Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

April 2018

 

 

 

Væren

 

Greie dager: 4. 9. 14. 18. 22.

Forsiktige dager: 6. 10. 17. 20. 27.

                                               

Generelt:

Du har mye kraft og energi for å ordne ting som du vil nå. Kosmos bakker deg – så lenge du ikke tråkker på andre. Dine egne mål og ønsker kan tidvis komme i motsetning dine forpliktelser i ditt ytre liv. Balansekunst og ja takk begge deler passer fint. Mot slutten av perioden får du mer fokus på hjem og familie. Mange Værer har også bursdag nå, du får en herlig feiring!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du kan få en fin gave fra din kjære eller en beundrer når Venus din planet for kjærlighet går over på ditt område for materialisme første uken av april. Beatles sang «Can’t buy me love» men av og til kan du være litt uenig med den. Du er svært sosial, men ikke forhast deg under nymånen 16. april.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er veldig opptatt av yrke og ytre liv nå. Du kan føle det går litt treigt da Merkur din planet for arbeid er retrograd til middmåneds. Vent helst med å signere viktige papirer til etter 15. april. Inntjeningen din går svært bra, med Venus, og senere Solen på ditt hus for finanser fra 20. april.

 

Prioriter: Gratulerer med dagen!

 

 

Tyren

 

Greie dager: 6. 11. 16. 20. 24.

Forsiktige dager: 2. 9. 13. 19. 22. 29.

 

Generelt:

Du kan se frem til lykkelige dager! Det meste går din vei i april. Planetene er plassert slik at du lett kan gjennomføre dine planer. Du har initiativ og masse energi. Din ledende planet skjønne Venus befinner seg i ditt eget stjernetegn frem til 24. Din karisma stråler. En perfekt tid for å investere i dyre designerklær. Din stilsans er feilfri. Hjemme finner du også mer fred, og bedre samhold med familien.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken smiler også til deg nå. Din aura av glamour tiltrekker beundrende blikk. Single nyter svermeri og flørt på vårens sammenkomster. Har du fast partner kan du se frem til en fordypning av den lidenskapelige siden av forholdet. Etter 22. kan ting ta litt lenger tid, vær tålmodig.

 

 

Yrke, karriere og økonomi:

Din karriere og det du steller med til daglig går strykende for tiden. Din gjennomføringskraft får oppgavene unna. Solen på ditt stjernetegn 20. april gir ekstra energi. Hvis du kan unngå det, ikke ta noen viktige økonomiske avgjørelser før etter 15. Da går din finansplanet Merkur fremover igjen.

 

Prioriter: Nyt tiden nå!

 

 

Tvillingene

 

Greie dager: 9. 14. 18. 22. 27.

Forsiktige dager: 4. 11. 15. 21. 24.

 

Generelt:

Du kan se frem til en fin vårmåned. Du kommer inn i en periode hvor du får sjansen til å endre forholdene i livet ditt. Fjern det som ikke er bra, sats på det som gjør deg lykkelig. Du er uavhengig av andre. Helse og energi er også bra hele perioden. 25. april kommer Venus inn på ditt stjernetegn. Da er tiden for så skjemme deg selv bort. Større velvære og mer glede blir del av livet ditt.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Vakre Venus i ditt tegn blir ikke akkurat dårlig for flørt og svermeri. Du utstråler en magnetisk tiltrekningskraft. Din kjærlighetsplanet heldige Jupiter er inne i en langsommere periode. En fin periode for å tenke over dine forelskelser, og hva du setter pris på ved din kjære.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er fortsatt opptatt av karriere og ytre liv, men trykket avtar nå. Du får en pust i bakken. Din planet Merkur er også retrograd til 15. Nå vil kosmos at du skal fordype deg mer i din spirituelle side. Finn en balansegang mellom arbeid og meditasjon. Finansielt mangler du ikke noe.

 

Prioriter: Vårfest!

 

 

Krepsen

 

Greie dager: 2. 12. 16. 20. 25. 29.

Forsiktige dager: 7. 14. 17. 24. 27.

 

Generelt:

Det heseblesende tempoet fra mars fortsetter inn i april. Du er fortsatt mest opptatt med ditt ytre liv. Familien er ikke ditt fremste fokus nå. De er selvsagt fortsatt viktigst i livet ditt, men din innstilling er at din egen suksess tjener dine nærmeste best.  Helsen din forbedrer seg, og blir enda bedre etter 20. april. Du engasjerer deg nå mere med grupper du er del av.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er også veldig sosialt aktiv i april. På et mer personlig nivå, vokt deg for å havne i unødige diskusjoner med din kjære. Du kan starte en krangel helt plutselig. Single kan møte en spennende person i kollegialt sammenheng. Men er det forelskelse eller bekvemmelighetsforhold?

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du har grønt lys på det meste som skjer i karrieresammenheng. Sjefer støtter deg, kollegaer synes også du gjør en god jobb. Solen din finansplanet møter sjokkerende Uranus midt i måneden. Vær obs her og forvent en overraskelse. Siste uken i april kan du investere i nye og dyre elektronisk utstyr.

 

Prioriter: Fremgang!

 

 

Løven

 

Greie dager: 4. 14. 18. 22. 27.

Forsiktige dager: 2. 9. 16. 19. 26. 29.

 

Generelt:

Nå er du skikkelig heldig, dette blir en topp måned! Det meste du kan drømme om går din vei. Du reiser mye nå, uansett årsak. 20. april går strålende Solen inn på ditt område for sosial posisjon. Omverden ser opp til deg. Nå får du takk for alle gode gjerninger du har utført, på fellesskapets vegne. Du kler og ter deg også som den Rojale skikkelsen du er. Du har fortjent dette.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Også på kjærlighetsfeltet går det din vei. Single Løver får mange sjanser til lidenskapelige treff. En utenlandsreise kan også resultere i at du treffer en sjelevenn. De med fast partner opplever at dere to turtelduer kommer nærmere hverandre, både emosjonelt og fysisk. 17.-19. april blir drømmedager.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Vakre Venus din karriere planet, befinner seg stort sett hele måneden på nettopp ditt område for yrke og sosial posisjon. Du har uten tvil en høy stjerne nå med sjefer og de som har noe å si. Du har også nok penger på konto. Likevel, øker din inntjening etter 15. april.

 

Prioriter: Lykketid!

 

 

Jomfruen

 

Greie dager: 2. 6. 16. 20. 25. 29.

Forsiktige dager: 1. 4. 11. 18. 21. 28.

                                                           

Generelt:

Du er inne i en periode hvor du tar hensyn til de rundt deg. Dine mellommenneskelige ferdigheter bringer deg også suksess nå. Helse og energi er svært bra, men du har ikke noe imot å innta baksete i en periode. Du vinner også ved å foreta en ryddesjau i livet ditt. Kvitt deg med det overflødige i livet ditt, være det seg tankemønstre, eiendeler eller kroppsvekt.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kjærligheten er midtpunktet i livet ditt nå. Du er kanskje ikke så aktiv, eller pågående som i mars, men du når dypere lag. Enkelte av dere kanskje vurderer en forlovelse? Single kan oppleve at familien presenterer deg for noen som du egentlig synes var en veldig god matsj.

 

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er aktiv og deltar på mange felt innen karrieren. Dine sosiale ferdigheter bidrar også til din popularitet blant kollegaer. Gudenes budbringer Merkur er ikke bare din ledende planet men også din karriere planet. Hvis du føler du har stanget hodet i en vegg, endrer dette seg fra 15. april.

 

Prioriter: Haste langsomt!

 

 

 

Vekten

 

Greie dager: 4. 9. 18. 22. 27.

Forsiktige dager: 3. 7. 14. 20. 24. 30.

 

Generelt:

Deler av trenden fra mars fortsetter i april. Helsen er bedre, du har mer energi. Likevel ikke strekk strikken for langt hva du enn holder på med. Stell pent med kropp og sinn. Du er fortsatt svært aktiv utad. Være nøye med det du foretar deg. Din kommunikasjonsplanet, heldige Jupiter, er inne i en mer langsom periode for tiden. Du vinner mest på å tenke godt gjennom dine innerste ønsker.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Din kjærlighetsplanet Mars blir værende på ditt område for hjem og familie. Dette blir hvor du finner størst lykke nå. Likevel er du inne i en topp aktiv periode for nettopp flørt og romantikk. Din ledende planet Venus er på ditt område for dype sensuelle relasjoner. Din tiltrekningskraft er magnetisk.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Kosmos setter fokus på dine finanser nå. Din inntjening er absolutt bra men tar litt lenger tid. Din finansplanet Pluto er inne i en langsommere periode. Vær nøye og vurder nøye hva du satser på. Karrieren pleier du best gjennom din sjarmerende tilstedeværelse ved de fleste jobb-relaterte og sosiale tilstelninger.

 

Prioriter: Ikke overdriv!

 

 

Skorpionen

 

Greie dager: 2. 6. 12. 20. 25. 29.

Forsiktige dager: 5. 9. 16. 22. 26.

 

Generelt:

En fin vårmåned venter deg. Helse og energi er fortsatt bra, så lenge du ikke tar deg vann over hode. Din ledende planet atomiske Pluto, går inn i en retrograd periode fra 22. april. Ikke stå for hardt på egne meninger. Du nærmer deg også årets høydepunkt for sosiale tilstelninger. Du mingler også med høytstående og kanskje berømte personligheter. Grip sjansen. Du vet når det skjer.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Her vil du kose deg skikkelig. Svermeri og flørt er der hvis du vil ha de. Likevel er du vanligvis opptatt av de langt dypere lag. Venus din planet for kjærlighet, befinner seg også på ditt område for ekteskap og partnere hele måneden. Både single og de med fast partner nyter lidenskapelige dager midd-måneds.

 

 

Yrke, karriere og økonomi:

April blir en svært god måned for alle som ønsker seg ny jobb. Søk, og du skal finne. Drømmejobben kan godt være i ditt eget nærmiljø. Pengemessig bør du ikke satse på overforbruk. Du må kanskje også legge inn litt overtid for å fylle opp dine konti. Dette er forbigående, vær tålmodig.

 

Prioriter: Mysterier!

 

 

Skytten

 

Greie dager: 4. 9. 14. 22. 27.

Forsiktige dager: 1. 8. 11. 18. 25. 29.

 

Generelt:

Den innadvendte stemningen fra mars har snudd. Du er langt mer utadrettet i april, og nyter vårsolens herlige stråler. Du er også inne i en periode hvor du vipper frem og tilbake mellom egne ønsker og ta hensyn til andre. Den balansegangen finner du. Du er også i toppform denne måneden. Du lader også best batteriene ute i Guds frie natur helst sammen med en fir-beint pelskling.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En herlig måned for lettbeint flørt og svermeri! Du kobler romantikk og underholdning som bare du kan. Din planet for kjærlighet Merkur påvirker at ting tar litt mer tid. Men det er til din fordel. Ultimo april går Venus inn på ditt område for ekteskap. Enkelte Skytter kan innlede et forhold på jobben.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er svært innstilt på å jobbe og legger kreftene til. Vil du skifte jobb har du absolutt muligheter. Søker du jobb har du også gode sjanser. Finans og inntjening går godt for tiden. Du har masse energi på ditt område for økonomi og indre ressurser. Også denne måneden finner du frem til gøyale innslag på arbeidsplassen.

 

Prioriter: Full fart fremover!

 

 

Steinbukken

 

Greie dager: 2. 7. 12. 16. 25. 29.

Forsiktige dager: 3. 10. 14. 20. 27. 30.

 

Generelt:

Fokuset på familie og hjem fortsetter også i april. Kosmos vil fortsatt at du har oppmerksomhet her. Har du barn eller barnebarn, står de i høysete hos deg. Samtidig er du aktiv utad. Helse og energi forbedrer seg som måneden stiger frem. Ildkulen Mars i ditt eget stjernetegn gir deg et ekstra energipiff hele måneden. Du pleier ikke å være hissig, men nå kan akkurat det skje.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Også du nyter våren som alle andre menneskebarn. Du er kanskje ikke så fokusert på flørt og romantikk. Hvorfor ikke gi en liten overraskelsesgave til din kjære? Single har størst sjanse for å treffe en hjertevenn andre halvdel av måneden. Fullmånen 30. er en fin tid for nettopp det.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Trenden med fokus på hjem og familie påvirker også karriere og arbeid. Enkelte balanserer begge imens andre jobber hjemmefra. Inntjening er god denne måneden. Positive energier mellom Solen og din finansplanet Uranus øker beholdningen på dine konti. Du nyter også økonomisk støtte fra familien.

 

Prioriter: Indre forvandling!

 

 

Vannmannen

 

Bra dager: 4. 14. 18. 27.

Forsiktige dager: 2. 5. 9. 16. 23. 29.

 

Generelt:

Mye av trenden fra forrige måned fortsetter. Det indre arbeid du er engasjert i nå vil bære frukter i fremtiden, både på personlig og ytre plan. Likevel er du svært kommunikativ med omverden. Intellektet går på høygir. Du bruker data og online samfunn for alt det er verdt. Helsen din er god men ikke stress ut hjernen din. Gamle minner kan dukke opp i bevisstheten.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Din kjærlighetsplanet Solen befinner seg på ditt område for hjem og familie. Her finner du alt du trenger. Vannmenn med partner kan se frem til lidenskapelige stunder i eller nær heimen. 24. april kommer vakre Venus til ditt område for flørt og lek. Single finner mange sjanser til svermeri ved de fleste sosiale tilstelninger.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Det meste skjer bak kulissene nå. Det er lite du selv kan gjøre for å påvirke noe. Vent, planlegg, og det ordner seg. Din planet for karriere, kompromissløse Pluto, er inne i en retrograd, eller bakover gående periode. Dette gjør at ting går litt tregere, men økonomien er bra. Slik forsetter den.

 

Prioriter: Ventetid!

 

 

Fiskene

 

Bra dager: 2. 6. 11. 16. 20. 29.

Forsiktige dager: 4. 8. 15. 18. 25.

 

Generelt:

Du kommer nå inn i en periode hvor du blir mer opptatt av hjem, familie, og din egen indre verden. Ditt ytre liv kan seile i sin egen sjø en stund. Noen Fisker sier «ja takk begge deler» og prøver å holde det gående. Helsen din er bra men ikke slit deg selv ut. Skjer det, har du mest nytte av type spirituell healing. Husk å rense auraen din, spesielt når du kommer hjem.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Din kjærlighetsplanet raske Merkur befinner seg på ditt pengeområde hele april. Merkur er også retrograd frem til 15. april så du kan synes flørt og svermeri går tregt. Party-Fisker er ute og fester på byen uansett. De med fast partner nyter omsorgsfull støtte. Kanskje får du også en kostbar presang.

 

 

Yrke, karriere og økonomi:

Søker du jobb eller vil du ha ny jobb har du gode muligheter hele måneden. Er du opptatt av karriere skjer det positive ting i kulissene. Stol på Universet. Solen på ditt område for finans og indre ressurser mesteparten av april er bra for dine bankkonti. Dine sosiale kontakter bidrar også til å øke dine verdier.

 

Prioriter: Skjult kraft!