Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

Februar 2019

 

Væren

 

Greie dager: 3. 8. 13. 17. 25.

Forsiktige dager: 1. 15. 21. 28.

                                               

Generelt:

Mars, din ledende planet, er fortsatt i stjernetegnet Væren de første to ukene. Du har ofte hastverk, og kan vinne på å sette ned farten og være mer obs. 11.-14. møtes Uranus og Mars, og noe helt uforutsett kan skje. Helse og energi er bedre i februar, spesielt andre halvdel. Travelheten avtar noe. 19. går Solen inn på ditt område for spiritualitet. En fin tid til meditasjon, yoga og ettertanke.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Venus, din kjærlighetsplanet, går 4. februar inn på ditt område for karriere og sosial posisjon. Er du litt forelsket i en kollega? Kjærlighet er viktig i livet ditt nå og du prioriterer den. Både single og de med partner er sosiale i jobbsammenheng. Likevel har du en pragmatisk vent og se innstilling.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er populær på jobben og karrieren er fortsatt travel. Din karriere planet Saturn blir på ditt område for karriere hele året, så resultatene du får til teller. Venus, din penge planet (og kjærlighet), er også her. Du får fin uttelling i kroner og øre for innsatsen du gjør. Høytstående venner hjelper deg fremover.

 

Prioriter: Balanse!

 

 

Tyren

 

Greie dager: 1. 6. 11. 15. 19. 28.

Forsiktige dager: 3. 17. 23.

 

Generelt:

Du er i ditt element i februar, det meste går din vei. Du er ganske travel, og når Mars kommer inn i ditt stjernetegn midd-måneds, får du energipåfyll. Pass likevel på at du ikke har for stor hast. Eller at du involverer deg i unødige konflikter. Du får også et mer spirituelt syn på tilværelsen nå. Dine drømmer gir deg beskjed fra det Usynlige Universet. Din intuisjon styrkes. Stol på magefølelsen.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En fin måned for alle former for romantikk, flørt og svermeri, for både single og de med partner. Venus, din ledende planet, oppholder seg på ditt område for store utland. Kanskje blir det en reise i kjærlighetens navn og gavn? 22. og 23. kan bli minneverdige og lidenskapelige dager. Pass dog opp for sjalusi.

 

 

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er svært travel i karrieren. Både Solen, din planet for familie og hjem frem til 19., og Merkur, din finans planet frem til 10., er på ditt karriereområde. Familien støtter deg fortsatt, og inntjening går strykende. Din økonomiske intuisjon er på topp fra midd-måneds. De som søker jobb har gode sjanser.

 

Prioriter: Stå på!

 

 

Tvillingene

 

Greie dager: 3. 8. 17. 21.

Forsiktige dager: 2. 6. 13. 19. 25.

 

Generelt:

Det er ditt ytre liv som teller nå, og kosmos støtter opp om dine ambisjoner. Helse er bra hele måneden, men etter 19. kan du føle deg litt sliten. Ikke overdriv, ta deg tid til ro og hvile. Merkur er også din planet for familie og hjem, og Merkurs plassering viser at dette også er viktig for deg. Sett av kvalitetstid til barna i livet ditt fra midd-måneds. Finn ut hva de har på hjertet.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En lykkelig måned for romantikken. Jupiter, din kjærlighetsplanet, mottar gode energier hele perioden. 22.-23. kan hjerter banke vilt når Venus møter underverdens gud Pluto. Både single og de med partner merker lidenskapen. Enkelte kan oppleve sjalusi eller uenighet, men dette går fort over.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Det er her det skjer! 10. går Merkur inn på ditt område for karriere og sosial posisjon etterfulgt av Solen 19. Karrieredører åpner seg for deg 18.-19. når Merkur går sammen med Neptun, din karriere planet. Finanser er OK. Belønningen for innsatsen du gjør fra nå av kommer senere. Lykke til!

 

Prioriter: Din vei!

 

 

Krepsen

 

Greie dager: 6. 11. 15. 19. 23.

Forsiktige dager: 1. 5. 8. 21. 28.

 

Generelt:

En aktiv måned hvor du også finner tid til den lettere siden av livet. Helse er på stigende kurve og blir enda bedre fra midd-måneds. Stressende kosmiske energier er på vei bort fra deg. Du oppnår mest fremgang ved samarbeid med andre. Dine sosiale ferdigheter hjelper deg på forskjellige måter. Du kan drømme mye fra medio februar. Skriv ned det du husker, din underbevissthet forteller deg noe.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Vakre Venus kommer inn på ditt område for ekteskap og partnere 4., og blir hele måneden. Her er også din kjærlighetsplanet Saturn. Mange Krepser har opplevd prøvelser i sine forhold i fjor. Til tross for Venus sin aura av glamour, har både single og bundne en vent og se holdning.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Travelheten fortsetter med din karriere planet Mars på ditt område for karriere frem til 14. Etter dette hjelper venner og sosiale forbindelser deg frem. Solen, din penge planet, er på ditt område for andres midler frem til 19. En fin tid å kvitte seg med unødige eiendeler. Ultimo februar er din finansielle intuisjon sterk.

 

Prioriter: Ny lærdom!

 

 

Løven

 

Greie dager: 8. 13. 21. 25.

Forsiktige dager: 3. 11.17. 23. 27.

 

Generelt:

Du er på vei inn i en trend hvor dine ambisjoner og dit ytre liv blir mer og mer viktig. Denne trenden blir enda sterkere neste måned. Helse og energi er bra hele perioden. Mulig du tar en reise i løpet av de første to ukene. Fra medio februar står energibunten Mars høyt oppe i ditt stjernekart. Du får til det aller meste av hva du vill. Lek og moro, også med barn, har en fremtredende plass i livet ditt.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er fremdeles inne i årets topp periode for kjærlighet, svermeri og sosialt samvær. Heldige Jupiter, på ditt område for lek, flørt og moro, strør stjernestøv over deg. 19. går Solen, din ledende stjerne, inn på ditt område for de dypeste amorøse relasjoner, noe som gleder ditt lidenskapelige hjerte.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Venus, din karriere planet, er på ditt område for daglig arbeid hele måneden. Nye sjanser kommer din vei. Dette forsterkes av Mars, som går inn på ditt område for karriere 14. Merkur, din penge planet, kommer inn på ditt område for andres midler. Du kan arve noe eller få en forsikringsutbetaling.

 

Prioriter: Fremover!

 

 

Jomfruen

 

Greie dager: 1. 11. 15. 23. 28.

Forsiktige dager: 2. 6. 13. 26.

 

Generelt:

Dette blir en utadvendt måned. Både din ledende planet Merkur og strålende Solen, bringer deg sosiale fordeler fra midd-måneds. Helse og energi er generelt bra, men fra tredje uken kan du føle deg litt sliten. Ta deg tid til ro, hvile og meditasjon. Sterke energier mellom Mars og Uranus 11.-13. kan føre til plutselige overraskelser. Vær mere obs da, ikke gjør noe overilt, så går alt fint.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En topp tid for kjærlighet. Merkur, så vel som Solen, går inn på ditt område for ekteskap og partnere henholdsvis 10. og 19. Lykkebringeren Jupiter er her allerede. Du er svært idealistisk nå og søker den Perfekte Kjærligheten gjennom rosenrøde briller. 18. og 19. er fine dager for alle former for romantikk.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Merkur er også din karriere planet, som frem til 10. er på ditt område for daglig arbeid. Senere blir dine sosiale kontakter viktig for jobben. Fine muligheter og ny energi gir suksess. Din penge planet Venus viser til at du kan både bruke og tjene penger på moro, underholdning og barna i livet ditt.

 

Prioriter: Lenge leve kjærligheten!

 

 

Vekten

 

Greie dager: 3. 13. 17. 26.

Forsiktige dager: 1. 8. 15. 28.

 

Generelt:

Du er inne i en tid hvor du nyter livet. Helse og energi er på stigende kurve, spesielt andre halvdel av perioden. Du er obs på helsetematikk, sørg for å få din skjønnhetssøvn. Du er svært kreativ nå, og koser deg sammen med barna i ditt liv. Familie og hjem står mer i fokus enn ytre ambisjoner. Underholdning og sosiale samlinger med spirituelt tilsnitt, beriker din tilværelse.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En fin tid for romantikk. Solen er på ditt område for flørt og svermeri de tre første ukene. Mars, din kjærlighetsplanet, er på ditt område for ekteskap frem til 15. Senere blir både single og bundne opptatt av den dypere lidenskapen. Ikke la uenigheter oppstå midd-måneds når Mars møter Uranus.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere og ambisjon er ikke det som opptar deg mest nå. Venus, din planet, er på ditt område for hjem og familie hele februar. Super-fullmånen 19. er en bra karrieredag. De som søker jobb har best sjanser fra uken etter. Gode energier mellom Venus og Pluto, din finansplanet, 22.-23. øker din inntjening.

 

Prioriter: Vinterglød!

 

 

 

Skorpionen

 

Greie dager: 1. 6. 15. 19. 28.

Forsiktige dager: 3. 11. 17. 23.

 

Generelt:

Du har et innadvendt blikk nå. Du er ikke så opptatt av ytre ambisjoner. Hjem, familie og dine indre kamre er viktige. Noen av disse indre kamre kunne godt trenge litt kjærlig tilsyn. Det kan også være at noe i hjemmet må repareres. Nå er tiden for dette. Vær obs dagene rundt 11.-14. og ikke forhast deg i noe. Helse og energi er ok, men ta deg tid til ro og hvile. Gjerne også en god massasje.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:  

Kjærligheten er fortsatt fin. Du og din kjære har det bra sammen. Likevel, etter 14. kan sterke energier fra krigsguden Mars føre til uenigheter. Du kan bli svært pågående. Single kan treffe en potensiell kjæreste i nærmiljøet. Tredje uken er bra for romantikk, både for single og de med partner.

 

Yrke, karriere og økonomi

Kosmisk fokus er ikke her nå. Dette er heller en hvileperiode hvor du forbereder hva du skal gjøre i fremtiden. Du er likevel inne i en god finansiell periode. Jupiter, din penge planet, er på ditt område for økonomi mesteparten av året. I februar er finanser best de tre første ukene. Husk sparekontoen.

 

Prioriter: Indre lys!

 

 

Skytten

 

Greie dager: 3. 8. 17. 21. 26.

Forsiktige dager: 6. 10. 13. 19.

 

Generelt:

Den gode helsetrenden fortsetter fra januar, men fra tredje uken kan du gjerne redusere tempoet. Din ledende planet Jupiter står i ditt eget stjernetegn mesteparten av året. Du ser optimistisk på fremtiden. Du får mer energi gjennom fysisk trening, gjerne ute i naturen.  Skytter som studerer, uansett nivå, gjør det bra. Kommunikasjon står i fokus. Du er sosial hjemme med familien.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Gode energier mellom Merkur, din kjærlighetsplanet, og Jupiter gir varm romantikk de første ukene. Senere i februar kan din kjære bli langt mer sensitiv og sårbar for ubetenksomme ord. Fest og sosiale treff skjer hjemme nå. Familien prøver kanskje å presentere single for en potensiell partner.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere er ikke et fokusområde for kosmos nå. Hjem og familie tar mer oppmerksomhet. Skytter som jobber innen salg, markedsføring og læreryrket gjør det bra. Ildkulen Mars på ditt område for daglig arbeid, gir ekstra energi fra midd-måneds. Økonomi er bra med gode energier fra verdiskaperen Venus.

 

Prioriter: Ordets makt!

 

 

Steinbukken

 

Greie dager: 1. 6. 11. 19. 23. 28.

Forsiktige dager: 8. 15. 18. 21.

 

Generelt:  

Du er inne i en positiv trend. Energiene i kosmos er alle på fremadgående marsj. Planlegger du nye prosjekter, er de første to ukene bra. Venus kommer inn i ditt stjernetegn 4. og strør stjernestøv over deg. Du blir gladere til sinns og sjarmerer omgivelsene. Du er heller ikke så fokusert på ditt ytre liv. Hjem, familie og indre velvære spiller en viktigere rolle. Helse og energi er best fra medio februar.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Februar er også fin for romantikk. Husk å takke kjærlighetsgudinnen Venus som besøker ditt stjernetegn nesten hele perioden. 17. og 18. er gode dager for flørt. Fra andre halvdel er du sosial i familiesammenheng. De med partner nyter innetid, mens single morer seg på de vante treffstedene.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Venus din karriere planet, bringer gode sjanser til deg hele måneden. Men du er ikke så fokusert på jobb. Strålende Solen er på ditt område for finanser frem til 19., og din økonomi går svært bra. Merkur, din planet for arbeid, er også her frem til 10. Penger kan komme til deg fra utlandet.

 

Prioriter: Planlegging!

 

 

Vannmannen  

 

Bra dager: 3. 8. 13. 21. 26.

Forsiktige dager: 11. 14. 20. 23.

 

Generelt:  

Dette er din tid på året med vitale Solen i ditt stjernetegn frem til 19. Du er fortsatt uavhengig og kan endre det du ikke liker. Helse og energi er kjempebra, du sprudler! Velvære er viktig, det er lov med massasje og andre godsaker. Energier mellom Mars og Uranus 11.-14. kan bringe plutselige overraskelser. Kjør forsiktig i trafikken. Andre halvdel av februar er bra for å reparere ting hjemme.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Solen, din kjærlighetsplanet, er i ditt stjernetegn frem til 19. Du trenger ikke gjøre noe, romantikken kommer til deg. Din partner eller kjæreste er veldig oppmerksom og gjør alt for deg. Også mulig at du og din partner investerer i noe sammen. Single er omsvermet av potensielle beilere. Kos deg!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere og ytre ambisjoner er ikke i fokus nå. Likevel kommer du inn i et høydepunkt for finanser. Merkur, din planet for hell og lykke, går inn på ditt område for økonomi 10., og Solen følger etter 19. Nå kommer belønning for hardt arbeid lagt ned tidligere. Du får også beskjed fra din underbevissthet om den spirituelle tilgangen på rikdom. Stol på din intuisjon.

 

Prioriter: Gratulerer med dagen!

 

 

Fiskene.

 

Bra dager: 1. 11.15. 23. 28.

Forsiktige dager: 13. 19. 22. 26.

 

Generelt:

En riktig fin måned, noen av dere har også bursdag i slutten av februar. Helse og energi er bra hele perioden. Kosmos hjelper deg fremover, det aller meste går din vei. Er det noe du ikke liker, kan du nå endre dette til egen fordel. Din selvtillit er sterk. Gå for det! Perioden er også svært spirituell. Du lever i to verdener, den dagligdagse, og det Skjulte Universet slik du ser det. Skriv ned drømmene dine.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En lykkelig tid for all romantikk. 10. går Merkur, din kjærlighetsplanet, inn på ditt stjernetegn. Kjærligheten kommer til deg, du trenger ikke gjøre noe. Både single og de med partner nyter svermeri ved stearinlys. 18. og 19. er flotte dager for treff, flørt og het lidenskap. Nyt det!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du har det som plommen i egget med Jupiter, din karriere planet, på ditt område for karriere og sosial posisjon mesteparten av året. Heldige sjanser kommer din vei. Mars, din finansplanet, styrker din inntjening de første to ukene. En uventet utgift kan dukke opp 11.-14., men du har penger nok.

 

Prioriter: Vinterfornøyelser!