Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

 

Horoskop oktober 2020

Væren

                                               

Generelt:

Du kommer nå inn i en periode hvor tempo generelt tar seg opp. Den kosmiske sakte marsjen avtar. Du løfter blikket og blir mer lysten på dine verdslige ambisjoner. Familie og hjem tar mer baksete. Sosiale samlinger styrker også nettverket ditt frem til 21. oktober. Samtidig bør du gjerne stelle pent med helsa, du kan mangle energi. En god treningsøkt og nok ro og hvile når du trenger det er bra medisin.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er inne i årets topp tid for romantikk og sosiale forhold de tre første ukene. Flørt og svermeri står på menyen. Sist i oktober blir lidenskapen dypere, hetere og mer utforskende. Det du bør være obs på er, ikke vær for kritisk. Nyt, kos deg, men unngå analyser og diskusjoner med din kjære.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv tar seg opp igjen. Saturn, din karriereplanet, går fremover igjen etter lang tids sakte gange. Merkur, din planet for daglig arbeid, innleder årets siste bakovergående fra 14. oktober. Vær ekstra nøye med alle små detaljer, så går det bra. Finanser er bra, og du tjener likevel godt fra jobben.

 

Prioriter: Temposkifte!

 

 

Tyren

 

Generelt:

En måned for å nyte livet og sette pris på komfortsonen på flere plan. Dine forbindelser til utland kommer inn i en positiv fase. Studerer du på høyere nivå, vil du merke en fremgang. I oktober er du med på flere sosiale arrangement både jobbmessig og privat. Helse og energi er bra og kos og hjemmehygge med familien bidrar til generelt velvære. Moro med barn står også på menyen.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Oktober gir mye svermeri for Tyrer flest. Du er også i romantisk humør og sjarmerer de rundt deg. De med partner opplever mer harmoni. Single har gode sjanser for å finne en partner. Hete energier mellom Venus, din hersker, og Pluto, din kjærlighetsplanet, 21.-22., gir flotte dager for lidenskap.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Den sosiale trenden påvirker også jobben positivt. I tillegg får du støtte og hjelp fra familien. Yrkesliv som sådan kommer inn i en tregere fase. Bra for å planlegge fremtidige karrieresprang. Finanser går inn i en sakte periode fra den 14., så skal du kjøpe noe dyrt, prøv å gjøre det før da.

 

 

 

Prioriter: Svermeri!

 

 

Tvillingene

 

Generelt:

En fin høstmåned hvor mye av tregheten avtar. Du er fremdeles inne i en periode hvor livets lettere side råder. Ha det gøy og nyt livet, så løser ofte et problem seg av seg selv. Du er kreativ og morer deg sammen med barna i livet ditt. Helse og energi tar seg opp fra andre halvdel av perioden. Merkur, din hersker, går inn i årets siste bakovergående periode den 14., men dette håndterer du fint.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Der hvor du har følt at romantikken har buttet imot før, er dette annerledes nå. Kjærligheten er der for deg, og den kan bli riktig så het. Single kan bli involvert i et forhold på grensen til besettelse. De med partner utforsker den dypeste lidenskapen. Prøv å holde minst en fot på bakken da!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Her skjer det også forbedringer. Pluto, din planet for daglig arbeid (og helse), går fremover igjen den 5. etter lang tids sakte gange. Nye og fine sjanser kommer din vei. Økonomi går også bra. Fullmånen den 1. og fra.16.-31. er bra dager for finanser. Fullmånen den 31. spesielt så.

 

Prioriter: Uante dybder!

 

 

Krepsen

 

Generelt:

Kosmisk treghet og stress letter noe, men det er fortsatt viktig å stelle pent med helsa. Familie og hjem står i sentrum for deg. Verdslige ambisjoner blir mindre viktige, om enn midlertidig. Du bruker også penger på hjemmet og de som bor der. Sørg for å oppdatere antivirusprogram på pc og elektroniske dingser før 14. når Merkur, din planet for kommunikasjon, går inn i en sakte periode.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken går bedre nå, etter en tid hvor du kan ha følt på vanskeligheter. Single har gode sjanser til å treffe potensielle kjærester. De med partner er mere på bølgelengde. Fra den 22. kommer du også inn i en topp tid for lettbeint flørt og svermeri. Tid for å nyte livet!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv er ikke i fokus nå. Du gjør det du skal i den daglige jobben, og det er bra nok. Dine sosiale ferdigheter hjelper også de daglige rutinene. Finanser er ok, og går bedre fra tredje uken. Da bruker du også mere penger på barn. Den 16. er en bra dag for finanser, du kan være riktig heldig.

 

Prioriter: Sakte, men sikkert!

 

 

Løven

 

Generelt:                   

Tempo tar seg litt opp i oktober. Fokus er også på mellommenneskelige relasjoner og samarbeid med andre. Helse og energi er bra, og du sjarmerer også de rundt deg. Studerer du på høyere nivå, kan du merke at overraskelser eller hindringer dukker opp. Skal du på reise, kan forsinkelser skje. Du kommer likevel frem dit du skal. Fra tredje uken står hjem og familie i sentrum for deg.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den sakte trenden fortsetter enda litt innen romantikken. Er du involvert i forhold på arbeidsplassen, bør du ikke ta noen viktige avgjørelser nå. Vent og se. Uforpliktende flørt er uansett bra nok for litt høstsvermeri. Har du fast partner er det mulig dere diskuterer fortid. Kompromiss er best.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Din karriereplanet Venus er på ditt område for finanser i oktober. Du tjener godt fra jobben. Likevel er du ikke så opptatt av yrkesliv nå. Indre velvære og samhold med familien har prioritet. Merkur, din pengeplanet, går inn i årets siste sakte periode den 14. Skal du kjøpe noe dyrt, prøv å gjøre det før da.

 

Prioriter: Tilpasninger!

 

 

Jomfruen

 

Generelt:

Det kosmiske tempo tar seg litt opp. I tillegg går Venus, din pengeplanet, inn på Jomfruens stjernetegn primo oktober. En bra tid for å oppdatere din garderobe. Din aura gløder og du tiltrekker deg beundrende blikk. Føler du deg litt usikker midd-måneds, er det fordi Merkur, din hersker, går inn i årets siste sakte periode den 14. Ambisjoner tar litt baksete. Indre velvære er også viktig i livets dans!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den sakte trenden innen romantikk fortsetter. Neptun, din kjærlighetsplanet, er fortsatt i sakte gange. Flørt og lettbeint moro er uansett gøy. Du er uansett idealistisk. Bare husk at også den vakreste eller kjekkeste er et feilbarlig menneske. Kos deg uansett med venner på fest og sosiale samlinger.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du mister kanskje litt interesse for yrkesliv nå. Uranus, din planet for daglig arbeid, er i sakte gange. Merkur, din karriereplanet, går sakte fra den 14. Nå kan du planlegge fremtidig karriere. Finanser går bra. Du er inne i årets topp tid for økonomi de tre første ukene. Venus i ditt eget tegn forsterker dette.

 

Prioriter: Nyt livet!

 

 

Vekten

 

Generelt:

De tre første ukene er du fortsatt inne i din tid på året. Gratulerer til alle som feirer dagen sin nå! En topp tid for å spandere deilige behandlinger på kroppen. Tempo tar seg også litt opp. Du har nesten klarsyn i oktober. Venus, din hersker, er på ditt område for spiritualitet. Stol på din intuisjon. Helse og energi er ok, men husk at nøkkelen til bedre velvære er nok ro og hvile hvis du har overdrevet litt.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Mars, din kjærlighetsplanet, er inne i en sakte periode nå. Du og din kjære kan ha ulike synspunkter på ting og tang. Søk alltid den gylne middelvei, så løser det seg lenger frem i tid. Du har likevel fokus på kjærlighet og det er viktig i livet ditt. Morsomme samlinger med venner er alltid gøy.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv er ikke så mye i fokus nå. Du har større fokus på indre velvære, hjem og familie. Helt greit. Pluto, din pengeplanet, går fremover igjen primo oktober. Gode energier mellom Pluto og heldige Jupiter er bra for dine bankkonti. Den 22. innleder du årets beste periode for økonomi.

 

Prioriter: Velvære!

 

 

Skorpionen

 

Generelt:

Trenden nå er at tempo tar seg litt opp. Pluto, din hersker, går fremover igjen fra 5. oktober. Kommunikasjon på alle nivå står i sentrum. Perioden er også svært spirituell. Dine klarsynte evner blir styrket. Du fremmer også egne ambisjoner ved å delta innen veldedige organisasjoner. Helse og energi er bra. Den 22. går Solen inn i Skorpionens stjernetegn og du innleder din tid av året, gratulerer!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En lykkelig periode for romantikken. Single finner mye flørt og svermeri blant venner og grupper du er en del av. Siste uken kan spirituelle gurutyper tiltrekke deg. Har du fast partner, utforsker dere lidenskapen. Kjærligheten er lykkelig, men unngå helst å være kritisk eller dømmende.

 

Yrke, karriere og økonomi

Du er inne i en uavhengig periode, og bestemmer mye innen yrkesliv selv. Når det er sagt er Mars, din planet for daglig arbeid, inne i en sakte periode, så fremgang kan føles noe treig. Finanser er bra, og Jupiter, din pengeplanet, mottar gode og jordnære energier som er bra for dine konti.

 

Prioriter: Radarsyn!

 

 

Skytten

 

Generelt:

En måned hvor du har fremgang på flere viktige felt. Helse og energi er mye bedre. Venus, din planet for helse, står øverst på ditt horoskopkart primo oktober. Her kan Venus jobbe for ditt beste. God helse er også den største rikdommen man kan ha. Den sakte trenden er noe avtagende. Mot månedsslut utforsker du din sterke spirituelle side. Din egen religiøse trosretning blir viktig for deg.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Perioden blir sosial. Som ekstrovert Skytte er du med på selskapeligheter der det skjer. Du kan også få nye venner fra fjerne og spennende kulturer. Romantikken blir bra de første to ukene. Men når Merkur, din kjærlighetsplanet, går inn i en sakte periode fra den 14. er det best ikke å ta noen viktige avgjørelser her.

 

Yrke, karriere og økonomi:  

Yrkesliv er inne i en bra periode. Positive energier fra Venus, din planet for daglig arbeid, gjør sitt for at du sjarmerer sjefen. Likevel kan du oppleve noe treghet når Merkur, som også er din karriereplanet, går sakte fra midd-måneds. Økonomi er uansett bra, og du har mer enn nok midler på bok.

Prioriter: Temposkifte!

 

 

Steinbukken

 

Generelt:  

Mulig du kan føle deg litt dratt i to retninger denne perioden. Du er opptatt av hjem og familie, men Mars, din familieplanet, er inne i en treg periode. Vent helst med viktige avgjørelser til senere i høst. Derimot er du inne i årets topp tid for dine ambisjoner frem til 21. oktober. Du tjener også familien ved å lykkes her. Helse og energi er ok, men fra midd-måneds bør du få nok ro og hvile når du blir sliten.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den stabile trenden innen romantikken vedvarer. Har du opplevd både uenigheter og dramatikk tidligere i år, er harmoni bare å nyte. Både single og de med partner deltar på flere sosiale arrangement, og hygger seg med venner. Hvis en venn får problem, er du der for ham eller henne.

 

Yrke, karriere og økonomi:

De tre første ukene er du inne i årets beste tid for yrkesliv. Stå på, og sjefen blir imponert. Det er også en viss mulighet for at noe dramatikk kan skje rundt en sjef eller annen seniorfigur i livet ditt. Finanser er ok, du har det du trenger. Likevel er det best å innta en vent og se holdning til penger.

 

Prioriter: Støttespiller!

 

 

Vannmannen  

 

Generelt:  

En trivelig måned for Vannmenn flest. Du er utpreget intellektuell, og fokus nå er på filosofi, utland og høyere utdanning. Studerer du til Master eller doktorgrad, går det bra. Husk likevel på at Mars, din planet for kommunikasjon, er inne i en treg fase. Vær ekstra nøye med alt du sier og skriver. Helse og energi er bra. Det er også større harmoni i heimen og å være sammen med familien. Kos deg!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En lykkelig måned for både de med kjær partner og single. Du kan godt være på kjærlighetsferie i oktober til fjerne land. Single kan bli tiltrukket av en høyt utdannet og sjarmerende utlending. Moro med venner på byen står også på menyen. Fra tredje uken kan svermeri skje på jobben med en kollega.

 

Yrke, karriere og økonomi:

De tre første ukene kan du være på reise i jobbsammenheng. Videreutdanning kan også være aktuelt. Den 22. går Solen inn på ditt område for karriere og sosial posisjon, og du innleder årets høydepunkt for yrkesliv. Økonomi er fortsatt i en treg periode, men din partner støtter opp der det trengs.

 

Prioriter: Mot toppen!

 

 

Fiskene

 

Generelt:

Du kommer inn i en periode med mer fokus på ditt ytre liv og ambisjoner. Tempo rundt deg øker noe. Hjem og familie tar litt baksete. Merkur, som er din familieplanet, går også inn i en treg fase fra den 14. Helse og energi er bra hele måneden, og du kan også dra fordel av renselseskurer for kropp og sinn. Du får en sjanse til å kvitte deg med utdaterte handlings- og tankemønstre. Grip den!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er fin de to første ukene. Det går ikke dårlig etter det, men Merkur, din planet for kjærlighet, går inn i årets siste trege fase fra 14. oktober. Uforpliktende flørt og svermeri går bra. Samtidig vil de med fast partner merke at lidenskapen blir dypere og mer utforskende.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Gode energier fra din karriereplanet Jupiter, gir fin fremgang innen yrkesliv. Du deltar også på de rette sosiale samlingene med kollegaer. Se og bli sett hjelper jobben. Ditt nettverk er også en del av fremgangen. Økonomi er fortsatt inne i en treg periode. Det hjelper at du er nøye med alt regnskap.

 

Prioriter: Renselse!