Skip to content
English Italiano

Månedshoroskop

Horoskop april 2021

Væren

                                               

Generelt:

Party!! Nei da, du skal nok feire litt, eller litt mer når du har bursdag frem til den 20., men også slik at det passer for deg og dine. Helse og energi er kjempebra. April starter jo også med Påske, det kan du og barna i livet ditt få mye moro ut av. Du nyter våren til fulle drag. Nå kan du også endre det du ikke liker. Du har lov å være lykkelig. Respekter andre men ordne ting nå slik du vil ha det, senere blir det vanskeligere.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Tidlig april kan bli riktig så svermerisk. Energier mellom Mars, Venus og Solen første uken kan gi het forelskelse. Har du fast partner stiger også temperaturen mellom dere. Med vakre Venus i ditt stjernetegn frem til den 14. utstråler du glamour og lidenskapelig kraft. Ha det gøy, din tid er nå!

Yrke, karriere og økonomi:

Etter Påsken er du lysten på jobb igjen. En fin tid for å utvide ditt nettverk. De du kjenner har mye å si for din suksess. Gode energier fra Saturn din karriere planet gir deg styrke. Mars din hersker gir kraft til god kommunikasjon. Finanser er økende, etter 22. innleder du en topp tid for din økonomi.

Prioriter: Lykkestjerne!

Tyren

Generelt:

Første uken i april er det Påske. Den blir viktig for deg på et indre, så vel som ytre plan. Du mediterer på mysteriet imens du nyter fridagene. Også en topp tid for familiehygge. Nymånen den 12. gir deg noen svar fra det skjulte universet. Den 20. april innleder du din tid på året, gratulerer! Helse og energi er riktig bra. Nå er du også uavhengig av andre, og kan få det meste slik du ønsker.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kjærligheten er fin i april. Romantikken er også viktig i livet ditt. Har du fast partner nyter dere tilværelsen sammen. Familien din gjør stas på deg. Tredje uken kan single sverme for en kollega. Pluto din kjærlighetsplanet går sakte månedsslutt. Flørt og svermeri ja, bestemme deg for noe, nei.

Yrke, karriere og økonomi:

Yrkesliv går bra. Uranus din karriere planet gir deg fine sjanser. Du er populær blant kollegaer. Senere i april blir god kommunikasjon viktig for å lykkes. Merkur din penge planet går også inn på Tyrens stjernetegn 19. april og strør penger og heldige sjanser over deg. Kjøp en fin gave til deg selv!

Prioriter: Nytelse!

Tvillingene

Generelt:

April er en sosial tid. Uken starter med Påske, her er det også moro sammen med barn. Du nyter fridagene, helse og energi er bra, og tempo roer seg litt. Etter den 20. får du større spirituelt fokus. Inspirasjon fra Uranus din planet for religion fører til ny og dypere forståelse av det skjulte univers. En flott tid for indre vekst, studere hellige tekster, yoga, Reiki og andre spirituelle terapier.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken i april er stort sett lettbeint. Svermeri og flørt er noe du behersker og trives med. Men har du fast partner nyter dere lidenskapen. Kjærlighet betyr mye i livet ditt. Single hygger seg med venner, på sosiale medier og chattekanaler. Etter 20. blir spirituell kjærlighet og idealisme viktigere.

Yrke, karriere og økonomi:

Du har oppnådd det aller meste av dine mål innen yrkesliv. Nå kan du konsentrere deg litt mer om å utvide ditt nettverk. Venner og venners venner bidrar også her. Dine penger får et energitillskudd etter den 23. Du kan være impulsiv med din økonomi. Styr unna svindlere og raske penger!

Prioriter: Åpenbaring!

 

Krepsen

Generelt:

April starter med Påsken, for deg er det en familiehøytid, enten hjemme eller til fjells. God Påskemat delt med dine kjære er klart en del av dette. Du er ellers svært travel de tre første ukene, stell pent med helsa. Ta et deilig bad eller dusj når du blir sliten. Etter den 20. har du mer tid til venner og grupper du er del av. Du kan også kjøpe deg ny og dyr elektronikk nå, verdt pengene.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Der du har tid til romantikk, er denne fin. Plasseringen til Saturn din kjærlighetsplanet omfavner deg med lidenskap. Single flørter online og med venner. Den 22. og 23. er svært romantiske dager. Du kan bli hals over hode forelsket. Vel og bra men ikke love for mye før dere er bedre kjent!

Yrke, karriere og økonomi:

Du er inne i en hektisk tid på jobben. Unngå helst å jobbe gjennom Påsken. Likevel ser det ut til at familien støtter karrieremålene dine. Viktig at du sørger for nok ro og hvile. Etter 20. avtar trykket litt. Økonomien går svært bra og du får lønn for innsats. De rundt deg beundrer din suksess.

Prioriter: Fortjent!

Løven

Generelt:

April blir litt todelt for deg. Påsken innleder moroa, voren du tilbringer den. Du er opptatt av utlandet nå, og kan planlegge en reise, eller studier, lenger frem i tid. Du filosoferer også rundt Påskens mysterier og budskap. Helse og energi er bra, men etter 20. bør du ta helsa mer på alvor. Sørg for nok ro og hvile. Ditt nettverk og dine venner spiller også en rolle i at du lykkes så bra nå.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

De første ukene av april er du ganske opptatt av romantikk. Du kan også sverme for en fascinerende utlending. Er du avstandsforelsket? Vanskelig, når man er så avhengig av berøring som du er. Den 22.-23. er romantikken het. De siste dagene i april likeså. Harmoni og lidenskap går hånd i hånd.

Yrke, karriere og økonomi:

Du er opptatt av å forbedre deg selv. Er det mulig, da? Videre- og høyere utdanning, ja vel. Etter 20. blir du svært travel innen karrieren. Dagene rundt 18.-22. utstråler du en magnetisk kraft. Andre ser med beundring på hva du har oppnådd. Økonomien går strykende, lønnsøkning kan stå på trappene.

Prioriter: Superstjerne!

Jomfruen

 

Generelt:

April starter med Påskemysteriet. Enkelte av dere kan være ganske opptatt av dette. Sett av tid til ro og stille tanker. Du nyter også kvalitetstid sammen med familien. Jakten på Påskeharen kan være gøy! Din partner gjør det også bra, og er sjenerøs med deg. En fin tid for å rydde i skuffer og skap, gi gjerne bort det du ikke trenger. Etter den 20. får du fokus på utland, høyere utdanning og dine drømmer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Lidenskapen er sterk i april. Har du fast partner kan dere feire egen hjemme-Påske som blir het og utforskende. De tre første ukene er du opptatt av den bakenforliggende dybden innen erotikken. Flørt og svermeri blir litt kjedelig til sammenligning. Etter den 20. blir du mer utadvendt og sosial.

Yrke, karriere og økonomi:

De første ukene av april er du opptatt av andres penger. Skatter, forsikringer, arv og pensjon. Du vinner mest ved å kvitte deg med overflødigheter. Karriere går bra, du er opptatt av utland og fjerne kulturer. Du kan være på jobbreise etter den 20., og suger til deg alle opplevelsene som kommer din vei.

Prioriter: Ryddesjau

 

 

Vekten

 

Generelt:

En riktig så fin april ligger foran deg. Tempo tar seg opp, og ting skjer raskt rundt deg. Prøv å la være å overdrive, stell pent med helsa, ellers kan du slite deg ut. Etter den 20. får helses og energi et oppsving. Påsken preger månedens oppstart, det spirituelle er også viktig for deg. Lek med barn blir gøy også i april. Du får utrettet aller mest der du gjør det du liker, nemlig å samarbeide med andre.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Påsken og april blir romantisk og lykkelig. Du er inne i en topp tid for å utøve ditt talent for å behage andre mennesker. Du er populær og din tiltrekningskraft er stor. Etter den 20. blir flørt og svermeri til het lidenskap. Venner kan presentere deg for en utlending som gjør dypt inntrykk.

 

Yrke, karriere og økonomi:

Din sjarme er en bonus for karrieren din. Sjefen vet hvem han skal sende til viktige møter. Senere i april får du ekstra tilskudd av energi på jobben, følg drømmen din. Penger går bra men den 28. går Pluto din penge planet inn i en sakte periode. Utsett helst viktige avgjørelser til senere i høsten.

Prioriter: Glede!

 

 

Skorpionen

Generelt:

By Påske eller Påskefjell, du velger. Du kan ha godt av å slappe av noen dager. Stell pent med helsa, noe kosmisk stress påvirker deg. Sørg for nok ro og hvile. Du blir mer sosial som april tar til. Heldig er den som blir invitert hjem til deg. Familien din er med på den sosiale runddansen. Venner og ditt nettverk gjør også sitt for at du lykkes med det meste. Du blir litt mer tankefull etter 28. når Pluto din hersker går inn i sakte bane.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Romantikken blir aktiv i april. Etter fine Påskedager kan du sverme for en kollega på jobben.  Middmåneds blir du mer utadvendt. Etter den 20. starter en topp sosial periode. Lidenskapen er økende. Kjærligheten er ustabil men spennende. Hva skjer neste gang dere treffes? Gå for det!

Yrke, karriere og økonomi

Den daglige jobben står i fokus mye av april. Du gjør det bra, spesielt der du samarbeider med andre. Dine sosiale ferdigheter hjelper yrkesliv. Økonomi går fint, du bruker penger på hjemmet og familien. Senere i april må du jobbe mer for pengene.

Prioriter: Overraskelse!

Skytten

Generelt:

En måned hvor du kan fokusere på livets lettere side. Din ekstroverte personlighet kommer mer til syne. Påskemoro sammen med barn er del av dette. Helse og energi er bedre enn tidligere perioder. Du er også mer optimistisk for fremtiden. Etter den 20. kan du begynne å legge planer for å ta videre- eller høyere utdanning lenger frem i tid. Dette kan godt gjelde studiested i fjerne utland.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En topp tid for flørt og lettbeint svermeri. De første tre ukene er du mer impulsiv enn vanlig. Du har en tendens til å falle hals over hode inn i forelskelse. Pang, så er du rett på! Single morer seg med venner. Har du fast partner er dere mer utadvendte sammen. Hele familien på skitur i solen er bra.

Yrke, karriere og økonomi:

De første ukene er du ikke så veldig konsentrert på jobb. Det går bra, men din oppmerksomhet er konsentrert andre sted. Etter den 20. blir du mer arbeidslysten. Det kan også bli aktuelt med en jobbreise. Penger er bra hele perioden, men etter den 20. må du legge ned større innsats.

Prioriter: Optimistisk!

Steinbukken

Generelt:  

Påsken innleder april. Fint for å slappe av sammen med familien så vel som å fundere på de dypere mysteriene. Mesteparten av april er bra for å styrke indre velvære. Bygge innenfra så får du også mer overskudd litt lenger frem i tid. Helse og energi er ok men blir bedre fra tredje uken. Etter den 20. blir du også mer utadvendt. Dine daglige gjøremål blir også morsommere og mer lystbetont.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den balanserte og harmoniske trenden fortsetter de første ukene. Deilig å ikke måtte forholde seg til masse dramatikk. Etter den 20. starter en ny periode med er fokus på moro, flørt og underholdning. Har du fast partner, se opp for eventuelle maktkamper i heimen. Vær fleksible og møt hverandre halvveis.

 

Yrke, karriere og økonomi:

De første ukene av april kan du godt ha hjemmekontor, hvis det passer. Du kan også være i en prosess og vurdere videreutdanning innen yrket ditt. Den 12.-20. er beste tiden for å starte opp nye prosjekt, også jobbmessig. Penger er bra hele perioden, du bruker også penger på underholdning.

Prioriter: Sikte høyt!

Vannmannen  

Generelt:  

Påsken innleder april, godt å slappe av voren du og din er. Helse og energi er bra de første ukene men ikke overdrive. Senere i april handler det meste om kommunikasjon. Studerer du, uansett nivå går det bra. Dine mellommenneskelige ferdigheter kommer til fore. Du kan arrangere det meste slik du liker det. Etter den 20. blir trenden mer innadvendt med fokus på indre rom, hjem og familie.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Single er som alltid online og flørter på chattekanaler og sosiale medier. I april finnes også flørt og romantikk rett i nærheten der du bor. Enkelte kan sverme for en ny nabo. Familien kan også prøve å presentere single for en passende person. De med fast partner nyter gjensidig stabilitet og lidenskap.

Yrke, karriere og økonomi:

Alle former for kommunikasjon står i sentrum i april. Desto mer kreativ du er innen hvordan du uttrykker deg, desto bedre blir resultatet. Fine sjanser kommer til deg andre halvdel, men det er viktig for deg at disse ikke skaper trøbbel for familieliv. Penger er fortsatt bra og du har det du trenger.

Prioriter: Stø kurs!

 

Fiskene

Generelt:

En riktig så fin måned hvor det meste faller på plass. Tempo rundt deg er ekspansivt. Skal du starte nye prosjekt enten personlig eller profesjonelt er 12.-20. en topp periode. Helse og energi er bra. Du er fortsatt inne i en periode hvor du bestemmer det meste i livet ditt. Gode nyheter fra utlandet eller noen du kjenner i utland kan komme til deg. Familien støtter også opp om dine planer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En lykkelig periode innen romantikken. Din selvtillit er økende, og du utstråler en magnetisk og forførende energi. De første ukene av april kan du få, eller gi, en dyr gave. Senere blir det viktig for deg at du og din elskede er på nett i det intellektuelle. Kjærlige ord gir nydelig resultat.

Yrke, karriere og økonomi:

Den daglige jobben går strykende, du får til mye. Senere i april blir god kommunikasjon alfa og omega, uansett hva du jobber med. Dine ord kan positivt påvirke livene til de rundt deg, så vel som gi deg selv bedre inntekter. Siste uken i april kan du være heldig. En ekstra Lotto kupong skader ikke.

Prioriter: Positivitet!