Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

Horoskop juni 2021

Væren

                                               

Generelt:

Du har mer fokus på hjem og indre velvære nå, spesielt etter 21. juni. Helse og energi er ok. Siste uken kan du gjerne roe ned litt og stelle pent med helsa. Spander velværebehandling på deg selv. Dagene rundt 10. juni kan du få en overraskende beskjed. Bilen din kan også trenge tilsyn, kjør pent. Barna dine må kanskje endre skoleopplegg og bør holde seg unna risikable aktiviteter.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Nå prøver du nye ting i kjærligheten, enten du er singel eller har partner. Første uken gir anledning til romantikk og svermeriske treff. Hjem- og familieverdier er også i sentrum. Invitere hjem blir vellykket. Senere i juni blir du mer utadvendt og søker flørt og svermeri på underholdningssteder.

Yrke, karriere og økonomi:

Den trege trenden innen karriere fortsetter. Uforutsette forsinkelser kan dukke opp på jobben de tre første ukene. Viktig at du sjekker de små detaljene og utsett helst å bestemme deg til etter 23. juni. Finanser går bra. De første ukene bruker du penger på hjem og familie, senere på gøy på byen.

Prioriter: Egenpleie!

Tyren

Generelt:

Livet rundt deg går litt mer i sakte fart. Det passer deg ganske bra. Du er enda opptatt av verdslige ambisjoner, men har mer tid til å nyte hagen din. Helse og energi er ok, men sørg for mer egenpleie fra middmåneds. Du er også fokusert på dine verdier. Andre uken kan det skje noe overraskende hjemme, du må kanskje reparere noe. Barna dine kan også være litt mer rastløse, vær tålmodig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er stort sett stabil, enten du er singel eller har fast partner. Det meste går sin vante gang. Trenden er for uforpliktende romantikk, nyte flørt og svermeri. Ikke en tid for å ta viktige avgjørelser innen kjærligheten, vent til senere i oktober. Nå er heller tiden for livsnytere, kos deg!

Yrke, karriere og økonomi:

Du er fortsatt aktiv på jobb om enn forsinkelser kan dukke opp. De første ukene kan du prøve nye oppgaver på jobben, interessant. Penger er alltid viktig for deg, dagene rundt 10. juni får du nye ideer og inspirasjon til å omorganisere og forbedre dine finanser. Alltid bra å spare litt ekstra.

Prioriter: Livsnyter!

Tvillingene

Generelt:

Gratulerer til Tvillinger flest som feirer bursdag i juni! De tre første ukene er din tid for deilige velværebehandlinger, nye antrekk, stil og frisyre. Den 10. juni skjer en solformørkelse i ditt stjernetegn, ta det gjerne litt med ro da og dagene rundt. Du får ny inspirasjon til dine planer. Juni blir en fin måned hvor du bestemmer det meste i livet ditt. Etter den 23. får du større fremdrift.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

De tre første ukene er du opptatt av romantikk og svermeri. Flørt på jobben med en kollega kan også skje. Fra tredje uken kommer kjærligheten inn i en litt tregere fase. Ikke bestem deg for noe, sommeren foran deg kan nytes til uforpliktende og lettbeint moro og svermeri. Det er også helt ok.

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv går bra til tross for forsinkelser som skjer rundt deg. Du kan også oppleve at dører som tidligere var lukket, åpner seg. Finanser er bra hele juni, spesielt etter den 21. når du kommer inn i en topp periode for økonomi. Feriepenger kommer også i juni. Kjøp en fin gav til deg selv!

Prioriter: Feiring!

 

Krepsen

Generelt:

En fin tidligsommer til tross for sakte tempo rundt deg. Helse og energi er bra. Vakre Venus er i Krepsens stjernetegn mesteparten av juni. Du tiltrekker deg beundrende blikk. Du bestemmer også mye i livet ditt nå, din selvtillit øker. Spirituelle åpenbaringer kan komme til deg rundt 10., husk å takke universet for hemmelighetene du blir visst. Så fra den 21. feirer du bursdag, hipp hipp hurrah!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Sommeren inviterer til uforpliktende flørt og svermerier. Best å holde en lettbeint tone innen romantikken. Ikke en bra tid for å forlove seg eller bli samboer, vent helst til senere i høst og utsett viktige avgjørelser. Er du og din kjære uenige om noe, er det alltid best å møte hverandre halvveis.

Yrke, karriere og økonomi:

Du er ivrig på karrierefronten, men kosmisk tempo er treg. Er du på reisefot kan forsinkelser eller endringer dukke opp. Vær også ekstra nøye med små detaljer innen du signerer noe. Solen er din penge planet, og solformørkelsen den 10. gir deg ny inspirasjon til å omorganisere dine finanser.

Prioriter: Gratulerer!

Løven

Generelt:

En periode hvor du har litt mer tid til sosiale aktiviteter. Du utvider ditt nettverk der du kan. Den 10. juni skjer en solformørkelse som påvirker deg, Solen er din hersker. Ta det gjerne litt med ro da og dagene rundt. Dramatikk kan skje blant vennene dine. Datautstyr og elektroniske dingser blir også påvirket. Pass på å oppdatere alle antivirusprogram. Spennende nyheter fra utlandet kommer til deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er stort sett lykkelig, enten du har partner eller søker kjæreste. Middmåneds går erotiske Mars inn i Løvens stjernetegn og du er pågående. Men ikke stå for steilt på ditt, det er ikke bra for kjærligheten. Din selvtillit er stor, men kom din kjære i møte og finn et kompromiss.

Yrke, karriere og økonomi:

Du er ivrig i dine ambisjoner men ta hensyn til kosmisk treghet. Vær nøye med små detaljer. Reiser du til utlandet kan endringer og forsinkelser skje. Vent helst med viktige avgjørelser til etter den 23., og dobbeltsjekk gjerne regnskapene. Du kan høre en overraskende nyhet fra ditt nettverk.

Prioriter: Fornyelse!

Jomfruen

 

Generelt:

Kosmisk treghet preger mye i juni. Merkur din hersker er også inne i årets andre saktegående periode frem til 23. Du er mer reflektert enn vanlig. Fint for å planlegge hva du vil gjøre senere i år.  Solformørkelsen 10. påvirker deg, ta det helst med ro da og dagene rundt. Sørg for nok ro og hvile. Noe dramatikk kan skje innen en veldedig organisasjon du liker. Du revurderer ditt synspunkt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikk og flørt kommer i sentrum i juni. Dagene rundt den 10. kan ditt forhold bli satt på prøve. Hva det enn gjelder, ikke ta noen forhastede beslutninger. Du vinner alltid mest ved å komme din kjære i møte. Senere i juni blir det best for single å satse på lettbeint og uforpliktende romantikk.

Yrke, karriere og økonomi:

Du er inne i en topp tid for yrkesliv. Dagene rundt den 10. skjer det endringer på jobben. Dramatikk kan påvirke sjefen og kollegaer. Myndigheter kan endre regler. Når alt roer seg, kommer du bra ut av det. Finanser går bra. Venner og ditt nettverk har positiv påvirkning på økonomien din.

Prioriter: Balanse!

 

 

Vekten

 

Generelt:

De første dagene av juni blir riktig så vellykket. Venus din hersker står aller øverst oppe på ditt horoskopkart. Andre ser med beundring på hva du har oppnådd. Selv er du opptatt av fjerne land og kulturer. Studerer du på høyere nivå kan endringer dukke opp rundt den 10. Er du på reise kan også forsinkelser skje. Vennene dine kan oppleve dramatikk. Stell pent med helsa fra siste uken, nok ro og hvile blir viktig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En fin og svermerisk juni for romantikken. Den kosmiske tregheten ser ikke ut til å påvirke deg innen kjærligheten. Fra middmåneds blir du mer sosial. Single bruker også online samfunn, sosiale media og chattekanaler for flørt. Venner kan også prøve å spleise single. Ha det gøy og kos deg!

 

Yrke, karriere og økonomi:

Etter den 21. juni blir du mer og mer travel innen karriere. Du er fokusert på jobb, og venner bidrar til at du lykkes enda bedre. Sjefen noterer bak øret, belønning kommer senere. Økonomi er ok men utsett helst viktige beslutninger om finanser til høsten hvis du kan. Planlegg men bestem deg senere.

Prioriter: Beundring!

 

 

Skorpionen

Generelt:

De første ukene av juni lever du en nesten splittet tilværelse hvor du fungerer som vanlig utad på overflaten. Samtidig er due dypt engasjert i mystisk tema. Dagene rundt 10. kan du være opptatt av ut-av-kroppen tilstander. Helse og energi er bra, fra middmåneds får du også større fokus på helsen din. Etter den 21. blir du mer utadvendt. En reise kan bli aktuelt, du er opptatt av fjerne utland.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Lidenskapen er dyp i juni. Du er opptatt av å utforske ytterkantene av nytelse. Enkelte kan være eller har vært involvert i hemmelige forhold. Dette kan gjelde en kollega på jobben. Romantikken involverer også utland og kjærester fra andre kulturer. De som er høyt utdannede tiltrekker deg.

Yrke, karriere og økonomi

Du kan være på jobbreise første halvdel av juni. Dagene rundt 10. kan plutselige endringer på jobben skje. Dramatikk kan oppstå rundt sjefen eller firmaet du jobber i. Etter det har roet seg blir det sosiale viktig på jobben. Økonomi er bra. Skal du kjøpe noe dyrt, gjør det før den 21. når Jupiter din penge planet går inn i en sakte fase.

Prioriter: Hemmeligheter!

Skytten

Generelt:

I juni står det sosiale og romantikk i sentrum. Dette omfatter også det sosiale på jobben. Helse og energi er bra så lenge du ikke overdriver. Ta det helst med ro dagene rundt den 10. Solformørkelsen kan skape noe stress. Seniorer og familien din merker effekten, vær mer tålmodig med de. Unngå helst utenlandsreiser da og dagene rundt hvis mulig. Helse og energi blir bedre etter tredje uken.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Merkur din kjærlighetsplanet er inne i en sakte fase frem til 23. juni. Uforpliktende flørt går best. Solformørkelsen den 10. vil også utfordre forholdet ditt. Behold roen så går det bra, ikke ta noen overilte beslutninger. Senere i juni blir lidenskapen dypere. Enkelte Skytter kan bli forelsket i en utlending.

Yrke, karriere og økonomi:

Juni er ofte en tid for sosiale arrangement på jobben. Solformørkelsen 10. får også effekt for yrkesliv, endringer kan skje. Sjefen kan oppleve dramatikk, myndigheter kan endre regler osv. Finanser er ok men unngå helst dyre innkjøp til senere i høst imens Saturn din penge planet går sakte.

Prioriter: Justeringer!

Steinbukken

Generelt:  

I juni er du opptatt av det daglige og helsen din. Litt kosmisk uvær kan skape forstyrrelser. Får du en helsediagnose, søk en ny vurdering et annet sted. Det kosmiske klima gjør at feiltolkninger å skje. Du kan også høre om noen i din krets som har gått bort. Skal du på reise kan forsinkelser oppstå, vent helst til etter 23. juni hvis du kan. Etter den 21. blir du mer utadvendt og sosial.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Der du tar deg tid til romantikk blir den ganske fin i juni. Flørt og svermeri er alltid gøy. Det sosiale står i sentrum. Både single og de med partner inviterer venner hjem til hyggelig samvær. Etter den 21. innleder du årets topp tid for kjærlighet og sosiale forhold. Lidenskap kommer mer i sentrum.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er opptatt av den daglige rutinen. Tiden rundt 10. kan endringer dukke opp på jobben. Sjefen og kollegaer kan oppleve dramatikk. Tar du videreutdanning for jobben kan endringer skje. Når det roer seg ser du nye muligheter. Økonomien går bra uansett og du bruker penger på underholdning.

Prioriter: Multikunstner!

Vannmannen  

Generelt:  

Du har mange jern i ilden tross for kosmiske forsinkelser. Helse og energi er bra og blir enda bedre fra siste uken. Dagene rundt 10. kan barna dine hvis du har, oppleve endringer og dramatikk i livene sine. Hold de gjerne holde i ro og unna farefulle aktiviteter. En av foreldrene dine kan være stresset, vær tålmodig og hjelp best du kan. Selv blir du mer kreativ i din skaperkraft og hvordan du uttrykker deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Solformørkelsen den 10. vil påvirke ditt forhold, Solen er din planet for kjærlighet. Har du og din kjære noe usnakket, kommer det frem nå. Ikke ta noen forhastede beslutninger. Middmåneds gjør energier fra erotiske Mars at du selv blir mer pågående og aggressiv. Elsk din neste, ikke krangle.

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv er ikke så fremtredende nå. Pluto din karriere planet er også inne i en treg periode. Fint for å planlegge hva du vil gjøre lenger frem i tid. Enkelte Vannmenn kan jobbe hjemmefra hvis det passer. Finanser er ok, du har det du trenger. Utsett helst viktige avgjørelser om økonomi til senere.

Prioriter: Sindighet!

 

Fiskene

Generelt:

En fin juni hvor litt kosmisk uvær livner til. Du har et indre fokus nå, også på familie og hjem. Dagene rundt 10. må du kanskje reparere eller skifte ut noe hjemme. En av foreldrene kan trenge hjelp, familien opplever noe dramatisk. Du drømmer også mye mer nå, men ikke ta det for alvorlig. Tiden fremover endrer du din helserutine. Helse og energi får også et oppsving etter den 21.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Flørt og romantikk skjer for det meste hjemme også i juni. Uforpliktende svermeri går best de tre første ukene da Merkur din kjærlighetsplanet går sakte. Dagene rundt den 10. kan også forholdet ditt bli satt på prøve. Vær tålmodig så ordner det seg. Etter den 21. blir du mer utadvendt og lysten på gøy.

Yrke, karriere og økonomi:

Endringer kan dukke opp på jobb andre uken, noe dramatikk kan skje på arbeidsplassen som involverer kollegaer. Du kan også få nye oppgaver. Energier fra Mars din penge planet gjør at du tjener godt fra yrkesliv. Du bruker også penger på å prøve nye velvære- og helsebehandlinger.

Prioriter: Hjemmegleder!

                                               

Generelt:

En fin tidligsommer måned. Helse og energi er bra. Det er fortsatt fokus på deg selv, dine saker og din verden. Du feirer nasjonaldagen dine nærmeste slik du liker det, det blir festlig! Studerer du på høyere nivå kan litt kosmisk uvær bringe endringer siste uken. Familien din kan også bli litt i ulage, vær tålmodig så går det over. Du er også rundt omkring i nærmiljøet ditt, hvem treffer du der?

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Heldige deg, du kan få en dyr gave første uken. Du er vanligvis ikke så materialistisk, men gøy å både gi og få. De flertallige fridagene i mai gir anledning til svermeri. Har du partner nyter dere kvalitetstid sammen. Kjærligheten finnes i nabolaget ditt nå, møter du drømmepartneren? Kos deg!

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv er ikke så mye i fokus nå men går litt tregt. Du gjør det du skal på jobben og det er ok. Finanser går uansett bra, og god kommunikasjon hjelper din økonomi. Gode tips kommer din vei. Er du på jobbreise siste uken kan endringer dukke opp. Behold roen så kommer du frem likevel.

Prioriter: Maifest!

Tyren

Generelt:

Mesteparten av mai er din måned, gratulerer med bursdag! Topp for å nyte sensuelle gleder, nytt antrekk og frisyre. Når vi så har nasjonaldagen den 17., pluss de andre fridagene som står på tur, har du litt å feire. Hele og energi er bra. Familien din flokker rundt og gjør stas på deg. Siste uken kan du høre noe som gjør at du revurderer ditt livssyn, det kommer an på din egen situasjon. Nyt livet!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Mai blir helt klart romantisk med sine fridager. Du utstråler en magnetisk tiltrekningskraft. Enten du er singel eller har fast partner, blir du mer opptatt av den dypere siden av erotikk. Østlige disipliner kan være fascinerende og gi deg både spirituelt innputt så vel som sensuelle gleder.

Yrke, karriere og økonomi:

Du er fortsatt ganske travel innen karrieren. Middmåneds kan du være heldig og møte personer som vil være viktige for deg fremover. Ditt nettverk er involvert i dette. Økonomien din går bra. Er du på reisefot siste uken sjekk over bilen eller andre kjøretøy. Kjør pent og hold deg til trafikklover.

Prioriter: Gratulerer!

Tvillingene

Generelt:

Glade maidager står for tur. Helse og energi er bra, og du nyter tilværelsen. Med din hersker Merkur i ditt stjernetegn er du som Super-Tvilling å regne og snakker deg selv trill rundt! Du feirer nasjonaldagen som den bør med dine nærmeste. Fra 20. mai feirer du også bursdag, gratulerer! Tid for ny stil og frisyre, nytt antrekk og deilige kropps- og velvære behandlinger. Du har fortjent det!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er fin i mai enten du er singel eller har fast partner. Kjærligheten er også svært viktig i livet ditt nå. Jupiter din planet for kjærlighet, står aller høyest opp i ditt horoskopkart. Siste uken av mai kan også forholdet ditt bli satt på prøve. Behold roen og Jupiter hjelper deg å ordne opp.

Yrke, karriere og økonomi:

Du er ikke så fokusert på yrkesliv nå, mer på egne planer. Nå kan du også endre ting slik du vil ha de, du har mye kosmisk kraft som støtter deg. Siste uken får du inspirasjon til å omorganisere dine finanser. Uansett hvor flink du er, kan det alltid bli bedre. Tid for å investere i en god spareplan?

Prioriter: Din tid!

 

Krepsen

Generelt:

Når mai du milde kommer nyter du fridagene. Helse og energi er bra. De første ukene treffer du venner og er aktiv innen grupper. Hjem og familie er inne i en positiv trend, du koser deg med dine nærmeste. Hjemmet pyntes etter alle kunstens regler for nasjonaldagen, det du serverer blir satt pris på. Ro gjerne ned siste uken, den 26. skjer en måneformørkelse som påvirker deg, da Månen er din hersker.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den hete trenden innen romantikk fortsetter, men det kan også omfatte litt krangel. Blir du uenig med din kjære, prøv å kom hverandre i møte. Fra siste uken går Saturn din kjærlighetsplanet inn i en sakte periode, ikke ta noen viktige avgjørelser før senere i høst. Få heller klarhet i egne ønsker.

Yrke, karriere og økonomi:

Den travle trenden på jobb roer seg noe. Likevel kommer fine sjanser din vei. Siste uken av mai kan endringer dukke opp på arbeidsplassen, eller kollegaer kan slutte. Du kan også være på jobbreise. Penger går bra, din finansielle intuisjon er sterk. Du kan gi et beløp til en veldedig organisasjon.

Prioriter: Maifest!

Løven

Generelt:

Har du tid til fridager i mai da? Jo, du skal få din del av det hyggelige som skjer. Stell også pent med helsa, og sørg for nok ro og hvile. Massasje og velværebehandlinger hjelper. Senere i mai roer det seg og du har tid til venner. Nasjonaldagen feires slik den bør av Festløver flest. Siste uken kan barna dine hvis du har, bli litt urolige. Pass på at de ikke utsetter seg for noen unødvendige sjanser.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Enkelte av dere kan være i forhold med eller sverme for en kollega, flørt skjer også på jobben for single. Senere i mai skjer romantikken sammen med venner, tull og tøys på chattekanaler og sosiale media er også med i bildet. Enkelte kan bli betatt av en mulig kjæreste som er eldre enn deg selv.

Yrke, karriere og økonomi:

De tre første ukene er du travel innen karriere, innsatsen du legger ned blir lagt merke til. Senere i mai er du mer opptatt av ditt nettverk som du utvider. Se og bli sett. Penger går svært bra, men skal du kjøpe noe dyrt gjør det innen 30. mai når Merkur din penge planet går inn i en sakte periode.

Prioriter: Livsbalanse!

Jomfruen

 

Generelt:

Du er opptatt av fjerne horisonter og høye idealer mesteparten av mai. Enkelte kan planlegge studier på universitetsnivå. Den 3.-4. mai er heldige dager når du gjør deg bemerket. Nasjonaldagen blir selvsagt feiret med både is, pølser og tilslørte bondepiker! Siste uken i mai må du kanskje reparere noe hjemme. Familien kan være litt i ulage, eller en forelder trenger hjelp. Sørg for nok ro og hvile.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Flørt og romantikk kommer mer i fokus fra middmåneds. Heldige energier fra lykkeplaneten Jupiter bidrar til mer harmoni og lykke. Enkelte kan sverme for en potensiell kjæreste fra en annen kultur enn deg selv. Du er alltid idealistisk innen romantiske forhold, og Jupiters innflytelse øker dette nå.

Yrke, karriere og økonomi:

Første uken kan du være på reise i jobbsammenheng, god tur. Etter den 20. blir du travel på jobben, det går bra og din innsats blir lagt merke til. Økonomien går bra, du tjener godt og lønnsøkning kan ligge på trappene. Energier fra Venus din penge planet gir deg ny inspirasjon innen finanser.

Prioriter: Suksess!

 

 

Vekten

 

Generelt:

De første ukene av mai kan du rydde i tilværelsen din. Både hjemme i skuffer og skap så vel som i egne indre kamre. Når nasjonaldagen feires er du i ditt ess. Helse og energi er bra, spesielt fra middmåneds. Du kan få gode nyheter om en helsesak. Siste uken bør du sjekke at bilen og sykkelen er i orden. Kjør pent og hold deg til trafikkregler. Du kan også være på reise eller planlegge en reise.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Hele mai gløder du med en magnetisk tiltrekningskraft. Single kan oppleve at en venn vil bli mer enn det, er det gjensidig? Andre kan sverme for en høytstående kollega. Har du fast partner er harmonien fin. Dere nyter het romantikk og fridagene sammen både ute og inne.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du har masse energi på jobben. Dine sosiale ferdigheter hjelper også karrieren din. Fra middmåneds kommer du inn i en fin periode innen jobb. Nye og heldige sjanser kommer din vei. Finanser går bra, du har det du trenger. Utforsk gjerne nye veier for å øke pengene dine, men ikke bestem deg nå.

Prioriter: Idealer!

 

 

Skorpionen

Generelt:

En travel tidligsommer hvor fridagene kommer deg til gode. Stell pent med helsa og ikke overdrive. Nasjonaldagen blir det kanskje vanskelig å overholde dette! Helse og energi blir bedre fra midten av mai. Det sosiale er fortsatt viktig for dine planer. Etter den 20. starter en fin periode hvor du er i din komfortsone. Du kan fordype deg i favorittemner som mystikk, hemmeligheter og okkulte studier.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du koser deg både online og med de du treffer i person i mai. For noen av dere skjer også romantikk på jobben. Den 6.-7. blir riktig så svermeriske. Om kjærligheten varer får du se an. Senere i mai blir du mer opptatt av den dypere, skjulte og lidenskapelige siden av erotikk.

Yrke, karriere og økonomi

Viktig at du viser deg frem i sosiale sammenheng på jobben. Det kan også gjelde nettmøter og kaffetreff online. Karriere går bra, du har det meste under kontroll. Siste uken får du inspirasjon til å omorganisere finansene dine. Har du vært urealistisk, må du tenke nytt. Din intuisjon er utmerket.

Prioriter: Revurdere!

Skytten

Generelt:

Mai måned er du ganske travel. Du er opptatt av både jobben og helsen din. Samarbeid med andre funker best nå. Fridagene nyter du selvsagt, nasjonaldagen blir en fin feiring med dine. Venner kan gi deg inspirasjon til å prøve noe nytt innen helserutiner. Den 26. skjer en måneformørkelse i ditt stjernetegn, ta deg gjerne med ro da og unngå stress. Tiden fremover endrer du stil og fremtoning.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Utadvendt som du er, flørter du ofte på jobben. Enkelte kan også være på utenlandsreise i mai, kanskje en kjærlighetsreise? Den 20. innleder du en topp tid for romantikk og sosiale forhold. Enten du treffer andre i person eller er glødende opptatt av online sosiale media, blir det mye svermeri!

Yrke, karriere og økonomi:

Jobb og karriere er travel nå. God kommunikasjon er viktig, du kan også ta korte jobbreiser i nærmiljøet. Etter den 20. blir jobben enda mer sosial. Finanser er bra men siste uken går Saturn din penge planet inn i en sakte periode. Unngå helst viktige økonomiske avgjørelser da, vent til senere.

Prioriter: Nye horisonter!

Steinbukken

Generelt:  

De tre første ukene er du ganske opptatt av livets lettere side. Gøy, underholdning, moro med barn står på menyen. Helse og energi er bra. Senere og etter de 20. blir du mer oppmerksom på kosthold og helse. Du får nye ideer og innputt fra kollegaer. Du hygger deg også mye hjemme med familien. Nasjonaldagen nytes med god mat, drikke og dine nærmeste. Du kan også invitere gode kollegaer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken er stort sett stabil både or single og de med fast partner. Mai med sine mange fridager frister også til mer svermeri som vårsolen tar til. Siste uken kan ditt forhold bli satt på prøve. En måneformørkelse påvirker, da Månen er din planet for kjærlighet. Ta det med ro så går det bra.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Du er opptatt av yrkesliv nå, du har nok å gjøre. Trenden er til tider ganske hektisk, har du tid til fridager? Alle former for kommunikasjon går bra fra middmåneds, takk til heldige energier fra Jupiter. Økonomien din er også inne i en positiv trend. Unngå likevel impulsive beslutninger.

Prioriter: Barnelatter!

Vannmannen  

Generelt:  

Du er opptatt av familien din, hjem og dine egne indre rom mesteparten av mai. Nasjonaldagen feirer du vel hjemme med dine nærmeste. Barna dine hvis du har, kanskje inviterer egne venner hjem. Siste uken kan det skje noe dramatisk blant vennene dine. Dersom du ikke selv er direkte involvert, hold gjerne litt avstand. Helse og energi er ok, men blir bedre etter den 20. Kos deg!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du er noe innadvendt mye av mai. Single inviterer potensielle kjærester hjem til seg for romantisk treff. Etter den 20. får du mer lyst på gøy og moro. Tid for mer uteliv så vel som lek og gøy med barna i livet ditt. Har du fast partner er dere mere ute sammen og nyter vårsolen og parkliv.

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere er ikke så veldig i fokus for deg nå. Du gjør det som trengs på jobben, det går bra. Styrke indre velvære er viktig nå. Økonomien går fint. Siste uken kan det komme endringer på jobben. Dette blir til din fordel lenger frem i tid. Elektronisk utstyr må kanskje repareres eller erstattes.

Prioriter: Oppsving!

 

Fiskene

Generelt:

En actionfylt måned spekket med fridager. Nasjonaldagen feires etter kunstens regler. Heldige Jupiter entrer ditt stjernetegn middmåneds, en positiv pekepinn fremover. Siste uken kan barna dine bli litt urolige og bør holde seg unna farefulle aktiviteter. Etter den 20. har du mer fokus på hjem og familie. Måneformørkelsen den 26. påvirker deg, stell pent med helsa og sørg for nok ro og hvile.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Hjemme er hvor Fisker flest finner kjærligheten i mai. Single inviterer venner og potensielle kjærester hjem, de med fast partner nyter harmonien. Dette gjelder spesielt etter 20. mai. Enkelte kan også sverme for eller flørte med en kollega. Hvor langt kan du ta dette før du må tenke deg om?

Yrke, karriere og økonomi:

Karriere er hektisk, og middmåneds får du fine nye sjanser innen jobb. Du kan også få tilbud fra de som vil ha deg på laget sitt. Siste uken vil det dukke opp endringer innen yrkesliv. Sjefen din eller sektoren du jobber i kan også bli påvirket. Penger går bra og du bruker penger på underholdning.

Prioriter: Sceneskifte!