Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

Desember 2018

 

Væren

 

Greie dager: 6. 11. 16. 20. 24.

Forsiktige dager: 1. 8. 22. 28.

                                               

Generelt:

Til tross for all travelheten blir det spirituelle viktig. Mars din ledende planet oppholder seg på ditt hus for karma og tidligere liv hele måneden. Du drømmer intenst. Mulig du treffer en guru-figur du fester lit til. Energi og helse er bra og blir enda bedre hvis du bruker tid på øvelser som meditasjon, yoga og reiki. Utlandet står i fokus, enten du reiser selv eller planlegger en fremtidig reise.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken blir intens denne måneden. Din planet for kjærlighet vakre Venus sin posisjon på stjernehimmelen øker lidenskapen. Du og din kjære har det bra sammen. Single som søker partner finner dette på spirituelle sammenkomster. Nå er det også mange julebord og du storkoser deg.

 

Yrke, karriere og økonomi:

En knall periode for yrkesliv! Det er allerede intenst fokus her som blir enda sterkere når Solen går inn på ditt område for karriere 21. desember. Familien støtter dine mål og ambisjoner.  Finanser er bra og vi ser ikke bort ifra at en klekkelig julebonus kommer din vei. Legg litt i sparekontoen også!

 

Prioriter: Høydepunkt!

 

 

Tyren

 

Greie dager: 8.13. 22. 26.

Forsiktige dager: 3. 11. 24. 31.

 

Generelt:

En aktiv måned. De kosmiske energiene er på fremad marsj, og bringe positive endringer i livet ditt. Du samarbeider bra med andre. Din popularitet øker. Det gjør også din empati. Du prioriterer andres behov. Fra midd-måneds kan du vinne ved å foreta en opprydningsaksjon og kvitte deg med det som er overflødig i livet ditt. En utenlandsreise kan skje fra tredje uken. Jul med palmetre sus?

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Din ledende planet kjærlighetsgudinnen Venus oppholder seg på ditt område for ekteskap hele måneden. Du er svært sosial. Du er populær. Du koser deg på de mange julebord. Atomiske Pluto din kjærlighetsplanet er på ditt område for det store utland. Faller du for en attraktiv utlending?

 

 

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere roer ned nå etter en svært hektisk periode. Det passer fint med høytidene i desember. Dine venner og grupper du tilhører blir viktig for deg. Finanser går fremover fra middmåneds. Også en bra tid for å betale ned gjeld eller spare en slant. Likevel har du mer enn nok til flotte julegaver.

 

Prioriter: Nytelse!

 

 

Tvillingene

 

Greie dager: 1. 11. 24. 28.

Forsiktige dager: 6. 13. 26.

 

Generelt:

Det hektiske tempoet fortsetter. Pass på fra medio desember at du ikke sliter deg helt ut. Egen helse og velvære er minst like viktig som å gjøre alle andre tilfreds. Bortsett fra dette, smiler kosmos til deg. Du er populær og lykkes med planene dine, spesielt i tiden etter 6. Venner og høytstående personer i din krets hjelper deg frem. Det skjer også mye selskapelighet i familiesammenheng.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er inne i årets høydepunkt for kjærlighet og romantikk. De fleste Tvillinger kan være ganske flørtete og du storkoser deg på fest og julebord. De med fast partner nyter vinterkveldene. Single er omsvermet av mange som vil være sammen med deg. Husk å takke Universet for alt du får nå.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere og jobb er svært travel. Ildkulen Mars gir deg et skikkelig energi-kikk hele måneden. Din karriere planet Neptun bringer deg også mer klarhet. Sjefer smiler til deg og lønnspålegg tilkommer deg. Fullmånen 22. på ditt område for finans og ressurser gir dine konti skikkelig påfyll.

 

Prioriter: Livet er nå!

 

 

Krepsen

 

Greie dager: 4. 13. 18. 26. 31.

Forsiktige dager: 1. 8. 16. 22. 29.

 

Generelt:

Du har et høyt tempo hele desember. Ikke bare ditt ytre liv og ambisjoner men fra første uken er du også på byen eller fest med dine nærmeste. Dine sosiale ferdigheter blir viktige. At du er populær hjelper deg fremover. Helse og energi er bra, men etter 21. bør du roe ned. Godt mulig du reiser til utlandet denne måneden. Dette kan også være forbudet med studier eller videreutdanning. Kos deg!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Langtidstrenden med Saturn din planet for kjærlighet på ditt område for ekteskap fortsetter. De med fast partner må legge ned ekstra innsats for å oppnå emosjonell nærhet. Single kan oppleve at familien presenterer et passende kjæresteemne. Hele desember er god for flørt og svermeri.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Selv om Julen nærmer seg, er du hardtarbeidende. Karriere er fortsatt viktig, og du er ikke en til å sluntre unna. Dette betaler seg også, og du tjener godt etter innsatsen du gjør. Med din finansplanet Solen på ditt område for daglig arbeid de tre første ukene, får du råd til flotte julegaver.

 

Prioriter: Balansegang!

 

 

Løven

 

Greie dager: 1. 6. 16.20. 24. 28.

Forsiktige dager: 3. 11. 18. 31.

 

Generelt:

En super måned for alle Fest-Løver. Solen din ledende stjerne sammen med optimistiske Jupiter oppholder seg på ditt område for lek, kreativitet, underholdning og flørt. Wow! Dette er måneden du får til det meste. Samtidig som du briljerer på julebord kveldstid, får du også unna en rekke ellers kjedelige oppgaver om dagen. Helse og energi er svært bra, og andre tiltrekkes av din varme og vitalitet.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Flørt, svermeri og ha det gøy står i sentrum denne høytidsmåneden. Og det passer deg jo aldeles utmerket. Vi ser heller ikke bort ifra at du og din kjære tar en utenlandsreise nå. Du er svært sosial og single Løver og Løvinner jakter på erobringer alle de vante stedene. Du kan både få, og gi, en dyr gave.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er også innom jobben til tross for alle festlighetene som skjer. Og da er du svært effektiv. Dette legger sjefen merke til og det gir utslag på inntjeningen. Familien støtter deg, og du kan også jobbe hjemmefra. Merkur din finansplanet sender positive energier fra middmåneds. En gevinst kan også bli din.

 

Prioriter: Konge og Dronning!

 

 

Jomfruen

 

Greie dager: 3. 8. 18. 22. 31.

Forsiktige dager: 6. 13. 20

 

Generelt:

Du har et sterkt indre fokus denne måneden. Gledebringeren Jupiter som også er din hjem- og familie planet, er her. Det er også strålende Solen og Merkur din ledende planet. Til tross for at mange av dere deltar på fest og julebord nå, er nå også en god tid for å utvikle dine dypeste indre gemakker. Helse og energi er bra men sørg for nok ro og hvile. Din optimisme stiger fra andre uken.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikk og svermeri går bra hvis du husker på å ta hensyn. Ikke stå blindt på ditt. De med fast partner nyter kjærligheten hjemme. Single koser seg på alle de vante underholdningsstedene og på julebord. Din holdning til kjærlighet er svært idealistisk. Husk at både du og alle andre, er kun feilbare menneskeskapninger.

Yrke, karriere og økonomi:

Din karriere planet Merkur går raskt fremover fra 7. Likevel er dette nå en periode hvor yrkesliv har mindre fokus. Du er mer opptatt av hjem, familie og nå også den lettere siden av livet. Venus din finansplanet gir fine energier til dine bankkonti. Salg, markedsføring og online aktiviteter øker din inntjening.

 

Prioriter: Indre lys!

 

 

Vekten

 

Greie dager: 1. 6. 11. 20. 24.

Forsiktige dager: 8. 16. 22. 29.

 

Generelt:

Denne måneden briljerer du intellektuelt. Jupiter din kommunikasjonsplanet, vitale Solen frem til 22. og kvikke Merkur fra 13. er alle på ditt område for læring, kommunikasjon, markedsføring og salg. Pass bare på at ikke de smarte hjernecellene slår krøll på seg! Helse og energi er bra men etter 21. bør du roe ned. Din ledende planet Venus setter fokus på hva som er verdifullt i livet ditt og hvorfor.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Nå er tiden for å kose deg med dine nærmeste og vennegjengen. Du er svært sosial nå som det er høytid for julebord og andre festligheter. De med fast partner nyter hjemme hygge. Single Vekter morer seg med flørt og svermeri på byen. Dagene rundt 21. kan bli topp for romantisk treff.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Energiske Mars oppholder seg på ditt område for daglig arbeid (og helse) hele måneden. Bra for en siste innspurt før juleferien. Pass likevel på at ikke en unødvendig konflikt oppstår. Finanser er bra og vi ser ikke bort fra at du får en flott og velfortjent bonus! Kjøp de siste julegavene!

 

Prioriter: Velfortjent!

 

 

 

Skorpionen

 

Greie dager: 6. 13. 20. 22. 30.

Forsiktige dager: 11. 18. 24. 31.

 

Generelt:

En tid hvor livets lyse side smiler til deg. De kosmiske energiene går din vei. Helse og energi er bra og på oppadstigende kurve. Det er lite om stresser deg nå. Du har en høy stjerne hos dine nærmeste, og kretsen rundt deg. Også en tid å fokusere på familie, hjem og pleie dine egne uutgrunnelige indre kamre. Egen-pleie av kropp og sjel gir deg inspirasjon til nye fremstøt på nyåret som kommer.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Din kjærlighetsplanet Venus oppholder seg i ditt eget stjernetegn hele måneden. Romantikk og dyp lidenskap oppsøker deg. Du behøver ikke gjøre noe, den kommer til deg. Energiske Mars sin plassering på ditt område for flørt, svermeri og lek i desember tilfører en kraftfull dimensjon.

 

Yrke, karriere og økonomi

Jupiter din finansplanet oppholder seg på ditt område for økonomi og ressurser mesteparten av året. Solen din karriere planet er her frem til 21. Du er inne i et høydepunkt for penger. Du kan kjøpe de flotteste julegavene. Gode muligheter kan komme både innen nåværende arbeid eller for en ny jobb.

 

Prioriter: Mørketid!

 

 

Skytten

 

Greie dager: 1. 11. 16. 24. 29.

Forsiktige dager: 13. 20. 26.

 

Generelt:

En topp måned for å få drømmene dine oppfylt! Mange av dere har bursdag nå også, så julenissen kommer nok tidlig innom deg. Du stråler av selvtillit, helse og energi er kjempebra. De kosmiske kreftene er nå slik at du kan selv bestemme hvordan du vil ha det. Husk å bruke denne gaven med omhu. Du storkoser deg på fest og julebord. Men overdriver du, vil det synes på din slanke linje.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Din planet for kjærlighet Merkur, kommer inn i ditt stjernetegn 13. Har du fast partner, gjør hun eller ham alt for deg. Pass likevel på hva du sier. Ego-sentrerte Mars på ditt område for hjem og familie kan bringe unødvendig konflikt. Single tar villig for seg av lettbeint flørt og svermeri.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Snakkesalige Merkur er også din karriere planet. 13. går Merkur inn på ditt stjernetegn og bringer spennende muligheter din vei. Din penge planet Saturn oppholder seg på ditt hus for finans og ressurser lang tid fremover, og når også Solen går inn her 22. kommer du inn i en topp økonomisk periode.

 

Prioriter: Gratulerer med dagen!

 

 

Steinbukken

 

Greie dager: 4. 8. 13. 18. 26. 31.

Forsiktige dager: 1. 16. 22. 29.

 

Generelt:  

Den spirituelle trenden fortsetter i desember. Det kan være på sin plass også for de som er opptatt av mysteriet bak julehøytiden. De kosmiske energien gir deg mye frihet nå til å organisere livet ditt slik du vil ha det. Nå kan du endre tingene til din fordel. Ikke overkjøre andre mennesker, men du har rett til å ha det bra. Helse og energi er god. Din ledende planet Saturn i ditt eget stjernetegn gir styrke.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kommunikasjon blir viktig overfor din kjære og din familie. En stabil periode hvor du koser deg både ute og hjemme. Dine sosiale forbindelser er viktige, og bringer deg fordeler. Du er med der det skjer, enten du har fast partner eller søker kjæreste. Dagene rundt 24. blir spesielt fine.

 

 

 

Yrke, karriere og økonomi:

Venus din karriere planet er på ditt område for grupper og venner hele måneden. Du får sjanser gjennom dine forbindelser. Merkur din planet for arbeid øker farten fra 7. Du får mer klarhet i din planlegging. Finansene dine går bra men utsett helst viktige beslutninger til medio januar.

 

Prioriter: Indre verdier!

 

 

Vannmannen  

 

Bra dager: 1. 6. 16. 20. 29.

Forsiktige dager: 4. 18. 24. 31.

 

Generelt:  

Du er i ditt element denne måneden. Dine sosiale grupperinger og venner står i fokus. Du er svært aktiv online og med dine ytre aktiviteter. Tempoet går ned, hvilket er bra for helsen din. Energi er på topp. Det spirituelle er også viktig i ditt liv og din idealisme øker. Pass på hva du spiser i disse julebordstidene. Ikke overdrive, ellers kan du få regningen i kroppen litt lenger frem i tid.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Perfeksjon for deg er likevekt mellom kjærlighet og vennskap. Dette er en slik tid nå hvor Solen din kjærlighetsplanet på ditt område for venner frem til 21. Venner kan også prøve å spleise deg. Etter dette kan du møte din tvillingsjel på spirituelle treff eller veldedige arrangementer. Du vet når det skjer.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Familien er viktig nå, og du prioriterer dette. Familien støtter også karrieremålene dine. Du er aktiv innen jobben din men tempoet er skrudd betydelig ned. Likevel går inntjeningen fint. Energiske Mars oppholder seg på ditt område for finans og ressurser. Du har råd til alle julegavene.

 

Prioriter: Samarbeid!

 

 

Fiskene.

 

Bra dager: 3. 8. 18. 22. 31.

Forsiktige dager: 6. 20. 26.

 

Generelt:

Trenden fra november fortsetter. Du lever og ånder for dine ambisjoner og ytre liv. Du er så travel at den største faren er at du overdriver. Energiske Mars i ditt eget stjernetegn gir deg superkrefter. Helse er bra men ta deg likevel tid til ro og hvile. Det er gode sjanser for at du reiser nå, enten privat eller jobbreise. Det beste blir om du kan legge inn et kurs eller event med spirituelt tilsnitt.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En flott tid for både Party-Fisker så vel som de Fisker som søker den mer seriøse siden av romantikken. Du prioriterer kjærligheten. Du er svært sosial og kan treffe kjente og andre berømte personer. 20.-22. kan det oppstå herlig romantikk. Mulig du faller for en sjarmerende utlending.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Din karriere planet Jupiter blir værende på ditt område for karriere og sosial posisjon nesten et år fremover. Spennende nye muligheter kommer din vei. Mars din finansplanet i ditt eget stjernetegn hele desember både bringer penger til deg så vel som initiativ til nye gode økonomiske prosjekter.

 

Prioriter: Gi gass!