser. Planlegg, vent og se, og bestem deg senere mot årsslutt.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Intelligente Merkur er både din hersker og din karriereplanet. Nå har Merkur full fart fremover, som er positivt for deg på flere plan. Yrkesliv ser ut til å gå bra til tross for kosmisk treghet. Fra den 22. kommer du inn i en fin tid for din økonomi. Penger kan også komme overraskende til deg.

 

Prioriter: Hipp hurra!

 

 

Vekten

 

Generelt:

Den positive trenden innen helse fortsetter. Nå som alltid, blir du sliten, prioriter nok ro og hvile. Helse og energi blir enda bedre fra tredje uken. Det kosmiske tempo er sakte, men spirituelle dører står åpne for deg. Perfekt for meditasjon og studie av hellige tekster. Forvent aha-opplevelser. Den 22. går Solen inn i Vektens stjernetegn og du innleder din tid på året. Det er absolutt lov å feire!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:              

Romantikken kommer også inn i en litt tregere periode fra midd-måneds. Flørt og svermeri er fortsatt der, men ikke bestem deg for noe. Sosiale forhold går bra, og du er aktiv blant venner og dine forbindelser. En venn kan bli noe mer, men best å innta en vent og se holdning.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Første uken er du fortsatt inne i en god tid for yrkesliv. Etter dette roer det seg litt. Bra for å planlegge hva du vil med karrieren lenger frem i tid. Videreutdanning kan også bli et tema. Venner hjelper deg også med mangt og meget. Økonomi er ok, men blir bedre fra medio september.

 

Prioriter: Gratulerer!

 

 

Skorpionen

 

Generelt:

Du er fortsatt opptatt av dine verdslige ambisjoner. Likevel gjør den kosmiske trenden at det meste går i sakte fart. Vær ekstra nøye, så minker du sjanser for utilsiktede feil. Perioden er nokså sosial og gode venner utgjør en plussfaktor. Innen familieliv kan det råde en del spørsmål. Ikke bestem deg for noe nå. Fra siste uken blir det spirituelle viktigere i livet ditt. Meditasjon hjelper og gir noen svar.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Fra andre uken får kjærlighet og romantikk større plass i livet ditt. Du prioriterer dette. Venus, din kjærlighetsplanet, står øverst oppe i ditt horoskopkart. Du mingler med høytstående personer og kjendiser. Single kan innlede et forhold – kanskje skjult – med sjefen eller en overordnet kollega.

 

Yrke, karriere og økonomi

Din sjarme og magnetiske tiltrekningskraft hjelper deg innen karriere nå. Det gjør også venner og forretningsforbindelser. Hvem du kjenner betyr noe. Helse er også en faktor, sørg for nok hvile når du er sliten. Økonomi er ok og blir bedre etter 13. når Jupiter, din pengeplanet, går fremover igjen.

 

Prioriter: Perfeksjonisme!

 

 

Skytten

 

Generelt:

Dine ytre ambisjoner er viktige for deg nå. Du legger ned en innsats, til tross for tregheten i kosmos. Hjem og familie er ikke et fokusområde i september, men der du lykkes med dine prosjekter, bidrar du også til familien. Det blir viktig med nok ro og hvile de tre første ukene. Ikke slit deg selv ut. Etter den 22. kommer du inn i en sosial periode hvor venner hjelper deg med både stort og smått.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kjærligheten er lykkelig stort sett hele september. Første uken flørter du på jobben. Senere skjer romantikken sammen med venner og sosiale lag. Etter den 22. blir du tiltrukket av en spirituell person. De med partner nyter romantikken, single tar for seg på de vante sjekkestedene.

 

Yrke, karriere og økonomi:

De tre første ukene er du fortsatt inne i årets topp tid for karriere. Du er i en positiv trend og høster fruktene av arbeidet litt lenger frem i tid. Dine profesjonelle forbindelser stiller også opp for deg. Finanser er fortsatt litt trege, men bedrer seg utover perioden, spesielt medio- og ultimo september.

 

Prioriter: Lønn for strevet!

 

 

Steinbukken

 

Generelt:  

Du har fokus på utland, høyere utdanning og livssynsspørsmål. Kan hende du planlegger en reise eller videreutdanning. Helse og energi er bra, men sørg for nok hvile mot slutten av måneden. Kosmisk treghet gjør at det meste går i sakte marsj. Dette gjelder også innen familiesaker. Har du prosjekt på gang hjemme, prøv å ferdigstille innen den 9., ellers kan du innta en vent og se holdning.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken har en viss stabilitet nå. De med partner er stort sett fornøyd som de har det. Single hygger seg med venner, og morer seg på de vante sjekkekanalene. Primo september og fra 17.-30. har du hellet med deg i sosiale sammenheng. Nymånen den 17. er en fin dag for kjærligheten.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Fra den 22. innleder du årets høydepunkt for yrkesliv når Solen går inn på ditt område for karriere. Du blir travlere, men med kosmisk treghet bremser det litt. Mulig du også må støtte opp om en sjef eller annen seniorfigur i livet ditt. Økonomien er ok, men går også litt saktere. Du har det du trenger likevel.

 

Prioriter: Medmenneske!

 

 

Vannmannen  

 

Generelt:  

Den trege kosmiske trenden vedvarer. Du lykkes best i det meste ved å være praktisk og jordnær. Helse og energi er absolutt bra og du er kreativ. Igjen, vær obs på de små detaljene, så kan du forminske forsinkelser som dukker opp. Hjem og familiesaker går bra, hjemmekos med dine nærmeste betyr mye. Fra tredje uken gir kontakt med utlandet ny inspirasjon. Planlegge en reise kan bli aktuelt.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken går bra for både single og de med partner. Energier fra kjærlighetsgudinnen Venus gir mer harmoni med din kjære. Avstå fra unødvendig kritikk, kjærligheten kan ikke legges under lupe. Du er også mer sosial hjemmefra, og familien kan prøve å spleise single med en passende partner.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere står ikke i fokus nå. Likevel får du gjort det du skal på jobben. Primo september så vel som 17.-30. er bra dager for yrkesliv, og med nymånen den 17. kan en fin sjanse komme din vei. Igjen, sjekk ut alle detaljene, så går det bra. Finanser er fortsatt trege, men dette går bedre fra tredje uken.

 

Prioriter: Svermeri!

 

 

Fiskene

 

Generelt:

Balansegang mellom egne og andres interesser er i fokus denne måneden. Dette gjelder det meste i tilværelsen. Som alltid, samarbeid blir mest vellykket. Helse og energi er ok, men blir bedre etter den 22. Sørg for nok ro og hvile. Kosmisk treghet kan forårsake en del stress. Perioden er fortsatt sosial, og dine venner spiller en viktig rolle i livet ditt på flere plan. Familiesaker går bra.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er fremdeles inne i årets topp tid for romantikk og svermeri de første tre ukene. Har du fast partner, gjør ham eller hun det svært bra og støtter opp om deg. Romantikk skjer også blant venner. Single inviterer hjem til romantisk middag. Er du involvert med en kollega, utvikler dette seg.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv tar seg opp fra midd-måneds. Jupiter, din karriereplanet, går fremover igjen den 13. Du får mer vind i seilene. Jobbsjanser kommer også gjennom dine sosiale ferdigheter. Økonomi blir mer komplisert når Mars, din pengeplanet, går sakte fra den 10. Utsett helst viktige avgjørelser til senere.

 

Prioriter: Venners gunst!