Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

 

Horoskop desember 2020

 

Væren

                                               

Generelt:

Nå er du travel til tusen, og opptatt av å lykkes med ditt ytre liv og ambisjoner. Samtidig filosoferer du over tilværelsens mysterier og året som har vært. Helse og energi er bra. Årets siste solareklipse skjer den 14. Unngå helst å reise den dagen hvis du kan. Barna dine, hvis du har, må endre sine skoleplaner. Din religiøse overbevisning blir også satt under lupen. Likevel kan du feire en riktig God Jul!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Første halvdel av perioden er romantikken het. Har du fast partner, utforsker dere den dypeste lidenskapen. Etter den 16. blir det viktig med etisk og intellektuell samhørighet. Uansett om du har partner eller er singel, er Værer flest med på julebord og festlige selskapeligheter. Godt Nytt År 2021!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv er viktig nå. Heldige Jupiter reiser sammen med Saturn, din karriereplanet, stort sett hele perioden. Det store som skjer er at den 17. går Saturn over på ditt område for venner og grupper.   En reise i jobbsammenheng kan også skje. Økonomi går bra og du har nok til fine julegaver.

 

Prioriter: Godt gjennomført!

 

 

Tyren

 

Generelt:

Tempo skyter fart, du henter frem Tyr kreftene. En dynamisk periode med bra helse. Den 20. går heldige Jupiter, din planet for transformasjon, inn på ditt område for karriere. Gled deg til neste år! Innen da kommer årets siste solformørkelse den 14. En av foreldrene dine kan oppleve dramatikk, og du må bidra med ekstra støtte. Det samme kan også skje i vennekretsen din. Uansett kan du feire. God Jul!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Desember er årets topp tid for julebord og selskapeligheter, og du takker ikke nei! Romantikk og svermeri står også i sentrum de to første ukene. Fra midd-måneds kommer den dypere lidenskapen i fokus. Solformørkelsen den 14. kan påvirke økonomien til din kjære. Kjøp en ekstra fin julegave til ham eller henne.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Det sosiale er viktig nå i forhold til yrkesliv. Du er med på hyggelige samlinger med kollegaer. Den 17. går alvorlige Saturn inn på ditt område for karriere, etterfulgt av lykkebringeren Jupiter den 20. Neste år bringer suksess. Finanser går uansett bra slik at du og dine kan feire Godt Nytt År 2021!

 

Prioriter: Omsorg!

 

 

Tvillingene

 

Generelt:                   

Spennende endringer står i stjernene!  Du blir enda mer utadvendt og fokusert på ytre mål og ambisjoner. Samtidig er du inne i årets topp tid for mellommenneskelige forhold de tre første ukene. Sa noen julebord og julefest?! Helse og energi er bra. Årets siste solformørkelse den 14. bringer med seg endringer i skole- og studieplaner for barna dine. Kjøretøy blir også påvirket, så kjør pent!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Frem til den 21. er du inne i årets beste tid for kjærlighet og det sosiale. Solformørkelsen den 14. på ditt område for ekteskap setter ditt forhold på prøve. Behold roen, så ordner det seg. Den 20. går Jupiter, din kjærlighetsplanet, over til ditt område for utland og filosofi. Gled deg! Godt Nytt År 2021!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Både Neptun, din karriereplanet, og Pluto, din planet for daglig arbeid, går fremover igjen. Der du får tid til jobb innimellom julebordene går det bra. Når det gjelder finanser er du stort sett fornøyd. Den 12. er en bra pengedag, bonusen og finansene øker de to siste ukene. Med dette, Riktig God Jul!

 

Prioriter: Ny giv!

 

 

Krepsen

 

Generelt:

Du er fokusert på helse og sosiale forhold. Helse er generelt bra og solformørkelsen den 14., på ditt område for helse, bringer med seg endringer tiden fremover. Sensitiv som du er, ta det gjerne med ro den dagen hvis du kan. Tempo er markant mer travelt nå, og du prøver å ta igjen hva du oppfatter som tapt tid. I høytidene koser du deg med familien, og dere feirer Riktig God Jul og Godt Nytt År 2021!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Desember er den store julebordsesongen, og både single og de med partner er med på festlighetene. Romantikken går bra, og det store som skjer er at Saturn, din kjærlighetsplanet, den 17. går over til ditt område for transformasjon. Tiden fremover eksperimenterer du mer og lidenskap blir viktigere.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Solformørkelsen den 14. skjer på ditt område for daglig arbeid (og helse). Forvent endringer litt lenger frem i tid. Disse blir til din fordel og du vil eksperimentere mer med arbeidsoppgaver. Dine finanser blir også påvirket da Solen er din pengeplanet. Likevel kan du kjøpe fine julegaver.

 

Prioriter: Endringstid!

 

 

 

Løven

 

Generelt:

 

En lykkelig og positiv periode. De tre første ukene står i selskapelighetenes tegn. Julebordsesongen passer bra for alle Fest-Løver! Likevel bør du ta det med ro den 14. under solformørkelsen, Solen er din ledende planet. Eklipsen skjer på ditt område for barn, lek og moro. Dine barn bør også holde seg unna stressende aktiviteter. Selv endrer du stil og image utad i tiden fremover. Riktig God Jul!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Flørt og romantikk står i sentrum i desember med alle julefestlighetene. Både single og bundne koser seg stort. Den 17. går karmamesteren Saturn over til ditt område for ekteskap og partnere. Lykkeplaneten Jupiter følger etter den 20. Neste år kommer dine forhold til å bli langt viktigere.

 

Yrke, karriere og økonomi:

De to første ukene styrker du yrkesliv ved å bygge indre velvære. Samarbeid med kollegaer funker godt. Den 17. går Saturn, din planet for daglig arbeid, over til ditt område for mellommenneskelige forhold. Effekten merker du lenger frem i tid. Økonomien går bra og du kan feire Godt Nytt År 2021!

 

Prioriter: Julefest!

 

 

Jomfruen

 

Generelt:

Fokus for deg i den store julemåneden er familie og hjem. Mye aktivitet foregår hjemme, du kan også jobbe hjemmefra i en periode. I tillegg skjer solformørkelsen den 14. på ditt område for familie og hjem. Noe dramatikk kan skje blant familien, eller du kan plutselig oppdage at noe må repareres eller skiftes ut. Etter den 21. blir du mer innstilt på moro, og feirer Riktig God Jul og Godt Nytt År 2021!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikk endrer seg noe etter den 17. når Saturn, din planet for lek, moro og barn, går inn på ditt område for daglig arbeid. Neste år kan arbeidsplassen bli arena for flørt og svermeri. I desember er kjærligheten harmonisk, og du morer deg på de mange julebord, enten som singel eller med partner.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Jupiter, din planet for hjem og familie, går også over til ditt område for daglig arbeid (og helse) den 20. Dette er en positiv trend som bringer hell og lykke med seg. Familien vil spille en større rolle i din fremtidige suksess. Finanser går bra, og med stor sannsynlighet kommer en fin julebonus din vei.

 

Prioriter: Slekt og familie!

 

 

Vekten

 

Generelt:

En fin julemåned hvor du har fokus på indre velvære, kommunikasjon og høytid. Frem til den 21. er du aktiv blant venner og dine profesjonelle grupper. Den positive helsetrenden vedvarer, men ta deg tid til nok hvile. Fokuser på det vesentligste. Solformørkelsen den 14. vil påvirke alle kjøretøy, kjør pent og hold deg til trafikkregler. Dine søsken kan oppleve dramatikk. Du må kanskje reparere eller erstatte elektronikk.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Som svermerisk Vekt er du selvsagt med på julebordmoro, enten du er singel eller har en kjær partner. Kjærligheten er mer harmonisk og lykkelig. Etter den 21. får du større fokus på hjem og familie. Du kan også invitere til høytidsfeiring hjemme hos deg. Med dette, Riktig God Jul og Godt Nytt År 2021!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Den indre fokus innen yrkesliv fortsetter. Trenden er likevel raskere med alt som skal gjøres ferdig innen årsslutt. Ditt intellekt jobber på høygir. Din hersker Venus er på ditt område for økonomi de tx første ukene. En klekkelig julebonus kan bli din slik at du kan kjøpe de fineste julegavene.

 

Prioriter: Hjemme og ute!

 

 

Skorpionen

 

Generelt:

En travel periode hvor du sjonglerer daglige plikter med den aktive julebordsesongen. Helse og energi er bra. Du har også et dypt indre blikk, hvor du konsentrerer deg om din verden, kontra verdslige ambisjoner. Solformørkelsen den 14. kan skape dramatikk for både dine foreldre og dine barn, hvis du har. Barna endrer stil og væremåte fremover. Med høytiden blir det God Jul og Godt Nytt År 2021!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken går fortsatt bra. Du kan være selektiv med julebordene du deltar på, men der du er med, blir du husket. Fra midd-måneds kan single bli mer materialistiske. Rikdom og dyre gaver er tiltrekkende. De med partner merker at han eller hun støtter opp om deg på behagelige måter.

 

Yrke, karriere og økonomi

Solen er din karriereplanet, så solformørkelsen den 14. bringer med seg endringer innen yrkesliv lenger frem i tid. Dramatikk kan også skje rundt sjefen eller sektoren du jobber i. Økonomien går fint. Jupiter, din pengeplanet, går den 20. over til ditt område for hjem og familie. Dette blir bra!

 

Prioriter: Kong Krøsus!

 

 

Skytten

 

Generelt:

Det meste går din vei fremover i desember. Skytter flest feirer også bursdag samtidig med alle julebordene. Helse og energi er bra. Solformørkelsen den 14. skjer i ditt stjernetegn, hold deg gjerne i ro den dagen. Unngå helst også reiser hvis du kan. Tiden fremover endrer du stil, og omdefinerer deg selv. Den 20. går din hersker Jupiter over til ditt område for læring og intellekt. Kjempekult!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er lykkelig. Du stråler av livsglede og tiltrekker deg beundrende blikk. Single har mange sjanser på julefester til å treffe en kjæreste. De med partner nyter både lidenskapen. De tre første ukene fotfølger kjærligheten deg. Med det blir det Riktig God Jul og Godt Nytt År 2021!

og????

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv går riktig bra nå. Supre nye sjanser kommer til deg, med først Merkur, din karriereplanet, og så Venus, din pengeplanet, inne på Skyttens tegn. Mulig at solformørkelsen den 14. førte til at noen baksnakket deg, men det var det ingen som festet lit til. Tusen takk til sjefen for den flotte julebonusen!

 

Prioriter: Oppgangstid!

 

 

Steinbukken

 

Generelt:  

Du har et spirituelt fokus i desember, noe som også passer godt med julehøytiden. Solformørkelsen den 14., på ditt spirituelle område, skaper dramatikk innen de religiøse og veldedige organisasjoner du støtter. Senere den 17. går din hersker Saturn inn på ditt område for ressurser. Den gode effekten merker du neste år. Når støvet har lagt seg kan du og familien feire Riktig God Jul og Godt Nytt År 2021!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Helse og energi er bra, og du er med der det skjer på julefestligheter, enten du er singel eller sammen med kjær partner. Den første uken kan bli riktig så lidenskapelig. Andre halvdel av desember er bra for flørt og svermeri. Heller ikke usannsynlig at du finner en dyr gave under juletreet i år.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Energier fra Venus, din karriereplanet, viser at å delta blant dine profesjonelle grupper hjelper yrkesliv de to første ukene. Senere bør du støtte opp om veldedige organisasjoner. Det passer også godt med julebudskapet. Lykkeplaneten Jupiter går inn på ditt område for økonomi den 20. Heldige deg neste år.

.

 

Prioriter: Åpenbaring!

 

 

Vannmannen  

 

Generelt:  

En lykkelig og fremgangsrik julemåned. Helse og energi er bra. De tre første ukene er du inne i årets topp tid for venner, nettverksbygging og profesjonelle grupper. Solformørkelsen den 14. skjer også her, og mulig at du vinker farvel til enkelte falske venner. Fortvil ei heldige Jupiter, din planet for nettopp venner og grupper går inn i Vannmannens stjernetegn den 20. Gled deg til neste år!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Solformørkelsen vil påvirke ditt forhold da Solen er din kjærlighetsplanet. Likevel vil denne formørkelsen ikke skape mer enn litt dramatikk og spenning. Resultatet kan bli at en venn kan bli noe langt mer. Når høytiden inntreffer, kan du feire Riktig God Jul og Godt Nytt År 2021!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv går bra. Pluto, din karriereplanet, virker bestemt bak kulissene i det skjulte. Din spirituelle planet Saturn går den 17. også inn i ditt eget stjernetegn. De neste par årene blir du tatt på alvor av kollegaer og de rundt deg. Økonomien går bra og du har mer enn nok penger til fine julegaver.

 

Prioriter: Bestevenner!

 

 

Fiskene

 

Generelt:

Du er så travel at det kan gå trill rundt i desember. Stell pent med helsa, den blir bedre etter den 21. Du er inne i årets topp tid for karriere, og her skjer også solformørkelsen den 14. Den påvirker deg ganske sterkt, så ta det helst med ro da og dagene rundt. Meditasjon hjelper deg. Sjefen, foreldre eller andre seniorer i livet ditt, kan oppleve dramatikk. Selv endrer du stil og image utad i tiden fremover.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Julebordsesongen er også en topp tid for alle Party-Fisker! Flørt og romantikk er superfin, Merkur, din kjærlighetsplanet, befinner seg høyt oppe i ditt horoskopkart hvor han virker sterkt. Familien er også sentral i høytiden. Du inviterer gjerne hjem hvor du og dine kan feire Riktig God Jul og Godt Nytt År 2021!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere går svært bra, og solformørkelsen åpner dører og bringer nye sjanser innen yrkesliv. Jupiter, din karriereplanet, går også inn på ditt område for spiritualitet den 20. Din tilknytning til veldedige organisasjoner blir fordypet. Gode energier fra Mars, din pengeplanet, kan resultere i en flott julebonus!

 

Prioriter: Takknemlig!