Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

 

Horoskop  februar 2020

 

 

Væren

                                               

Generelt:

Det kosmiske tempoet roer seg noe. Du har oppnådd de aller fleste av dine ambisjoner. Du har fortjent å stresse litt ned og ha det gøy med venner og grupper du er med i. Måneden er svært sosial. Helse og energi er bedre enn i januar. Du er mer uavhengig og kan prioritere egne behov i større grad. Spirituelle anliggende blir viktigere for deg. Fra midd-måneds kan forsinkelser oppstå.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Venus, din kjærlighetsplanet, går inn i Værens stjernetegn den 8. Hva skal vi si? Du utstråler en glød av velvære og tiltrekningskraft! Beundrere flokker seg rundt deg. Du ter og kler deg som en rik person. De med partner opplever at din kjære gjør alt for deg. Single kan velge fra øverste hylle.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Jobben blir travlere igjen fra 16. når Mars, din hersker, går inn på ditt område for karriere. Du er elevert i din verden. Kollegaer og venner ser opp til deg. Kommunikasjonsplaneten Merkur går inn i en sakte periode fra 17. Vær ekstra nøye med alt du gjør, og sjekk detaljer. Økonomi er bra hele februar.

 

Prioriter: Dine behov!

 

 

Tyren

 

Generelt:

De tre første ukene er det dine ambisjoner som gjelder. Helse og energi er bra, men sørg for nok ro og hvile slik at du ikke sliter deg ut. Familien din støtter opp om deg og bidrar der de kan. Sosiale forhold, utland og høyere utdanning er fortsatt heldige for deg. Venus, din hersker, er opptatt av spirituelle tema mesteparten av perioden. Skal du ut og reise, kan forsinkelser skje fra midd-måneds.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er fin for både de med partner og single, spesielt fra tredje uken. Du er veldig sosial, og har det også gøy sammen med venner og familie. Single som studerer kan bli svært opptatt av en høyt utdannet utlending som sjarmerer. Ha det gøy, men ikke bestem deg for noe. Vent og se.

 

Yrke, karriere og økonomi:

De tre første ukene er en topp periode for karriere. Du står på og får oppgavene unna. Prøv å ikke overdrive så du går på en smell. Økonomien gjenspeiler suksessen, men 17. februar går Merkur, din finansplanet, inn i en sakte fase. Vær nøye innen pengesaker, lag planer, men ikke bestem deg nå.

 

Prioriter: Innsats!

 

 

Tvillingene

 

Generelt:

Du er opptatt nå med hva du vil oppnå i livet. Hva enn suksess betyr for deg personlig. Yrkesliv står sterkt. Fra 3. februar står Merkur, din hersker, aller øverst i horoskopkartet ditt. Dine omgivelser ser opp til deg. Likevel blir du noe ubesluttsom når Merkur den 17. går inn i årets første sakte periode. Penger er bra og stabile. Den 19. går Solen inn på ditt område for yrkesliv. Vær nøye, så går det bra.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Jupiter, din kjærlighetsplanet, er sammen med ego-drevne Mars på ditt område for de dypeste seksuelle relasjonene. Het vinter! Vær litt obs på at sjalusi kan være en del av dette. Intense Pluto er også her, så ikke la følelsene koke over. Fra midd-måneds bør du ikke ta noen viktige avgjørelser.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Solen, din planet for læring og kommunikasjon, går inn på ditt område for karriere 19. februar. Haste langsomt kan være et godt motto da Merkur, din hersker, er inne i en sakte periode. Dette skjer flere ganger i året og du håndterer det fint. Penger er bra og du får uttelling for jobbinnsats lenger frem i tid.

 

Prioriter: Ryddejobb!

 

 

Krepsen

 

Generelt:

Du er fortsatt inne i en transformasjonsperiode. En flott tid for å kvitte seg med overflødige og unødvendige gjenstander. Det gjelder også hemmende tankemønstre som bremser forandringer. Helse og energi er ok, men få nok ro og hvile. Perioden har fokus på mellommenneskelige relasjoner. Du lykkes best i det meste gjennom samarbeid. Utland kommer i fokus fra tredje uken.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er sosial og bruker mye tid sammen med venner og andre. De som har fast partner, merker at det går bedre. Lykkeplaneten Jupiter er på ditt område for ekteskap og partnere. Single får mange sjanser til både flørt og romantiske treff. Middmåneds kan du bli litt usikker. Ikke bestem deg nå.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Mars, din karriereplanet, er på ditt område for daglig arbeid de første ukene. Du har mye energi og får gjort mye. Senere i måneden fremmer du karrieren gjennom dine sosiale relasjoner. Penger er bra. 17. februar går budbringeren Merkur inn i en sakte periode. Pass opp for misforståelser og feil.

 

Prioriter: Lyse utsikter!

 

 

Løven

 

Generelt:

Den sosiale trenden fortsetter. Fokus er på romantikk og dine sosiale forhold. Du er svært populær og sjarmerer dine omgivelser. Helse er bra. Du bruker både tid og krefter på aktive fritidssysler. Fra midd-måneds blir utland, religion og filosofi viktigere for deg. Du kan også reise da. Forsinkelser eller endringer kan dukke opp. Kommunikasjonsplaneten Merkur går inn i en langsom periode.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Fokus på romantikk og parforhold fortsetter frem til 19. Du er omsvermet. Mulig at single er forelsket i en utlending som har forbindelse til jobben din. Ultimo februar merker de med partner at lidenskapen blir mer intens. Single svermer også på byen. Ha det gøy, men ikke bestem deg for noe.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Venus, din karriere planet, er på ditt område for utland og høyere utdanning fra andre uken. Du kan godt reise i jobbsammenheng også. Du er heldig innen yrkesliv, penger er ok, men etter 17. februar går det langsommere. Merkur, din pengeplanet, er i en sakte syklus. Ikke bestem deg for noe nå.

 

Prioriter: Festløve!

 

 

Jomfruen

 

Generelt:

Perioden er travel og utadvendt. Du er sosial og morer deg sammen med alle fra nærmeste familie, kollegaer og tilfeldige du treffer. Energiene peker mot samarbeid. Dette er uansett et av dine naturlige talenter. Helse og energi er bra, men fra 17. når Merkur, din hersker, går inn i årets første sakte periode, blir du litt ubesluttsom. Gjør dine undersøkelser, legg planer for fremtiden, men bestem deg senere.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En topp tid for romantikk og parforhold. Merkur, din hersker fra 3., og Solen, din familieplanet fra 19., er på ditt område for ekteskap og partnere. Fra midd-måneds kan single ha så mange beilere at de ikke vet hva de vil. Flørt og uforpliktende gøy på byen er fint. Dypere amour kommer senere.

 

Yrke, karriere og økonomi:

De første tre ukene har du fokus på den daglige jobben. God helse er også en del av dette. Du og kollegaer kan utveksle interessante helseremedier. Penger er bra hele perioden. Fra andre uken kan din kjære partner gjøre det riktig bra. Skal du ut og reise, kan endringer og forsinkelser skje.

 

Prioriter: Vent og se!

 

 

Vekten

 

Generelt:

Helse og energi er bedre, men fortsatt viktig å stelle pent med helsa. Spesielt andre halvdel av perioden bør du legge inn ekstra ro og hvile. Bortsett fra dette blir måneden fin og fremgangsrik. Du er utadvendt og sosial, spesielt fra 8. når Venus, din hersker, går inn på ditt område for kjærlighet og partnere. Du liker deg aller best når du kan utvikle dine sosiale ferdigheter, så det er perfekt for deg.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Flørt og romantikk er i sentrum. Du er på byen og andre morsomme steder så ofte du kan. Mars, din kjærlighetsplanet, går inn på ditt område for hjem og familie fra 16. Kjærligheten finner du hjemme eller i nære nabolaget nå. Kos deg, tenn stearinlys, men ikke bestem deg for noe før medio mars.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du blir travlere på jobben etter 19. når Solen går inn på ditt område for daglig arbeid. De som søker jobb har gode sjanser hele perioden. Skal du reise, vær obs på at kommunikasjonsplaneten Merkur er inne i årets første sakte periode. Forsinkelser kan skje. Vær nøye med alle detaljer. Penger er bra.

 

Prioriter: Balansekunst!

 

 

 

Skorpionen

 

Generelt:

De tre første ukene kan du godt stelle litt ekstra pent med helsa. Kanskje vinterkulden stjeler energi fra deg. Du kan også bruke mer penger på velvære og helseremedier. Fokus er på hjem og familie og dine indre rom. Dine ytre ambisjoner er ikke så viktige nå. Du blir mer utadvendt etter 19. når Solen går inn på ditt område for lek, flørt, kreativitet og gøy. Du morer deg sammen med store og små barn.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Uforpliktende svermeri gjelder første uken. Fra 8. går Venus, din kjærlighetsplanet, inn på ditt område for daglig arbeid og helse. Energiene er slik at du kan bli hodestups forelsket, kanskje i en kollega? Ikke ta noen viktige avgjørelser. Om det varer, vil kun fremtiden vise. Vent og se.

 

Yrke, karriere og økonomi

Hjemmekontor er bra de tre første ukene. Du tjener bra fra jobben uansett. Energier fra Mars, din planet for daglig arbeid, setter fokus på alle former for læring, media og salg. Når Merkur, gudenes budbringer, går inn i en sakte periode fra 17. kan misforståelser fort skje. Sjekk alle detaljer nøye.

 

Prioriter: Nøyaktighet!

 

 

Skytten

 

Generelt:

Helse og energi er helt på topp de to første ukene. Dine ressurser, både materielle og indre så vel som familie, står i sentrum denne perioden. Du spanderer moro og underholdning på deg selv og sammen med barn. Den 19. går Solen inn på ditt område for hjem og familie. Dine håp og drømmer kommer også i fokus. Pusser du opp hjemme nå, vær nøytral. Du kan ombestemme deg senere.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Flørt og svermeri kan synes å gå litt tregt fra andre halvdel. Merkur, din kjærlighetsplanet, er inne i årets første saktegående periode fra 17. Du vet ikke helt hva du vil. Hvem skal du velge? Inviterer du hjem til romantisk middag, kan det bli annerledes enn du hadde trodd.  Ikke bestem deg for noe.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv er ikke i fokus nå. Du kan godt jobbe hjemmefra også, hvis det passer. Aktive Merkur er også din karriereplanet og går i sakte marsj fra 17. februar. En fin tid for å planlegge hva du vil oppnå lenger frem i tid. Gjør dine undersøkelser, snakk med dine kontakter, avgjør senere i mars.

 

Prioriter: Overveielser!

 

 

Steinbukken

 

Generelt:  

En fin vintermåned hvor du er inne i en topp periode for helse og energi. Ildkulen Mars går inn i ditt stjernetegn 16. Ingen skal tulle med deg nå, da setter du straks skapet på plass! Fokus er også på dine indre og spirituelle ressurser så vel som penger. Hjem og familie står også i sentrum. Fra 17. går Merkur, din helseplanet, inn i en sakte periode. Bra for å revidere og legge planer for fremtiden.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er inne i en stabil periode. De med partner er stort sett fornøyde. Single er på byen for fest og uforpliktende moro. Fullmånen 9. februar er likevel en topp romantisk dag både for single og bundne. Sosiale sammenkomster skjer også på hjemmearenaen. Sofakos er også viktig!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Merkur, din planet for daglig arbeid (og helse), går inn i årets første sakte periode fra 17. Jobb kan føles tregere. Se opp for utilsiktede feil og misforståelser. Merkur er også din planet for utland og høyere utdanning. Skal du reise, kan forsinkelser skje. Penger er superbra og du har det du trenger.

 

Prioriter: Små detaljer!

 

 

Vannmannen  

 

Generelt:  

Mange av dere feirer bursdag frem til 18., gratulerer! Helse og energi er utmerket. En perfekt tid for å spandere massasje og deilige behandlinger på kroppen din. Du er også svært sosial, og morer deg med fest og moro. Din iboende idealisme kommer også i høysetet fra 16. når energiske Mars går inn på ditt område for spiritualitet. Du blir enda mer aktiv innen veldedighet, spesielt på sosiale media.

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Din stjerne for kjærlighet, Solen, trekker romantikken til deg de tre første ukene. Bursdagsfesten blir minneverdig. Kjærligheten er lykkelig i vinterkulden. Spirituell og idealistisk harmoni er også svært viktig for deg. Fra 19. blir romantikken mer materialistisk. Du kan både få, og gi, en dyr gave.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv er ikke et fokusområde nå. Du fungerer i det daglige og du tjener godt fra jobben, spesielt fra 3. uken. Du er også uavhengig, og bestemmer det meste i livet ditt nå. Skal du ut og reise, kan forsinkelser skje. Vær også nøye med din kommunikasjon og alle detaljer. Sjekk den lille skriften.

 

Prioriter: Feiring!

 

 

Fiskene.

 

Generelt:

Du kommer inn i en særs uavhengig periode, hvor det meste handler om deg. Kosmiske trender gir deg makt til å gjøre som du selv vil. Vakre Venus er i ditt stjernetegn første uken. Du utstråler en aura av glamour.  Selv har du fokus på det spirituelle. Din synskhet øker, det Skjulte Universet hvisker om sine hemmeligheter. Når Solen går inn i Fiskenes stjernetegn den 19., kan du feire!

 

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Merkur, din planet for kjærlighet, er i ditt stjernetegn fra 3. Du trenger ikke gjøre noe, kjærligheten kommer til deg. Du blir selv litt ubesluttsom fra 17. når Merkur går inn i årets første sakte periode. Det gjør ikke noe, det passer bra nå med uforpliktende flørt og gøy. Seriøs amour kommer senere.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Energiske Mars er på ditt område for karriere og sosial posisjon frem til midd-måneds. Du er aktiv og oppnår dine mål. De som søker jobb får supre sjanser etter 19. Andre arbeidsgivere kan prøve å kapre deg. Prøv helst å utsette viktige avgjørelser til etter 11. mars. Planlegg nå, bestem deg senere.

 

Prioriter: Party!