Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

June 2019

 

Væren

 

Greie dager: 2. 6. 15. 20. 25. 29.

Forsiktige dager: 4. 11. 17. 21. 28.

                                               

Generelt: Hjemmet blir stedet hvor det meste skjer i juni. Det er her du vil helst være. Fokuser på de nære ting. Familie, indre velvære og pusle med stort og smått. I din travle verden ligger du selvsagt ikke inaktiv på sofaen! Nei da. Helse og energi er fortsatt bra, men mot slutten av perioden kan du føle deg litt sliten. Godt det nærmer seg den store feriemåneden. Bra kosthold blir viktig.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikk og svermeri kan for noen være forbundet med materialistiske verdier den første uken. Så skifter energiene og du tiltrekkes av de som kan gi deg svar på tiltale. En god diskusjon passer fint med flørt. De med partner, fordyper seg i Kama Sutra litteratur, imens single hygger seg på byen.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Noen Værer kan jobbe hjemmefra i juni. Også en super tid for alle typer læring, enten jobbkurs eller noe du selv brenner for. Det intellektuelle er svært viktig. Kommunikasjon går bra. Du velger de rette ordene. Penger går også fint, du har oppnådd de fleste av dine økonomiske målsettinger.

 

Prioriter: La dine ord spre glede!

 

 

Tyren

 

Greie dager: 4. 9. 17. 22. 27.

Forsiktige dager: 3. 6. 13. 20. 23.

 

Generelt:

En herlig sommermåned hvor det meste går din vei. Helse og energi er på topp. Du får gjennomført de aller fleste av planene dine. Familieforhold er også viktige nå. Familien støtter deg og bidrar til at du lykkes. Intellektuelt sett, er du i det utforskende hjørnet. Du leser litteratur du ikke ville sett på tidligere. Er det noe nytt du vil lære deg, er juni en flott tid for både små og store Tyrer.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Som sensuell Tyr, er romantikk alltid noe du er opptatt av. Likevel er ikke kjærligheten et fokusområde for kosmos nå. De som har partner, koser seg med sin kjære som hør og bør. Single går på byen og har deg gøy med venner. Den mer intensive lidenskapen kommer senere i år, ikke nå.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Juni er årets høydepunkt for finanser, penger strømmer inn på dine konti. Merkur, din pengeplanet, har full fart fremover, noe som gir deg økonomisk selvtillit. Investeringer, salg, markedsføring og eiendom går bra. Overraskelser på jobben kan fortsatt skje. Endringer er stort sett til din fordel.

 

Prioriter: Gled også andre med dine penger!

 

 

Tvillingene

 

Greie dager: 6. 11. 20. 25. 30.

Forsiktige dager: 9. 15. 22. 26.

 

Generelt:

Som snakkesalig Tvilling smiler livet til deg nå. Tvillinger flest har også bursdag nå de tre første ukene. Vitale Solen i sitt stjernetegn gir deg masse energi og topp helse. Vakre Venus kommer også inn i Tvillingene fra 9. Du utstråler velvære og tiltrekker deg beundrende blikk. Din ledende planet Merkur, leder deg på nye eventyr de to første ukene. Ha det gøy, men prøv å beholde en fot på bakken.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Lettbeint flørt og svermeri fortsetter gjennom juni. Den dypere, mer forpliktende lidenskapen kommer senere i året. Noen kan oppleve uenigheter med sin kjære. Dere ser ting fra forskjellige synspunkter. Nøkkelen er å finne den gylne middelvei. Kjærlige og positive ord skaper den rette stemningen.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er så travelt opptatt med å nyte livet at du har lite tid til karriere. Nei da, mulig du må jobbe litt hardere nå for å bli ferdig innen ferietid. Likevel får du større fokus på familie, hjem og dine indre kamre. Du er også inne i årets høydepunkt for økonomi. Penger er svært bra hele juni.

 

Prioriter: Gratulerer med dagen!

 

 

Krepsen

 

Greie dager: 4. 9. 13. 22. 27.

Forsiktige dager: 8. 11. 17. 25.

 

Generelt:

En fin forsommer hvor det meste går din vei. Nå har du kosmisk kraft til å gjøre endringer til din fordel. Så lenge du ikke tråkker på andre, er du din egen lykkes smed. Du er enda ganske ego-sentrert. Til kontrast blir din indre, spirituelle lengsel også sterkere. Søken etter mening i en hektisk hverdag opptar deg. Fra 21. kommer Solen inn i ditt tegn. Helse og energi er på topp. Gratulerer!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Selvhevdende Mars er i ditt stjernetegn hele juni. Ikke så positivt for romantikken, kjærlighet handler om å gi og ta. Du og din kjære kan se ting fra motsatte synspunkter. Vær obs på dette og behersk deg selv. Det går over i juli. Single har egentlig ikke så mye tid til overs for flørt.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Mars, din karriereplanet, er i Krepsens tegn hele juni. Supre sjanser kommer til deg. Du går også utenfor din vante sfære innen karrieren. Enten du er på jobbreise til et eksotisk sted, eller får nye oppgaver som er grensesprengende. Penger går bra, og enda bedre etter 21. når Solen, din        pengeplanet, går inn i Krepsen.

 

 

Prioriter: Full fart fremover!

 

 

Løven

 

Greie dager: 4. 11. 15. 25. 30.

Forsiktige dager: 6. 13. 20. 27.

 

Generelt:

Venner, kollegaer og profesjonelle grupper du tilhører, blir viktige i juni. Her kan du lufte det meste av hva som opptar deg. Du er utadvendt, og ofte gruppens midtpunkt. Du er også på vei inn i en mer uavhengig periode. Med Mars, din planet for religion, Merkur, din pengeplanet og Solen, din stjerne fra 21., alle på ditt område for spiritualitet, er dette også en tid hvor du grunner over livets mysterier.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikk og lidenskap spiller en stor rolle i livet ditt. Er du singel, er det godt mulig du flørter med eller har forhold til en kollega. Løver med partner er ute på byen med sin kjære og har det gøy. Moro og svermeri står mer i fokus enn den dypere lidenskapen. Det kommer på et senere tidspunkt.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Å delta på jobb-relaterte sosiale funksjoner gir uttelling senere. Den daglige jobben går litt langsommere. Likevel får du gjort det du skal. Har du husket å bestille sommerferie? Merkur, din pengeplanet, går raskt fremover. Det er flott for din inntjening. Feriepenger ser bra ut. Kos deg!

 

Prioriter: Sommeren nærmer seg!

 

 

Jomfruen

 

Greie dager: 4. 9. 13. 17. 27.

Forsiktige dager: 2. 5. 15. 22. 30.

 

Generelt:

En aktiv og utadvendt periode hvor du lykkes med de fleste av målene dine. Du er travel og overrasker omverden med alt du får gjort. Legg også inn ro og hvile, så du ikke går på en smell. Helse og energi blir bedre fra tredje uken. Du kan godt være på reisefot i juni. Både jobbrelatert eller ferie. Etter 21. kommer du inn i en svært sosial periode. Venner og profesjonelle grupper hjelper deg.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:  Jeg synes det mangler noe her?

Hvis du lager plass til romantikken går dette bra. Medio juni er en fin tid for svermeri, enten du har partner eller er singel som søker kjæreste. Single kan treffe en som fascinerer dem på et spirituell kurs eller samling. En fin tid for alle former for sosiale treff, fest, tur på byen, konsert eller annet gøy.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Det hektiske tempoet innen yrkesliv fortsetter. Det blir faktisk enda bedre etter 9. når Venus, din pengeplanet, går inn på ditt område for karriere. Kommunikasjon og dine sosiale forbindelser hjelper også karrieren. Penger kommer til deg som resultat av den gode jobben du gjør.

 

Prioriter: Kosmos er på din side!

 

 

Vekten

 

Greie dager: 2. 7. 11. 15. 20. 30.

Forsiktige dager: 4. 8. 14. 17. 25.

 

Generelt:

En lykkelig og stort sett fremgangsrik juni ligger foran deg. Du er opptatt av tematikk knyttet til fjerne land, høyere utdanning, religion og filosofi. Vekter som studerer gjør det bra nå. Du er også travel i ditt ytre liv, samtidig som du har mye å gjøre med hjem og familie. Pass på her at du ikke overdriver. Husk ro, hvile og egentid. Spirituelle terapier som Reiki kan hjelpe deg finne balansen.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den flotte trenden med kjærlighet og svermeri fortsetter. Dette er svært viktig i livet ditt. Single kan også innlede forhold til en kollega. De med partner utforsker lidenskapen. Du er med på fest og treff der det skjer, og sjarmerer dine omgivelser. Du stifter også nye bekjentskaper, helt annerledes enn de du har møtt tidligere.

 

Yrke, karriere og økonomi:

  1. juni går Solen inn på ditt område for karriere og sosial posisjon. Det innleder et høydepunkt for yrkesliv. Dette fortsetter neste måned. Penger går litt tregere nå. Du får lønn for innsatsen lenger frem i tid. Pluto, din pengeplanet, er inne i en sakte periode. Likevel har du nok penger på konto.

 

Prioriter: Kosmisk påfyll!

 

 

Skorpionen

 

Greie dager: 4. 9. 13. 17. 22.

Forsiktige dager: 7. 16. 20. 27.

 

Generelt:  

De tre første ukene av juni er du i ditt trivselshjørne. Kosmiske energier lar deg fordype seg innen ditt yndlingstema. Så som gruble over liv og død, reinkarnasjon, okkulte kunster og den dypeste erotikken. Også en fin tid til å kvitte seg med unødvendige ting i livet ditt. Være det seg materielle ting eller utdaterte tankemønstre. Helse og energi er bra hele juni, og blir enda bedre fra tredje uken.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Venus, din planet for kjærlighet, befinner seg på ditt område for den dypeste lidenskapen hele juni. De med partner utforsker det meste som utforskes kan. Single som går på byen kan skremme vekk noen sarte sjeler med sin intensitet. Det gjør ikke noe, slike lettskremte er ikke noe for deg likevel.

 

Yrke, karriere og økonomi                

Yrkesliv begynner å bli viktigere. Kan være at du er opptatt med jobb-forbindelser til utlandet. Tempoet vil ta seg opp litt frem i tid. Likevel får du gjort det du skal på jobben. Din pengeplanet Jupiter går fortsatt langsomt. Uansett har du nok penger til det du trenger. Unngå helst større kjøp.

 

Prioriter: Dykke ned i Plutos rike!

 

 

Skytten

 

Greie dager: 6. 11. 15. 20. 25.

Forsiktige dager: 2. 9. 19. 22. 30.

 

Generelt:

Det er dine mellommenneskelige ferdigheter det handler om i juni. Uansett hva det gjelder, kommer du lengst med å ta hensyn til, og samarbeide med andre. Du er inne i årets høydepunkt for å være sosial. Du er naturlig utadvendt og egalitær, så det kommer lett til deg. Helse og energi er ok, men ikke overdriv, ellers kan du slite deg ut. Energi tar seg opp mot slutten av perioden.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Fest, gøy og moro. Også flørt og svermeri. Lidenskapen finnes også der, hvis du roer deg litt ned og kommer din kjære i møte. Enkelte kan oppleve at dere ser ting fra motsatte synspunkter. Vær sjenerøs. Single finner mange sjanser til å treffe en som får hjertet til å banke litt raskere.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Den første uken har du fokus på jobben. Senere blir det sosiale viktigere. Å delta på de rette funksjonene hjelper også karrieren din. Merkur, din karriereplanet, har full fart fremover. Dette øker din selvtillit. Penger kan gå litt tregt, prøv å unngå større innkjøp. Du har mer enn nok til årets feriereise.

 

Prioriter: Tid for kjærlighet!

 

 

Steinbukken

 

Greie dager: 9. 13. 17. 20. 22. 27.

Forsiktige dager: 4. 11. 21. 25. 28

 

Generelt:  

En interessant måned hvor det skjer mye. Du har god fremdrift i dine ytre mål. Din planet Saturn i ditt stjernetegn, gir deg styrke. Samtidig oppnår du størst fremgang ved å samarbeide med andre. Du kan lykkes med dette, hvis du vil. Helse og energi er bra de første tre ukene. Etter det bør du ta det litt mer med ro. Fokus i juni er på det sosiale. Du er også mye ute og hygger deg med familien.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er veldig sosial hele måneden. Både privat med familie og egne venner. Og sosiale tilstelninger på jobb. Etter 21. kommer du inn i et høydepunkt for romantikk og svermeri. Energier fra Mars fører til at single er rett på sak med flørten. De med partner nyter kjærlige stunder sammen.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Energier fra vitale Solen og Venus, din karriereplanet, gir deg bra forhold innen yrkesliv hele juni. Venus går inn på ditt område for daglig arbeid (og helse) fra 9. Fine sjanser og tilbud kommer til de som søker jobb. Penger er bra hele perioden, men går litt tregere ultimo juni.

 

Prioriter: Plutselig skjer forelskelsen!

 

 

Vannmannen  

 

Bra dager: 2. 11. 15. 18. 25. 30.

Forsiktige dager: 7. 13. 16. 20. 27.

 

Generelt:  

Den intellektuelle, utforskende trenden fra mai virker fortsatt. Du finner spennende nye konsepter de rareste stedene. Hjem og familie krever også din oppmerksomhet. Samtidig er du inne i en nytelsesperiode med fokus på gøy og moro. Pass på ikke å overdrive. Helse og energi er bra hele perioden. Siste uken kan du merke litt kosmisk stress, men det er forbigående. Nyt tilværelsen!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En fin tid for alle former for romantikk, flørt og svermeri. Du er ute etter lettbeint moro. Den mer seriøse siden av kjærlighet kommer lenger frem i tid. Fra siste uken skifter energiene. Familieverdier og praktisk hjelp i hverdagen trumfer gøy på byen. Inviter hjem til en romantisk middag.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du får oppgavene unna på jobben. Energiske Mars er på ditt område for daglig arbeid hele juni. Pass likevel på at du ikke havner i unødvendige konflikter. Du kommuniserer også bra. Penger er ok, du har nok på bok til ferien i anmarsj. Prøv å unngå overdreven pengebruk når du er på byen.

 

Prioriter: Du tror det ikke før du ser det!

 

 

Fiskene.

 

Bra dager: 4. 13. 17. 22. 25. 27.

Forsiktige dager: 2. 9. 15. 26. 30.

 

Generelt:

Familie, hjem og indre velvære er hva du bør prioritere i juni. Du virker i det daglige, men er inne i en langsommere rytme. De tre første ukene kan du føle deg noe sliten. Sørg for nok ro, hvile og fokus på harmoni i dine omgivelser. Etter 21. blir helse og energi mye bedre. Opphold deg gjerne ved og oppi vann. Spirituelle terapier virker healende. Oppsøk gleden i livet ditt og vær positiv.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Merkur, din planet for kjærlighet, er på ditt område for flørt, lek og moro mesteparten av juni. En topp tid for Party-Fisker på fest og på byen. Pass opp 18.-20. at du ikke blir del av en unødvendig krangel. Tell til ti. Flere ganger hvis du må. Kyss og klem og la disputten gå. Ha det gøy!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Din karriereplanet Jupiter er inne i en langsom periode. Du får gjort oppgavene dine, men tempoet roer seg. Noen av dere kan jobbe hjemmefra innen den store feriemåneden setter inn. Energier fra Mars, din pengeplanet, viser deg nye måter for å øke din inntjening. Du har nok penger til både nytte og moro.

 

Prioriter: Lys opp din indre glede!